- Fazekas labdához sem ért az első félidőben, csak amikor kivette maga mögül, végigvédte a 19-19-es félidőt...
- Ilyést és Mocsait még sosem láttam kiegyensúlyozottan jó teljesítményt nyújtani, parádé az első percekben, utána totális betli...
- A végén az abszolút cseresor játszott, ez olyan dolog, hogy vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem, először elmentünk 3-mal, utána nem sokon múlt, hogy az oroszok nyerjenek.
- A csapat eléggé felemás, szélső játékban szerintem a mezőnyben a legjobb 4-ben van, beálló játékban tökutolsó, átlövőben átlagosnál rosszabb, irányítóban Császárt csak dicsérni tudom, de nagyon egyedül van. Lékai borzasztóan hiányzik, mint az elmúlt évek legnagyobb magyar férfi kézis tehetsége (persze szvsz).
-fazekas legjobb magyar kapus, + legtöbb nemzetközi tapasztalattal rendelkezik sztem ez megkérdőjelezhetetlen.
pont most nézem vissza az első félidőt, mert más élőben... sztem nagyon sok ziccerük volt és nem igazán állt össze a 6-os falunk sem. de tény 20 perc után meg kellett volna próbálni Miklert sztem is.
-Mocsai sztem nagyon is jól játszott 7gólpassz 5gólja mellé...Illyés 60percen nem tud extrát nyujtani... ez tény de nagyon kevesen tudnak a világon.. támadás + védekezés egyben... Veszprémben Csárli ott van helyette negyed óra után itt nincs igazi cseréje...
-Cseresor? lettek volna fent a sérültek?
-Zubai sztem jó beállós - és kapott tegnap is szép labdákat .. nem értem miért lennénk tök utolsók benne...
Tegnap Puticsot játszattam volna többet B2-be Kornél tegnap nem tudott élni a lehetőséggel...
és persze nem veszekedni akarok csak izlések és pofonok.. nem minden ugy történt ahogy irtad sztem:)