IWS - fara o investitie doua pare a ramane mereu in umbra lui Jibou si a lui Brigada (desi Brigada nu e cu mult peste) - cupa cred ca a fost o surpriza placuta - BAFTA IN B3!
Ai sa vezi sezonul urmator cand vor sarii salariile mele daca mai am nevoie de 1-2 investitii.
Nu este Brigada peste mine. Sezonul acesta a pierdut de 2 ori in conditiile in care de fiecare data (datorita lipsa antrenamentului de forma) a avut forme peste ale mele. Sezonul trecut a fost un meci pierdut unul castiga, din nou cel de-al doilea fara pivotul meu de baza (fiind accidentat chiar inainte de PO). Probabil ma vei putea contrazice dupa meciul de PO.
Daca ne uitam la ratingurile din finala cupei nu as spune ca e chiar o surpiza, avand o treapta de rating overall peste tine, dar da, nu planuiam sa castig cupa. Si apoi nu stiu daca ai observat cate libere am putut rata in acele meci. Sunt constient ca am cativa jucatori cheie fara libere, si asta reprezinta un handicap mare mai ales impotriva lui Jibou, lucru pe care vreau sa-l remediez sezonul urmator.
Multumesc de urare, dar inca nu cred ca am o echipa care sa poata pune probleme in B3. Poate cu 1-2 investitii cum ai spus tu.
Referitor la cine vine in locul locurilor retrogradabile am cateva lucruri de adaugat. Justice League e o echipa foarte puternica, si pare ca si promovat, dar Boston e omul care face suprize. Daca boston nu atinge finala sunt de parerea ca Justice nu are probleme. In liga lui Defenders, CML Stefan cel Mare mi se pare o echipa destul de solida. Nu l-am vazut sezonul trecut in RBBA pentru ca a trantit meciurile in finala, dar daca vrea eu zic ca pleaca cu prima sansa. In celelalte ligi sunt de acord cu tine. Danube chiar si cu 1-2 accidentari il vad in stare sa promoveze. A pus probleme unei echipe de RBBA de PO. II.4 Indiana si Wild Cats sunt echipe din RBBA si sunt de parere ca cine joaca 2 meciuri acasa promoveaza, sunt prea echilibrate.
Last edited by Iwillsurvive at 10/27/2015 11:27:11 AM