a stavrno ako si vec bio dvaput selektor,sta sad, kao treca sreca,:P
Postujem svaku ozbiljnu kandidaturu, bilo kojeg kandidata koji namjerava da uloži trud u vođenje reprezentacije,ali mislim da je potrebno dati priliku i nekim kandidatima koji do sada nisu imali priliku voditi reprezentaciju.Također ovom prilikom moram da dam dvije ozbiljne primjedbe spartanskoj nindža kornjači glede njegove kandidature.Moj je problem što imam dovoljno dobro pamćenje da se sjetim nekih stvari koje se vremenom izgube. Ukoliko se dobro sjećam, ti si Harise imao priliku voditi reprezentaciju dva mandata. U drugom mandatu više si bio "izvan" reprezentacije nego li "unutra", tj za klub si se redovno obavljao sve potrebne aktivnosti dok se za reprezentaciju to nije baš moglo reći. Bio je to jedan vrlo, vrlo loš mandat zar ne?Također se sjećam da si bio veliki "fan" prošlog selektora, za kojeg si bio lobirao i kojeg si podržavao, što je korektno i što poštujem, ali ne mogu da zaboravim činjenicu da nisi bio u stanju da napišeš niti jednu jedinu rečenicu glede njegovog katastrofalnog vođenja reprezentacije. Lično mislim da se ovo poniranje reprezentacije moglo spriječiti, jer igrači koje imamo nisu tako loši koliko su rezultati reprezentacije kamikazni.Bilo kako bilo, i ovdje kao i u "stvarnom životu, neki drugi faktori su odlučujući prilikom izbora budućeg selektora.Bez obzira ko bude budući selektor, ja mu iskreno samo želim da nas izvuče iz ovog živog blata u kojem se trenutno nalazimo.
Kad smo već kod iznenadjenja,iznenadjen sam ovim postom!:)....Zar se broj glasova već zna ili šta?! hahaha...s obzirom da si blizu kako kažeš "iznenadjenja",sigurno znaš nešto što mi ostali ne znamo;)...Otkrij i nama ! hahaha