BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Türkiye > A Milli Takım/NT
Back to the Sneak Peek
BB Türkiye
Milli Takım Seçimi Tartışma Ba...
4
Milli Takım Seçim Konuşmaları
2
43. Sezon Draftlar
27
Seçim Kuralları
1
İkincil Personeller
2
DRAFT
2
U21 Seçim Konuşmaları
4
U21 Seçim Tartışma Başlığı
1
U21 Seçim Kuralları
1
42.Sezon Draftlar
2
Değişiklik
4
Sakatlıklar
2
Taraftarlik
2
MT Seçim Konuşmaları
7
MT Tartışma Başlığı
2
A Milli Takım/NT
635
sorun problem
1
Seçim Kuralları
1
U21 Milli Takımı
1000
Sakatlıklar
4
<
>
Favorite Folders
A Milli Takım/NT
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
GES (5)
TrojanEmpire (3)
harunşimşek (7)
henry_1992 (3)
rayoma (4)
arda (6)
Geralt of Rivia (11)
Melo9 (1)
ard (28)
Melih (5)
D-Will8 (6)
capali (50)
lexlexlexlex (1)
T-Mac1 (31)
Melo (1)
w01k4n (12)
Bora (14)
gocku13 (2)
Coach Morwood(Canada U21) (2)
ergin7206 (7)
sheert (1)
sleepflymm (1)
sherkan12345 (4)
ozx (35)
HeyBonnie (5)
Elodin (1)
maxaljin (1)
emrecix (1)
Alp (3)
Armagedon (2)
blackeagle82 (6)
El guaje (1)
Revenge (3)
hboncuk (2)
Landuleni Saruchera (2)
Serhat (2)
Starseeker (1)
Kennet (1)
Mert (5)
Skoko (4)
Hellbreaker (1)
enteriy (9)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
w01k4n
To:
musser
This Post:
0
264529.336
in reply to
264529.335
Date: 1/4/2016 11:51:59 AM
Overall Posts Rated:
132
Bu gidişle öyle görünüyor...
Mark Unread
Ignore User
From:
sleepflymm
This Post:
0
264529.337
in reply to
264529.336
Date: 1/4/2016 12:11:39 PM
Overall Posts Rated:
61
Sağolun hocalarım,
Güzel zamanlar geçirdik hepinize teşekkür ediyorum = ))
Milli takımımıza da başarılar. İnşallah İsmail gelişimine devam eder ve onun liderliğinde kupa hasretimiz sona erer.
Mark Unread
Ignore User
From:
El guaje
This Post:
0
264529.339
in reply to
264529.12
Date: 1/17/2016 9:40:13 AM
Overall Posts Rated:
0
Proprietario:
New Kroton
Stipendio settimanale: $ 40 939
Ruolo: quintetto base
(BuzzerBeta)
DMI: 616000
Altezza: 6'11" / 211 cm
Potenziale: superstar
Forma: valido
Tiro in sosp.: scarso Distanza di tiro: scarso
Dif. perimetrale: sufficiente Palleggio: mediocre
Penetrazione: pietoso Passaggio: rispettabile
Tiro da sotto: clamoroso Difesa in area: meraviglioso
Rimbalzo: sensazionale Stoppata: forte
Resistenza: inadeguato ↑ Tiri liberi: pietoso
Esperienza: inadeguato PAT: 74 (26 + 48)
Mark Unread
Ignore User
From:
T-Mac1
This Post:
4
264529.341
in reply to
264529.339
Date: 2/29/2016 6:56:58 AM
Çevik Adamlar Basketbol
III.8
Overall Posts Rated:
225
Öncelikle herkese iyi oyunlar. Sessiz ve sakinliği bozmak adına sezonun ilk maçı öncesi bir iki şeyler yazayım dedim.
Sezona Arnavutluk ve Paraguay maçları ile giriş yapacağız. İlk 2 maç için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak diğer maçlar ve genel olarak büyük sıkıntılarımız var en önemlisi tabi ki oyuncu gelişimi ve oyuncu sahipleriyle iletişimler. U21 gözlemcilik zamanlarımdan edindiğim tecrübeler ile oyuncu sahipleri arkadaşlara gösterdiğim iyi niyetin karşılığını geçen 2 sezonda göremedim ve bu sezon aldığım karar ile bu sorunları yaşadığım oyuncular ile yola devam etmeme kararı aldım. Alper ve Zeki gibi iki değerli oyuncumuzun bulunduğu eleksi takım hocası sahibi arkadaş ile benim ve bana yardımcı olan ekip arkadaşlarıma karşı tavırları bu kararı almama sebeptir. Takıma şuan 11 oyuncu arkadaş ile devam edeceğim takip ettiğim formsuz olan arkadaşlar var yakından takip etmekteyim ancak sizlerden ricam oyuncu geliştiren arkadaşlar bizlerle iletişim kopukluğu yaşamayalım ayrıca dipnot olarak da u21 takımımız içinde geçerli olup antrenman veremeyecek arkadaşların oyuncuları satma konusunda diğer oyunculara göre daha esnek davranmalarını her ne kadar oyuncu piyasası yüksek olmasına rağmen bizlere yardımcı olabilmeleri adına kar içgüdülerini bir tarafa bırakmalarını rica ediyorum. Son olarak forumu aktif tutma adına herkesi foruma bekler her türlü konuda fikir alışverişinde bulunabileceğimizi belirtmek isterim. Herkese sakatsız bol antrenmanlı sezon dilerim.
Mark Unread
Ignore User
From:
TrojanEmpire
To:
T-Mac1
This Post:
2
264529.342
in reply to
264529.341
Date: 2/29/2016 10:34:01 AM
Overall Posts Rated:
102
bugunku macta basarilar hocam.
eleksi'nin menajeri ile aranizda nasil bir konusma gectigini bilmesem de Zeki ve Alper gibi iki oyuncuyu bir iletisim sorunu olsa dahi kadroya katmamak cok mantikli bir karar gibi gelmedi bana. milli takimin uzun rotasyonunun ne halde oldugunu ve Zeki gibi bir oyuncunun su kadro icin neler ifade ettigini eminim benden iyi biliyorsundur. kaldi ki eleksi su anda milli takima en cok katki veren birkac menajerden birisi. kadrosuna bir girip bakmak oyunda nelere oncelik verdigini gormek icin yeterli. hal boyle iken kararini gozden gecirmeni isterim.
Mark Unread
Ignore User
From:
emrecix
To:
ard
This Post:
0
264529.344
in reply to
264529.343
Date: 2/29/2016 11:58:28 AM
AvanGuard
III.5
Overall Posts Rated:
17
bir kaç dönem sonra onlara gerek kalmayacak.Cemsit Muhlis ve Turgay Berdibey daha iyi iş çıkaracak kanımca.
Last edited by emrecix at 2/29/2016 12:12:08 PM
Mark Unread
Ignore User
From:
TrojanEmpire
To:
ard
This Post:
1
264529.345
in reply to
264529.343
Date: 2/29/2016 3:46:18 PM
Overall Posts Rated:
102
Erdem hocam duyarliligini anliyorum. yollanan mesajlara cevap alamamak hos degil ancak bu sebepten oyunculari kadroya almamak da bir o kadar yanlis bana gore. buradaki amac oyuncu sahibini cezalandirmak mi oluyor yani?
gozlemci arkadaslarin milli takimi gelistirmek icin gosterdikleri cabayi anliyorum ancak mesajlara cevap alinamiyorsa onu oyle kabul edip oyuncudan yararlanmaya bakilmasi lazim. ortada bir simulasyon soz konusu ve menajerden geri donus alamamanin oyun uzerinde en ufak bir etkisi olmuyor.
bahsettigimiz oyuncular 27-28 yasinda oyuncular ve alacaklari antrenmanin buyuk bolumunu tamamladilar. oyuncu yetistirme konusunda fazla yardima ihtiyaci olmayan bir menajer oyuncunun formunu yuksek tuttugu surece belli bir serbestiyi hak ediyor diye dusunuyorum. sen de cok iyi biliyorsun ki bir oyuncuyu bu seviyelere getirebilmek en az milli takimla ilgilenen arkadaslarinki kadar emek gerektiriyor. bu yuzden boyle bir konuda ne milli takimi iki iyi oyuncudan mahrum birakmanin, ne de bircok fedakarlik yapip oyunculari yetistiren arkadasin emegine haksizlik yapmanin geregi yok.
karsidaki kisi ne kadar yogun olursa olsun insan mesajlarina cevap almak ister. bu konuda diyecegim en ufak bir sey yok. ancak dedigim gibi bunun oyunculari milli takima almamakla ilgisini goremiyorum.
sherkan hocaya zamaninda oyunculari icin ben de mesaj atmistim. bana verdigi cevap da cok ayrintili degildi ancak ben antrenman konusunda tavsiyelerimi yapip kendisine birakmistim. ardindan uzun bir sure iletisim kurmamama ragmen oyunculari gordugumde benim bile kafamda kurdugumdan iyi seviyeye gelmislerdi.
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images