Wszystko w porządku. Gratuluje zdolnosci wróżenia z fusów i wystawienia ogórków, którzy po fenomenalnej walce daja zwyciestwo:-)
Wyluzuj ;-) . Po pierwsze mam 5 grajków do grania bo szósty jest kontuzjowany . więc wystawilem ich wszystkich do S5 ( nie gram bungi od dobrych 4 sezonów ) , na rezerwę dałem ogórki . Wynikało to z tego że Moris napisał mi BB-meila ze odpuszcza . Jakby nic nie napisał i tak dalej wystawilbym S5 taka jak była i tez dałbym ogórki . To ze Moris mi napisał zmienilo jedynie tyle ze zamiast normala dałem Tie .
Nie jest moją winą ze ktoś do mnie pisze że odpuszcza , co mam zrobic nie czytać bbmeili czy może grzecznie odpisać - Panie Moris daj pan , najlepszy skład i CT bo tak sobie życzy Prezes z przeciwnej konfy który chce awansować ?
Gram w tej lidze od chyba 4 sezonów niech ktos napisze ile razy próbowałem sie ustawic na jakiś luz ?? Raz na 4 sezony mi sie to trafiło gdzie to ja byłem tą osoba która takie rozwiązanie zaproponowała . Jak mi ktos takie cos proponuje to albo na to przystaje bo tak mi pasuje albo grzecznie odmawiam co dla Twojej wiedzy zdarza się o wiele częściej . Niektórzy raz napisali dostali odpowiedź ze nie idę na takie układy i mam spokój w sumie . Ile razy Ty sie ustawiłeś przez 4 sezony ? B)
Popatrz na skład Morisa tez przy okazji czym on miał mnie straszyć ? Wie przecież ze mną LI przestaje działać ;-)