a kto powiedział, że tę drogę multiskilli porzuciłem? obaj nowi jak najbardziej się na multiskilli nadają i nimi będą, są po prostu trochę tańsi i "mniej gotowi" niż grajkowie typu Wiernicki ;)
no wszystko się zgadza ale "straszyłeś mnie ostatnio, że mam się spieszyć z awansem bo w następnym sezonie już Ty będziesz głównym pretendentem, a tu widzę, że owszem silny będziesz ale jeszcze chyba nie na awans?
Tomi Ty się z tym tankowaniem jeszcze raz zastanów, bo jak widzę co się dzieje w naszej lidze, to w dalszym ciągu mógłbyś spokojnie awansować...kupuj 2-3 grajków i jedziesz na mistrza
No właśnie już wiele o tej sytuacji napisałem. Nie wiem co się dzieje. Faktycznie trzech solidnych grajków i sprawa nadal otwarta. Problem w tym, że kasa już została zainwestowana. Zostało na dwóch przyzwoitych grajków ale grając siódemką zawodników byłby kłopot z minutami i formą. Jeśli doszłaby do tego kontuzja to dupa blada. Nie będę ryzykował.
Wrócę niebawem zdecydowanie silniejszy... A kiedy? Tego nie wiedzą najstarsi górale..:-).
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.