Hejo.
Negribas jau ielīst kkādās asajās diskusijās, vnk vēlos pateikt, ka būtu labi, ja zem Ragana būtu vēl kāds viens, divi menedžeri - tā sauktie izlases tiešie palīgi. Tādi, kuri varētu kontaktēties ar NT spēlētāju menedžeriem, kontrolējot džeku formas un treniņu procesu, jo, cik saprotu, Raganam tik daudz laika BB šobrīd nesanāk veltīt. Tā jau bijis iepriekš (ka galvenajam menedžerim ir palīgi), taču tagad man radies tās priekšstats, ka Ragans izlasi vada vienpersoniski, un netiek pienācīgi ar to galā. No offence.
Tomēr patīkami, ja tev pastāvīgi NT menedžeris atsūta vēstuli saistībā ar izlases džeka uzturēšanu - redz, šonedēļ tu esi bijis nolaidīgs, jo X čalim forma pārāk švaka un NT sastāvā netiks; varbūt X vajadzētu patrenēt piespēles; kādi treniņa plāni saistībā ar X? Piemēram, Pekšas sakarā nekādas ziņas neesmu saņēmis, neskatoties, ka čalim jau otro nedēļu forma tikai 7. It kā vajadzētu izlases labā patrenēt soda metienu, taču par to man nekas nav teikts. Bija doma pašam rakstīt, ja jau man neviens neko neiesaka. Jā, izlases pienācīgai vadīšanai nepieciešams veltīt daudz laika, taču ar to jārēķinās, ja jau cilvēks piekritis uzņemties šo nastu.
Savulaik gan Neho, gan Kipucis pietiekami bieži uzturēja labu kontaktu. Tas tā, lai padomātu. Jāsaka gan, ka arī <21g džeku sakarā šobrīd nekādu lielo interesi neredzu (domāju, ka citiem menedžeriem gan varētu būt citādāks, pozitīvāks redzējums). Tā savu potenciālo Strubergu līdz ar to trenēju pa savam, un tamdēļ "mazajiem" ar savu daudzpusīgumu viņš vēl nebūs derīgs :)
Cheers.
Last edited by Nikelis at 2/22/2011 11:07:04 AM