Na akkor igyekszem érthetőbben fogalmazni: Nem azt mondtam, hogy csak négyőtöket érdekel, többször leírtam már, hogy én ezt a számot kb 50-re teszem. Viszont ti négyen dolgoztok vele annyit, hogy ha - extrém esetben - a klubcsapatok irányítása nem lenne élvezetes és a válogatottak lennének a legélvezhetőbb dolgok, ti négyen maradnátok biztosan hosszútávon. Azt is leírtam már, hogy elismerem, amit tesztek és ez nem azt jelenti, hogy felállást és taktikát agyaltok ki, én is pont arra a részére gondoltam ennek a munkának, hogy foglalkoztok az újakkal, bevezettek sok embert a játékba, élvezhetővé teszitek nekik. Ha csak fejenként 2 embert itt tartotok és szórakozást biztosítotok nekik, már megérte.
Ami viszont a degradálást illeti, talán egy kicsit túl erősen fogalmaztam, de fenntartom a véleményem, ha gondolod, mutatok nektek legalább 50 hsz-t (nem tőled és nem kaygee-től), amiben konkrétan le lettek hülyézve, barmozva emberek, mert nem azt edzik, amit kértek tőlük, nem annyiért rakják ki, amennyit szerintetek ér, stb. A játékosok értékéről szerintem világosan írtam, nem fogom magamat ismételni, az meg hogy valaki nem úgy edzi, hát istenem, van ilyen. Ha a valóságot nézed, ott sem a szövkap dönt arról, hogy a klubcsapatban milyen edzést kapjon, milyen poszton játsszon az adott játékos. Sajnos így megy ez, abból kell gazdálkodni, amink van. Értékelem az erőfeszítést, hogy szeretnétek jó válogatottakat, de kényszeríteni nem lehet senkit, nyilvánosan sértegetni meg felesleges (erre is tudnék példákat hozni, de nem akarom személyes síkra terelni a kérdést).
Sajnálom, hogy nem tetszett a hsz, de azért túlzás engem azok közé sorolni, akiknek volt köze bármilyen válogatott irányításához. Gilával kb a 9. szezon óta rendszeresen beszélgetünk taktikákról, csapatösszeállításokról és amikor szövkap lett, megkért, hogy elemezgessek úgy, ahogy klubcsapatoknál szoktam, külső fórumra pl fel sem néztem abban a két szezonban, nem vettem részt brainstormingokban. Ezenkívül, amikor Dzsevasz le akart mondani, Gila megkérdezte, hogy ideiglenesen elvállalnám-e az SF-scoutolást, ha ő csinálja az SG-ket, erre igent mondtam, majd amikor Dzsevasz visszatért, kb fél szezonon keresztül voltam papíron scout-segéd, ezt a feladatot (saját értékelésem szerint) kb 10%-osan végeztem el.
Még egyszer bocsi, ha megbántottam valakit, nem volt szándékos, az egész abból indult ki, hogy a játékos árakról beszélgettünk, aztán belekeveredtek a válogatottak eltartásai. Ettől függetlenül, ha visszaolvasod a válogatott fórumokat, szerintem te is fogsz találni pár színvonalon aluli hsz-t, amiben konkrétan mások le lettek hülyézve nyilvánosan (még egyszer mondom, nem tőled és nem kaygee-től).
Last edited by LA-Charlie50 at 3/1/2012 6:02:17 AM
Don't feed the troll