BuzzerBeater Forums

BB Poland > Pytania i odpowiedzi vol. 12

Pytania i odpowiedzi vol. 12 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: esembe

This Post:
00
191044.326 in reply to 191044.322
Date: 10/26/2011 3:19:58 AM
Duczki Ducks
IV.28
Overall Posts Rated:
2222
A jakie ceny doradzasz dla mojej mikrohali? Za chwilę będę w 3 lidze...

From: kokos

This Post:
00
191044.328 in reply to 191044.327
Date: 10/26/2011 5:59:47 AM
Legendy Wrocław
PLK
Overall Posts Rated:
300300
Nie mozesz tak tego oceniac kac. Jak ja awansowalem do 3 ligi to mialem gorszy sklad.

From: B.B.King

This Post:
00
191044.329 in reply to 191044.328
Date: 10/26/2011 6:21:23 AM
Overall Posts Rated:
12061206
Ja bym traktowal to jako komplement, gdy ktos ma slabiutki sklad i awansuje ;-) To znaczy, ze potrafi nim swietnie zarzadzac i wycisnac z gorszego skladu wiecej niz rywale majacy lepsze sklady.

This Post:
88
191044.330 in reply to 191044.329
Date: 10/26/2011 6:50:10 AM
Fragmin Team
IV.12
Overall Posts Rated:
11191119
Ja bym traktowal to jako komplement, gdy ktos ma slabiutki sklad i awansuje ;-) To znaczy, ze potrafi nim swietnie zarzadzac i wycisnac z gorszego skladu wiecej niz rywale majacy lepsze sklady.

Że niby znasz to z autopsji... Żal... Obkupiłeś się mutantami na baraże i masz czelność komuś "prawić komplementy"... Jakoś Tobie nie udało się "ze swojego gorszego składu" nic wycisnąć i zapewne z powodu strachu przed spadkiem - no bo jak autorytet może spaść do II ligi - zrobiłeś to co zrobiłeś... Ja Broń Boże nie mam zamiaru Cię krytykować za zakup mutantów (pewnie sam bym tak zrobił), ale Twoje komentarze o powyższym "wyciskaniu czegokolwiek ze słabszego składu" są po prostu żenujące... Mit nieomylnego, robiącego cuda oraz coś z niczego BB Kinga właśnie legł w gruzach...
Bez odbioru...

This Post:
00
191044.331 in reply to 191044.330
Date: 10/26/2011 7:01:10 AM
Overall Posts Rated:
7070
witam, czy za dodatkowy mecz finalowy rowniez dostaje sie kase z biletow?

This Post:
00
191044.333 in reply to 191044.330
Date: 10/26/2011 7:22:26 AM
Overall Posts Rated:
12061206
Obkupiłeś się mutantami na baraże i masz czelność komuś "prawić komplementy"
A co ma mają moje zakupy wspólnego z prawem do napisania komuś komplementu? ;-) Ja tam uważam, że zawsze jest dobra okazja, żeby napisać komuś coś miłego zamiast niemiłego ;-)

Jakoś Tobie nie udało się "ze swojego gorszego składu" nic wycisnąć
Dlatego przecież sobie nie sprawiłem tego komplementu ;-) Skoro mi się nie udało, to chyba mam prawo skomplementować kogoś, komu się udało? ;-)

i zapewne z powodu strachu przed spadkiem
E tam, wielkiego strachu nie było. Przegrałem już w tej grze ponad 100 spotkań o punkty w różnych rozgrywkach więc wielkiej tragedii by nie było, jakbym przegrał jeden więcej. To tylko gra i nie ma co za bardzo się internetowymi wynikami przejmować. Jakbym spadł, to bym podziękował rywalom za grę i kombinował co dalej i tyle. Ale chyba nikt nie gra w tę grę specjalnie po to, żeby przegrywać, tak więc po prostu próbowałem jak umiałem nie przegrać i nie ma w tym żadnej głębszej filozofii, to tylko wirtualna rywalizacja sportowa.

ale Twoje komentarze o powyższym "wyciskaniu czegokolwiek ze słabszego składu" są po prostu żenujące...
To nic, żebyś widział ile było wczoraj na czacie komentarzy na temat mojego ostatniego meczu i "wyciskaniu czegokolwiek ze słabszego składu" ;-)

Mit nieomylnego, robiącego cuda oraz coś z niczego BB Kinga właśnie legł w gruzach...
Ja tam żadnymi mitami się nie przejmuję i do tego samego zachęcam ;-)

Cieszę się, że mój mecz dostarczył tyle emocji, no ale trzeba było poprawić średnią obniżoną przez trochę nudne drugie spotkanie barażowe ;-)

This Post:
55
191044.334 in reply to 191044.333
Date: 10/26/2011 8:32:13 AM
Baltic Strong
II.4
Overall Posts Rated:
17181718
Cieszę się, że mój mecz dostarczył tyle emocji, no ale trzeba było poprawić średnią obniżoną przez trochę nudne drugie spotkanie barażowe ;-)

To nie był wcale twój mecz Co jedynie grany w twojej hali Przebieg meczu też nie pokazywał że to był twój mecz Jak nie pamiętasz to włącz sobie powtórkę I wierz mi, że Ci co wczoraj oglądali ten mecz nie robili tego z myślą o tobie

Sugerujesz też ( wczoraj też to robiłeś ) że chciałeś zagrać 3 mecz i choć nie piszesz tego wprost chciałeś przegrać w sobotę. Znowu odeślę cię ( i wszystkich zainteresowanych ) do powtórki i statów meczowych....po prostu ściemniasz.

Dobrze wiesz, że gdyby nie wczorajsze 2 kosy to byś przegrał albo gdyby w pierwszym meczu było takie samo nastawienie to w ogóle nie byłoby wczorajszego meczu. Próbujesz jednak różnymi wybiegami uciec od tego, że byłeś słabszy w tej rywalizacji mimo ponad dwukrotnie wyższych pensji i przewadze hali. W odwrotnej sytuacji nie miałbyś szans na nawiązanie walki.

Może do Ciebie to nie dociera ale tymi meczami obnażyłem słabość i bezmyślność tej całej bungi. Nawet nie wiesz ile maili dostałem z gratulacjami za to że można wygrywać z kimś kto tylko na bb bugu jedzie

No i na zakończenie dla ciebie i dla innych jeden cytat który wczoraj dostałem:

Ciągle [cut - GM-Dejvidd] się tak prześlizguje na fuksie. Z Jaxem wygrał jednym głosem wybory, później na ME miał fuksa z Litwą, na MŚ akurat trafił, że byliśmy gospodarzami, do PLK awansował z bardzo słabej wtedy II.3, w PLK natrafił na konfę, która zawsze była bardziej wyrównana, a akurat jak na złość teraz trafił mu się BOT i odpuszczający wszystko piotras, a baraże wygrał jednym pkt. po akcji w ostatnich sekundach i dwóch, czy nawet trzech ORach...a gdyby tego było mało skosił Ci dwóch grajków. Wszystko zbieg mega szczęśliwych dla niego, aż nieprawdopodobnych sytuacji...NIE DO WIARY jakie on ma szczęście...i to się w ogóle nie kończy:D a podobna suma szczęścia i nieszczęścia jest równa zawsze zero...

Last edited by Dejvidd at 10/29/2011 7:43:10 AM

From: majkel

This Post:
00
191044.336 in reply to 191044.335
Date: 10/26/2011 9:32:03 AM
Blaugrana Starachowice
IV.18
Overall Posts Rated:
9898
To ja bym prosił o te sześć liczb ale wolałbym na PW. Za dużo chętnych by było do podziału ;P

Advertisement