BuzzerBeater Forums

BB Poland > Pytania i odpowiedzi vol. 12

Pytania i odpowiedzi vol. 12 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191044.333 in reply to 191044.330
Date: 10/26/2011 7:22:26 AM
Overall Posts Rated:
12061206
Obkupiłeś się mutantami na baraże i masz czelność komuś "prawić komplementy"
A co ma mają moje zakupy wspólnego z prawem do napisania komuś komplementu? ;-) Ja tam uważam, że zawsze jest dobra okazja, żeby napisać komuś coś miłego zamiast niemiłego ;-)

Jakoś Tobie nie udało się "ze swojego gorszego składu" nic wycisnąć
Dlatego przecież sobie nie sprawiłem tego komplementu ;-) Skoro mi się nie udało, to chyba mam prawo skomplementować kogoś, komu się udało? ;-)

i zapewne z powodu strachu przed spadkiem
E tam, wielkiego strachu nie było. Przegrałem już w tej grze ponad 100 spotkań o punkty w różnych rozgrywkach więc wielkiej tragedii by nie było, jakbym przegrał jeden więcej. To tylko gra i nie ma co za bardzo się internetowymi wynikami przejmować. Jakbym spadł, to bym podziękował rywalom za grę i kombinował co dalej i tyle. Ale chyba nikt nie gra w tę grę specjalnie po to, żeby przegrywać, tak więc po prostu próbowałem jak umiałem nie przegrać i nie ma w tym żadnej głębszej filozofii, to tylko wirtualna rywalizacja sportowa.

ale Twoje komentarze o powyższym "wyciskaniu czegokolwiek ze słabszego składu" są po prostu żenujące...
To nic, żebyś widział ile było wczoraj na czacie komentarzy na temat mojego ostatniego meczu i "wyciskaniu czegokolwiek ze słabszego składu" ;-)

Mit nieomylnego, robiącego cuda oraz coś z niczego BB Kinga właśnie legł w gruzach...
Ja tam żadnymi mitami się nie przejmuję i do tego samego zachęcam ;-)

Cieszę się, że mój mecz dostarczył tyle emocji, no ale trzeba było poprawić średnią obniżoną przez trochę nudne drugie spotkanie barażowe ;-)

This Post:
55
191044.334 in reply to 191044.333
Date: 10/26/2011 8:32:13 AM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Cieszę się, że mój mecz dostarczył tyle emocji, no ale trzeba było poprawić średnią obniżoną przez trochę nudne drugie spotkanie barażowe ;-)

To nie był wcale twój mecz Co jedynie grany w twojej hali Przebieg meczu też nie pokazywał że to był twój mecz Jak nie pamiętasz to włącz sobie powtórkę I wierz mi, że Ci co wczoraj oglądali ten mecz nie robili tego z myślą o tobie

Sugerujesz też ( wczoraj też to robiłeś ) że chciałeś zagrać 3 mecz i choć nie piszesz tego wprost chciałeś przegrać w sobotę. Znowu odeślę cię ( i wszystkich zainteresowanych ) do powtórki i statów meczowych....po prostu ściemniasz.

Dobrze wiesz, że gdyby nie wczorajsze 2 kosy to byś przegrał albo gdyby w pierwszym meczu było takie samo nastawienie to w ogóle nie byłoby wczorajszego meczu. Próbujesz jednak różnymi wybiegami uciec od tego, że byłeś słabszy w tej rywalizacji mimo ponad dwukrotnie wyższych pensji i przewadze hali. W odwrotnej sytuacji nie miałbyś szans na nawiązanie walki.

Może do Ciebie to nie dociera ale tymi meczami obnażyłem słabość i bezmyślność tej całej bungi. Nawet nie wiesz ile maili dostałem z gratulacjami za to że można wygrywać z kimś kto tylko na bb bugu jedzie

No i na zakończenie dla ciebie i dla innych jeden cytat który wczoraj dostałem:

Ciągle [cut - GM-Dejvidd] się tak prześlizguje na fuksie. Z Jaxem wygrał jednym głosem wybory, później na ME miał fuksa z Litwą, na MŚ akurat trafił, że byliśmy gospodarzami, do PLK awansował z bardzo słabej wtedy II.3, w PLK natrafił na konfę, która zawsze była bardziej wyrównana, a akurat jak na złość teraz trafił mu się BOT i odpuszczający wszystko piotras, a baraże wygrał jednym pkt. po akcji w ostatnich sekundach i dwóch, czy nawet trzech ORach...a gdyby tego było mało skosił Ci dwóch grajków. Wszystko zbieg mega szczęśliwych dla niego, aż nieprawdopodobnych sytuacji...NIE DO WIARY jakie on ma szczęście...i to się w ogóle nie kończy:D a podobna suma szczęścia i nieszczęścia jest równa zawsze zero...

Last edited by Dejvidd at 10/29/2011 7:43:10 AM

From: majkel

This Post:
00
191044.336 in reply to 191044.335
Date: 10/26/2011 9:32:03 AM
Blaugrana Starachowice
IV.18
Overall Posts Rated:
9898
To ja bym prosił o te sześć liczb ale wolałbym na PW. Za dużo chętnych by było do podziału ;P

This Post:
44
191044.338 in reply to 191044.337
Date: 10/26/2011 11:21:40 AM
Overall Posts Rated:
6363
Nie rozumiem tej waszej nagonki, halo, o co chodzi? Nigdy nie uznaję teorii, że wygrał zespół słabszy to po pierwsze. Widzę tu typowo nieumiejętność poradzenia sobie z porażką i bardzo mało klasy. Pamiętam że z sezon temu, czytałem od ciebie President że będziesz walczył conajmniej o playoffy a może nawet finał konfy a teraz spadasz do 2 ligi. Przytoczenie tego cytatu o prowadzeniu reprezentacji to już totalne poniżenie w moich oczach, mogłeś to już zachować dla siebie. Porażki też trzeba przyjmować z godnością.

This Post:
11
191044.339 in reply to 191044.338
Date: 10/26/2011 12:00:56 PM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Widocznie czegoś nie zrozumiałeś - powtórzę raz jeszcze ja nie przegrałem z nim tylko z kontuzjami. A to jaką teorię uznajesz przekonasz się kiedyś gdy będziesz prowadził wyraźnie w meczu, dostaniesz 2 kosy i wtopisz.... Wtedy pewnie nie pomyślisz, że byłeś lepszy.... Z porażką się pogodziłem ale wiem, że na pewno nie byłem gorszy w tych meczach mimo dwukrotnie niższych pensji.

Masz rację, że miałem walczyć o PO i sam sobie jestem winien, ze tam nie jestem ale postawiłem na PP i poniosłem tego konsekwencje....

Cytat który przytoczyłem nie był mój. Czy to tak boli jak ktoś napisze prawdę? Jakoś nie widziałem Twojego oburzenia jak king obrażał kozlika lub też cytował prywatne korespondencje czy też zapodawał Print Scriny. Czemu wtedy siedziałeś cicho?
Ten gość po prostu podzielił nas na tych którzy stoją za nim murem i tych którzy mają go za Dyzmę polskiego BB... Pewnie jest też kilka osób neutralnych...

This Post:
11
191044.341 in reply to 191044.340
Date: 10/26/2011 12:22:21 PM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Posypuję głowę popiołem ;)

This Post:
44
191044.342 in reply to 191044.339
Date: 10/26/2011 12:48:27 PM
Overall Posts Rated:
299299
prawda jest taka, że spadłeś na własne życzenie, miałeś skład na bezproblemowe utrzymanie, postawiłeś na utrzymanie się w barażach i się nie udało, ale ten motyw z patientem bardzo ciekawy :)) i jestem Ci za niego wdzięczny możliwe, że kiedyś się przyda :) ale te Wasze posty względem siebie, uważam za dość dziecinne i myślę, że większość userów się ze mną zgodzi...

PS: W pełni zgadzam się tu z postem Oziego

Last edited by Leszek(World Champion) at 10/26/2011 12:49:43 PM

From: rawo89
This Post:
00
191044.343 in reply to 191044.33
Date: 10/26/2011 2:40:20 PM
Piaski Yellow Hornets
II.3
Overall Posts Rated:
3030
Witam
czy ktos moglby mi powiedzec jak sie zmiania nazwe druzyny??
Z góry dzieki
Pozdro

Advertisement