λοιπόν...
από αγωνιστικές καταστάσεις δεν έχω παράπονο.αλλά έχω 3 δύσκολα ματς και σημαντικά και τα θέλω όλα!
στην πραγματικότητα θέλω να φτάσω 4η θέση και να περάσω τον Σάκη τον Πάπα.αλλά είμαι πάρα πολύ πίσω!μα πάρα πολύ.δεν μου έχει πιάσει τίποτα φέτος απολύτως.ουσιαστικά μόνο τον Γιώργο έχω νικήσει.ανάγκη για υπερβάσεις λοιπόν.από την άλλη δεν μπορώ να αφήσω το κύπελλο με τίποτα.να πήγαινα για πρωτάθλημα,να το καταλάβω.αλλά τώρα δεν έχει νόημα.μπορώ 3/3?χλωμό πολύ!εδώ παίζει λέμε το 0/3!ας τα πάρουμε με τη σειρά
Πλαγκτο μόνο δύσκολο ματς που έχει αυτή την εβδομάδα είναι το αυριανό.το μεταξύ μας δλδ.άρα θα βάλει ότι καλύτερο έχει.και άντε εγώ μετά να βάλω καλάθια....ήδη έχω 0/2 απέναντι του και μάλιστα εντός έδρας!το ένα το θυμάστε από πέρσι.το άλλο είναι πολύ παλιά ιστορία που ούτε κι εγώ θυμόμουν!με είχε αποκλείσει κάποτε στο κύπελλο!
(22461509)
Ο F. Onorato (Φ) φτάνει ψηλά και προσπαθεί να βάλει το καλάθι στον E. Dimopoulos (Γ). Σκόραρε.
4 0:01
105 — 103
Κορμιά σηκώνονται καθώς ο K. Vardaris (Γ) πάει προς το καλάθι. Άστοχο σουτ.
Τέλος περιόδου.
ΑΧ ΑΧ ΑΧ...
εδώ από άμυνα θέλω εσωτερική....
ΤΖΟΚΕΡκι αν σου κάτσει?
με τόσους παίκτες προς πώληση μέχρι την Τρίτη και με Τσουνκάο τραυματία,δεν έχω ιδέα τι να περιμένω και που πρέπει να χτυπήσω.αλλά σίγουρα θα θέλει να με κερδίσει,ειδικά αν χάσει αύριο απο τον Γιώργο!
αγώνας κυπέλλουμπας και κληρώθηκα με τον ΑΓΟΡ και δεν το ξέρω?
δείτε εδώ και θα καταλάβετε τι εννοώ
(39541340)...
χαχαχαχαχαχαχα
εδώ θέλω σίγουρα περ.άμυνα!
λοιπόν θα προσπαθήσω να δω αν υπάρχει σχέδιο νίκης και για τα 3 ματς χωρίς να μου κάνει ζημιά στις καταστάσεις.αν δεν υπάρχει τέτοιο μάλλον κάποιο ματς θα μείνει απ'έξω....
τώρα ποιο,δεν έχω ιδέα...