BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζον 19

Σεζον 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208456.331 in reply to 208456.330
Date: 4/1/2012 2:44:18 AM
Overall Posts Rated:
2727
Δεν ξέρω πως το πήρες εσύ ή γιατί διακρίνεις όσα λες αλλά μια πιθανή εξήγηση είναι το διαφορετικό μας χιούμορ.Προφανώς δεν συμμερίστικες την πλάκα μου αλλά οκ είμαι προασπιστής της διαφορετικότητας και δεν με πειράζει ασφαλώς.Όλα τα περί μανίας,κάψας και αποσιώπησης ωστόσο νομίζω είναι παρατραβηγμένα επειδη δεν ειναι σκοπος μου να εκβιασω καμια "δημοσιοτητα" αλλα απλα να κανω χαβαλε,ασε που ειναι υπερβολικα κατα τη γνωμη μου γιατι περαν του προηγουμενου σχολιου τα αλλα δεν ηταν καυστικα.Αν εξακολουθει να υπαρχει προβλημα στην τελικη μπορω ευχαριστως να μην σου ξαναπευθυνθω.

This Post:
00
208456.332 in reply to 208456.328
Date: 4/1/2012 4:58:56 AM
Overall Posts Rated:
3434
Εγω δυναμιτιζω το κλιμαααααααααααααααααααααααα,

Genikos to exoun oi gavroi auto!!!!!!

Σας σκισαμε στο all star game,σας καναμε πλακα αγαπητε Κε Αρη!!!

Apo pote 2 podoi legetai skisimo kai kiriws otan paizoume me ta deutera (ston galani me tis cheerleaders anaferoma)!!!!

12 νικες παραπανω οι απο δω,πρεπει να κοιταζετε και τις 5αδες που κατεβαζουμε οταν σας αντιμετωπιζουμε οχι μονο τα χαλαρα δυνατα!!!

Emeis exoume stratigiki den kinigame tis nikes!!!! Sto telos koureuoun ton gabro!!!!

φυσιολογικο ειχα σημερα στον ασσο με μισθο 30.000 απεναντι στον φυσιολογικο αλλα αστερα του Γιωργου των 100+ μισθου αλλα επρεπε να μοιρασω λεπτα για το κυπελλακι!!!Φαντασου οτι για την τριαδα αγωνων αρχης γενομενης του σημερινου αυτος ηταν ο αγωνας που θα μπορουσα και να χασω!!!

Den eipa oti o twins exei kaliteri omada apo sena!!!! eipa oti to xtipise to paixnidi enw tha borouse na min kai o monos logos pou to anefera itan giati stin arxi tou protathlimatos akouga grinia gia ton martiou!!!!! Oso gia to kipello file ta pas super alla sorry me to fardos pou exeis stis klhrwseis tha eprepe na sto dwsoun apo twra (kai apo thema omadwn kai apo thema edras)!!! ti na pei kai o ARIS!!!!

Den thelw na vlepw proswpikes adipalotites kai otan tis vlepw tha einai xavaletzidikes!!!! alliws tha afairesw 5 nikes apo ton kathena afou oo giouxtas einai i vitrina egw eimai o grand master GM moth....fu...er!!!!

Last edited by vissber at 4/1/2012 5:01:38 AM

This Post:
00
208456.333 in reply to 208456.332
Date: 4/1/2012 8:15:41 AM
Overall Posts Rated:
170170
Βρε Αρη δεν ειδες οτι τελικα βρεθηκα και εκτεθειμενος...
πρεπει τελικα να λογοδοτησω σε σχεση με τον χαβαλε που κανουμε και τελικα να παρεξηγηθω απο τον Ομβρο και να κατηγορηθω για εποικοινωνιακο παιχνιδι κτλ.
Νομιζω οτι τελικα δεν εχουν ολοι την ιδια αισθηση του χιουμορ με ολα αυτα που μου εχεις σουρει εσυ δεν θα πρεπε να μιλιομαστε αλλα κανουμε...πλακα νομιζω!!!(αν και στο τελευταιο μηνυματακι εισαι λιγο επιθετικουλης):)))))
O Γιωργος εχει πολυ καλη ομαδα και υπο συνθηκες (καλυτερες αγ καταστασεις ) θα μπορουσε ανετα να κερδισει το ματσακι δεν ηταν μομφη για την ομαδα του Γιωργου απλα προτιμουσα να χασω απ τον προτελευταιο του αλλου ομιλου οποτε να ρισκαρω σε παιχτες που δεν ηταν απολυτα ετοιμοι απο την ομαδα μου και να διεκδικησω τις επομενες δυο με τους ετοιμους παιχτες μου αυτο ειπα ποιο ειναι το κακο σε κατι που φαινεται!!!!(ο επομενος αγωνας υποτιθεται οτι ειναι για το απολυτο πλεονεκτημα στα πλει οφ και ο αλλος για την εισοδο στους 8 του κυπελλου) και με κατηγορει ο Ομβρος για παιχνιδια και τετοια.
Στο κυπελλο ναι ειμαι κωλ...ρδος στις κληρωσεις και λογω χρηματων σκεφτηκα να μην το αφησω και να παω οπου παει,ξερω οτι δεν θα παρω το κυπελλο αλλα γιατι να μην παρω οσα φραγκα μπορω εστω εξαιτιας της τυχης!!
Και για να το κλεισω το θεμα σε οτι αφορα την απολογια μου δεν ειπα ποτε οτι εχω ομαδαρα και τετοια ολοι προσπαθουμε και εμενα απλα η τυχη φετος με εχει ευνοησει οι καλες ομαδες ειναι αλλες και θα φανουν την ωρα που πρεπει!!
Καλη συνεχεια σε ολους...

This Post:
00
208456.334 in reply to 208456.331
Date: 4/1/2012 8:36:55 AM
Overall Posts Rated:
170170
Θεωρω λοιπον οτι παρεξηγησα εγω την διαθεση σου για καυστικο χιουμορ γραψε λαθος, απλα μου εκανε εντυπωση που αναδημοσιευσες να δικα μου λεγομενα και εκει μαλλον μπερδεψα το χιουμορ σου, νομιζω οτι το θεμα θεωρειτε ληξαν τουλ/στον απ την δικη μου πλευρα!

This Post:
00
208456.335 in reply to 208456.333
Date: 4/1/2012 9:23:10 AM
Overall Posts Rated:
3434
1)Den nomizw oti xreiazetai na apologise...

2)Genika eimai epithetikos tipos kai kiriws me tis ginaikes!!!! hahaha

3) to na eisai tixeros den einai kako!!!! adithetos kalo einai makari na sinexiseis etsi afou den boresame emeis!!!!

4) Nomizw oti ta mexri twra apotelesmata kai kiriws ta dio karpouzia katw apo tin idia masxali se sigrisei me to roster pou exeis (gia mena metrio xwris vevaia na to exw dei) deixnei oti me ta dedomena tou omilou exeis omadara!!!!

5) Den mou arese to kali sinexeia se olous.....elpizw na min egatalipeis giati se ligo katevainw kai den theleis na se psaxnw!!!!! hahaah

From: Evzonas
This Post:
00
208456.336 in reply to 208456.335
Date: 4/1/2012 9:57:49 AM
Overall Posts Rated:
100100
Επειδη τωρα μπηκα και τα διαβασα ολα νομιζω οτι προκειται καθαρα για μια παρεξηγηση η οποια εχει ληξει!
Την πραγματικη μανια καταδίωξης την εχει ο Vissber(κατα κόσμος κ.Αρης) με τον σουπερσταρ της ομαδας μου,τον Ρειφας!!Κρυφα τον ειχε προσεγγίσει εξαλλου για να τον αρπάξει αλλα ο Λιθουανος ευγενικα απερριψε την προταση και απαντησε οτι η ΣυμΤημ τον καλυπτει πλήρως.

ΥΓ: Δεν κατεβηκαν χαλαρα ολοι οι κόκκινοι.εγω με τον αλφεα κανονικα κατεβηκαμε. Θεωρουσα αυτο το παιχνιδι κλειδι για την συνέχεια αν και δεν πολυπεριμενα να κερδισω(55-45 πιθανοτητες εδινα) για ναμαι ειλικρινης με τις αμυνες που βγαζει!

Last edited by Evzonas at 4/1/2012 10:04:16 AM

This Post:
00
208456.337 in reply to 208456.334
Date: 4/1/2012 11:39:55 AM
Overall Posts Rated:
2727
Τοτε ειμαστε οκ.Απλα να ξεκαθαρισω οτι ουτε σε κατηγορησα αλλα και οτι ουτε ημουν επιθετικος.
Οποτε βαζουμε μια τελεια στο θεμα αυτο.
Καλη συνεχεια.

From: vissber

This Post:
00
208456.338 in reply to 208456.336
Date: 4/1/2012 1:06:09 PM
Overall Posts Rated:
3434
Επειδη τωρα μπηκα και τα διαβασα ολα νομιζω οτι προκειται καθαρα για μια παρεξηγηση η οποια εχει ληξει!
Την πραγματικη μανια καταδίωξης την εχει ο Vissber(κατα κόσμος κ.Αρης) με τον σουπερσταρ της ομαδας μου,τον Ρειφας!!Κρυφα τον ειχε προσεγγίσει εξαλλου για να τον αρπάξει αλλα ο Λιθουανος ευγενικα απερριψε την προταση και απαντησε οτι η ΣυμΤημ τον καλυπτει πλήρως.

Nai einai alitheia!!! ton prosegisa me 5-6 oukranezes kai autos o atheofovos mou zitage ton Rouva!!!!!! Opote eipeidi den ithela na fovithoun oi ipoloipoi paiktes mou sta apoditiria kathe fora pou erxetai i wra gia douz eipa na psaxw gia allon!!!! hahahha Me vazei se skepseis gia tous lithouanous tha psaxw kai ton diko mou!!!! An isxiei to idio tha ton parw gia na ginoun zeugari!!!!!!

This Post:
00
208456.339 in reply to 208456.319
Date: 4/1/2012 1:58:59 PM
Overall Posts Rated:
170170
Βρε , δεν είναι αν παρακολουθούσες το φόρουμ. Άλλωστε αφού το παρακολουθεις θα έχεις δει ότι γράφω για όλους τους αγώνες κυπελλου στο πρώτο πληθυντικό , μας βάζω δηλαδή όλους σαν ένα ενιαίο γκρουπ...! Άλλωστε εχω πει ότι έχεις πολύ καλή ομάδα...! ;)

This Post:
00
208456.340 in reply to 208456.339
Date: 4/1/2012 3:57:19 PM
Overall Posts Rated:
44
Καλά τα λέτε... προγνωστικά δεν βλέπω...

This Post:
00
208456.341 in reply to 208456.340
Date: 4/1/2012 4:25:37 PM
Overall Posts Rated:
3434
Edw mas exoun parei ta swvra.... ti prognostika thes kai tsaba kai to grapsimo.....pes to balaki stous ble kai ta epiases ola ta mats!!!! Egw perimenw ton filo ton sym mono na me dwsei san aoutsaider mipws kai kanw kamia niki ektos!!!!!

Advertisement