3) Man jau 10k arēna, pagaidām izskatās, ka ar to pietiek. Es jau te ilgāku laiku kā reģistrējies, vienīgi spēlēt saņēmos tikai ap novembri, brīvos brīžos arī cenšos spēli iepazīt.
Biju tuvu tam lai pamestu, jo brīdī kad uzzināju, ka uz laukuma visi ir vienāda auguma, ka augums svarīgs tikai treniņos, man tas likās pilnībā nepieņemami - tas ir apmēram tas pats, ka tev laukumā Porziņģis, bet viņam nav nekādu priekšrocību, ka viņš tik pat īss, kā mazie spēlētāji, tas man likās liels mīnuss, jo kāda tad jēga vispār no pozīcijām un auguma garumiem, tad jau varēja mierīgi visas pozīcijas likt kā uzbrucējus, nemaz nevajadzētu garo pozīcijas un lomas...
-Bet tagad uzzinot vairāk par treniņiem, īpaši par minūtēm, tad vismaz būs interesanti rēķinot, cik kuram uz katru spēli dot spēlēt. Ka nevarēs spēlēt ar vienu sastāvu visas spēles.
Vairāk par visu man te nepatīk tas, ka ātri met no spēles laukā, ja uz brīdi novērsies, bet ienākšanai traucē tā pretīgā reklāma pie ielogošanās - visu gribēšanu aizdzen te biežāk ielogoties, negribas dēļ vienas vienīgas reklāmas un vienas vienīgas spēles reklāmu bloķētāju likt. Vienīgā reklāma visā internetā ko redzu.
Lai gan nezinu, vai tad šeit nespēlē arī bērni, bet šie reklamē šiem totalizātorus/azartspēles!? Es vēl neko neteiktu, ja piemēram nba reklamētu...