BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Sezona 19

Sezona 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208468.33 in reply to 208468.32
Date: 2/11/2012 7:02:26 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
I smiješno i žalosno;)....
Bacio sam 500K bezze,ali nije ni bitno.
Kupio sam ga za mnogo više novca nego što zapravo vrijedi, a zna se kako sam ga kupio,da ne ponavljam.
Isto tako, vjerovatno vrijedi više od ovih 200K za koliko sam ga prodao.

Ma hebeš pare,bitno da je živa glava;)

Ajde ba ne serite da vam se ovako obratim, nemoj zavlaciti ni sebe ni nas, niko ovdje nije glup brate!

Nastavi da igras meni ne smetas realno, trensfer je uredno bio prijavljen sta je dalje bilo boli me neka stvar ha ya, samo nemoj da mi bacate ovude neke suplje i slicno ponavljam niko nije glup i svima je jasno sta je tu uradjeno i kako je uradjeno.

This Post:
00
208468.34 in reply to 208468.33
Date: 2/11/2012 7:11:15 PM
Overall Posts Rated:
12781278
Gule, nemam ja razloga da zavlačim nikoga.
Govorim realno šta je bilo tu. Planirao sam odustati od igranja,slučajno sam naišao na njega i ponudio sam toliko.
Što se tiče cjene, tolika je bila,možeš pitati njegovog vlasnika što je postavio toliku cjenu,možda ga nije ni planirao prodati već samo da pokaže njegove skilove na taj način,u to ne ulazim i ne zanima me.
Predomislio sam se i odlučio nastaviti igrati ali je šteta već bila učinjena i nisam to mogao promjeniti.
Imaš pravo da misliš šta hoćeš,
Ako stvarno misliš da je ovo namještaljaka ili šta već,možeš li mi reći kakvu sam korist izvukao iz svega toga?...

Last edited by Владимир Владимирович Путин at 2/11/2012 7:23:03 PM

This Post:
00
208468.35 in reply to 208468.34
Date: 2/11/2012 7:42:08 PM
KK Lisac
II.4
Overall Posts Rated:
166166
Da si planirao napustit igru to stoji,ali da si slucajno naisao na njega to ne stoji.Njegov vlasnik je znao da ti napustas igru i zato je cijena tolika bila. E sad on je skontao to da tebi lova nije problem a i gledao je i na sebe ( u finansijskom smislu ) i onda je on njega tebi ponudio kad vec napustas igru.I na kraju ,ti nisi nikakvu korist izvukao iz svega toga al on jest.

P.S odlican scenario ali losa gluma,providi se,cijena vas odala

Message deleted
From: Gule

This Post:
00
208468.37 in reply to 208468.35
Date: 2/11/2012 7:44:47 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Da si planirao napustit igru to stoji,ali da si slucajno naisao na njega to ne stoji.Njegov vlasnik je znao da ti napustas igru i zato je cijena tolika bila. E sad on je skontao to da tebi lova nije problem a i gledao je i na sebe ( u finansijskom smislu ) i onda je on njega tebi ponudio kad vec napustas igru.I na kraju ,ti nisi nikakvu korist izvukao iz svega toga al on jest.

Da ne ponavljam pricu, svima je jasno, pokusaj da se zaradi ali u medjuvremenu se predomislio vratio ali se vec zajebao ali sta je tu je.

I opet nema potrebe da nam objasnjavate taj transfer jer je sve tako ocigledno

This Post:
00
208468.38 in reply to 208468.35
Date: 2/11/2012 7:50:05 PM
Overall Posts Rated:
12781278
Dobro,mislite kako hoćete......Da je sve to tako kako ste rekli zar misliš da bih javno govorio o tome,uz to i na svoj sajt sam odmah dodao transfer i boldovao ga,kako bi ga svi mogli vidjeti. Nemam nikakav razloga da krijem bilo šta ili da se pretvaram i pravdam....Ukoliko je to ono što mislite,ok...ja na ovu temu nemam više ništa za reći.

Overall Posts Rated:
12781278
Moja finalna izjava u vezi ovoga slučaja:

Čist sam!...nisam varao,namještao,dogovarao,niti pomogao u sticanju finansijske doboti drugog menadžera!;)
Ako treba,i na sudu ću ponoviti ovaj iskaz;)

U svakom slučaju,vama dvojici hvala što ste trošili svoje vrijeme kako biste sa nama podjelili vaša mišljenja i stavove,drago mi je, ako ništa, onda zbog aktivnosti na foorumu...nadam se da će u buduće još više menadžera aktivno koristiti forum:)

Ovo je Demokratska zajednica, svakako da imate pravo na svoje mišljenje...ja poštujem kako vas tako i vaše stavove...

Laku noć!

This Post:
00
208468.40 in reply to 208468.39
Date: 2/12/2012 4:20:12 AM
Overall Posts Rated:
134134
Ko misli da cijena od 700k nije realna za onog igraca nek prijavi transfer i provjerit ce se. Akoo bude previsoka skinut ce vlasniku dio love koji oni smatraju viskom

This Post:
11
208468.41 in reply to 208468.40
Date: 2/12/2012 4:32:07 AM
Overall Posts Rated:
12781278
Naravno...GM je već upoznat sa ovim,da li je korigovao transfer,odnosno da li je uzeo odredjeni dio novca JoccY-ju, ne znam.

Message deleted
Message deleted
Advertisement