BuzzerBeater Forums

BB Srbija > 19. pitanja

19. pitanja

Set priority
Show messages by
This Post:
00
14777.332 in reply to 14777.331
Date: 12/10/2008 7:15:45 PM
Overall Posts Rated:
00
E, fino, hvala ti °º¤ø,¸ ..m!x.. ¸,ø¤º°` na vremenu potrebnom za ovakvo objasnjenje. Meni je forma na respectable, kod vecine igraca, posle 3 utakmice koja sam odigrao, to je neka sredina koliko vidim.... Kad sam zadnji trening imao svi su mi dobili prosecan trening, jel tu ima neka fora da to bude na nekom vecem nivou? Odabrao sam srpski jezik, pa nishta nisam razumeo, sad je sa engleskim jasnije :) Dalje vredi li mi ovaj klinac neshto, po plati bih rekao da moze proci, bar za IV ligu.... verovatno bi trebao sa PF da ga preshaltujem na krilo...

Nikola Minovski (7459670)
Weekly salary:
$ 4 974
DMI: 10700
Height: 6'5" / 196 cm
Potential: superstar
Game Shape: respectable

Jump Shot: respectable Jump Range: average
Outside Def.: awful Handling: atrocious
Driving: mediocre Passing: respectable
Inside Shot: average Inside Def.: average
Rebounding: mediocre Shot Blocking: average
Stamina: awful Free Throw: pitiful

Experience: pitiful

Zatim, da li je nivo bacanja bash toliko vazan, napr. koliko ce ovaj igrac sa pitful slobodnjacima da ima procenat, ako je 15-20% da ga treniram, ako je pak preko 50-60 onda bi to moglo da prodje...

Toliko za sada, da ne preteram i dobijem puno informacija, izvinjavam se Ozzyju, prozvao sam ga gore, a hteo sam samo da se nashalim, posle sam shvatio da bi to moglo i drugacije da se razume. Znaci samo mala shala Ozzy :)

This Post:
00
14777.333 in reply to 14777.332
Date: 12/11/2008 6:01:52 AM
Overall Posts Rated:
00
Nije losh igrach za treniranje, mada bilo bi bolje da ima 18 godina ali i ovako je super. Bacanja mu treniraj kad se zavrshi sezona, tj. u offseason zato shto tada imash manje utakmica i necesh imati dosta minuta da ozbiljnije trenirash bilo koju poziciju. Ali kad trenirash team treninge (GS, Stamina i FREE THROWS) onda se minuti ne gledaju, tj. svaki igrach dobije trening bez obzira koliko je minuta odigrao proshle nedelje. njemu bi sada bacanja bila otprilike .40 po mojoj slobodnoj proceni, mozhda chak i manja, ali veliki je random u free throws, zavisi od umora, od GS, od experience-a...

Ovom gore navedenom igracu treniraj OD i JS ako hocesh da prodje kao krilo ili bek... a mozhesh da mu trenirash i centrovske pozicije i bio bi odlichan krilni centar... Imash dosta mogucnosti, nemoj da ga unishtish (:... Mozhesh da ga trenirash sa josh 4,5 igracha ako idesh trening na 2 pozicije, a ako nemash ovoliko dobrih igraca za trening ja ti preporuchujem da ga trenirash samo na jednoj poziciji, sa josh 2 igracha (3 igracha je maximum da dobiju ceo trening na jednoj poziciji)... pazi mu minute treninga (>48) i bice okej