w pigule?
jest sztab i gdzieś tam jakiś selekcjoner
po wyborach selekcjoner oświecił wyborców, że w sumie ograniczy się do ustawiania składu (a filozofii w tym nie ma wielkiej)
to raz
dwa - jak pisałeś w obecnym sezonie (inaczej niż przy czasach BBkinga, bo wtedy to było be zachowanie) skile są nic nie warte. Można je pokazywać. :)
Generalnie zamiast kontynuacji, to w kwestii organizacji jest powiew nowego. Pierwszy raz od dawien dawna oprócz selekcjonera ktoś zna całą bazę :) Do tej pory byli tylko skauci ze strzępkami bazy ze swojej pozycji, ale teraz jest kadra 2.0 i skile zna przynajmiej dwie osoby (a jak czytam, to Alicja też pozna co nieco, tylko po co skoro kadra gra sama?)
Ja nie mam kadrowicza i strzępię się o zasady, tak dla pokazania pewnej patologii związanej z obecnym stanem, rzeczy. Z resztą znam ten aspekt selekcjonera i pozostawienie samemu sobie to 20 minut..ale podobno to o wiele za dużo do ogarnięcia. To skoro kadra to samograj. To mamy selekcjonera, który tylko popatrzy na formę i wcisnie kilka przycisków. Normalnie mega rozwój...jak pisałem wszystko dąży do automatyzacji:)