Gratulacje!! Juz tylko jeden maly krok zeby II.1 miala najlepszy klub w Polsce!! Tak jak sie umawialismy na naszym forum:)
prośba do finalistów :)tym razem nie ustawiajcie PICów, dajcie przynajmniej NORMALA aby to jakoś wyglądało na świecie ;]
No niestety na wyjeździe więc będzie ciężko - ale i tak miałem mnóstwo fuksa do tej pory :).
prośba do finalistów :)tym razem nie ustawiajcie PICów, dajcie przynajmniej NORMALA aby to jakoś wyglądało na świecie ;]Niestety nie da się ustawić PICa - są tylko takie playoffowe (PO normal i PO Mots) ;).
prośba do finalistów :)tym razem nie ustawiajcie PICów, dajcie przynajmniej NORMALA aby to jakoś wyglądało na świecie ;]Niestety nie da się ustawić PICa - są tylko takie playoffowe (PO normal i PO Mots) ;).no to OK!czyli gracie NORMALA? ;)
Gratulacje!! Juz tylko jeden maly krok zeby II.1 miala najlepszy klub w Polsce!! Tak jak sie umawialismy na naszym forum:)dokładnie, chociaż ten drugi zespół też pochodzi z porządnej ligi (mam na myśli trzeciej ligi ;) )@korsarz: aha, jak wygrasz PP to niestety będziemy chcieli zatrzymać tak wspaniały zespół na następny sezon ;)
Gratulacje!! Juz tylko jeden maly krok zeby II.1 miala najlepszy klub w Polsce!! Tak jak sie umawialismy na naszym forum:)dokładnie, chociaż ten drugi zespół też pochodzi z porządnej ligi (mam na myśli trzeciej ligi ;) )@korsarz: aha, jak wygrasz PP to niestety będziemy chcieli zatrzymać tak wspaniały zespół na następny sezon ;)Tak wogóle ja i Korsarz w naszym 1szym sezonie spotkaliśmy się w finale ligi IV.1 i Korsarz wygrał :)
No niestety na wyjeździe więc będzie ciężko - ale i tak miałem mnóstwo fuksa do tej pory.Do zobaczenia w finale