Μην βαζεις λογια που δεν εχω πει στο στομα μου. Βλαχομαγκες ηταν αυτοι οι λιγοι που εκαναν τους μαγκες στο πρωτο παιχνιδι. Ουτε η Καβαλα, ουτε οι Καβαλιωτες ειναι βλαχομαγκες. Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο και δεν ειχα κανενα προηγουμενο με την ομαδα ή την πολη ή τους ιδιους τους Καβαλιωτες. Οποτε κουλαρε...
Ωραια. Thanks για το πρωτο ερωτημα!
Τις βαζω ολες τις δηλωσεις για να τις δουν και οσοι δεν μπορεσαν. Βεβαια αν τις ακουσεις Live ειναι ακομα πιο αστειες:
Ντε Μος: «Κόλαση αν πετύχουμε γρήγορο γκολ»
Ο Άαντ Ντε Μος αν και η Καβάλα έχασε με 3-1, εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για τον επαναληπτικό, κάνοντας μάλιστα και προκλητικές δηλώσεις… ενώ στο τέλος τα… μπέρδεψε!
«Το 2-0 είναι αρκετό για εμάς για να προκριθούμε, καθώς αυτοί οι αγώνες κυπέλλου έχουν διάρκεια 180 λεπτά. Υπόσχομαι ότι θα είναι κόλαση το γήπεδό μας για τον Άρη, καθώς αν πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, που θα το κάνουμε, θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Έχω βρεθεί σε πολλούς τέτοιους αγώνες. Χάσαμε και σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ και θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από το 3-1. Η ομάδα του Άρη έχει υψηλή ποιότητα, όπως είδαμε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι έχει 60% ο Άρης και 40% εμείς για την πρόκριση. Στα εντός έδρας έχω δει κάποια επιπλέον πράγματα που κάνει η ομάδα και ποντάρω και εκεί. Πιστεύω ότι δικαιούμαστε κι εμείς δύο πέναλτι κόντρα στον Άρη στο πρώτο παιχνίδι με τον Ιωάννου και τον Ρινκόν. Αν σκοράραμε εμείς πρώτοι, μπορεί και να πετυχαίναμε περισσότερα γκολ».
Πρωτον: Ρε Ντε Μος, πως εισαι σιγουρος οτι θα πετυχει η Καβαλα γρηγορο γκολ?? Ετσι σιγουρος ησουν και στις δηλωσεις μετα το 1-1 στο πρωταθλημα και ησουν τρισευτυχισμενος και ελεγες οτι θα μπει σιγουρα η Καβαλα στα playoff και θα βγει Ευρωπη γιατι εχει καλυτερο προγραμμα απο τον Αρη και κατι τετοια. Το τριμπαλο απο την Αεκ το αρπαξε παντως. Για να δουμε. Ισως και να ανατρεψει την κατασταση. Αν και με ενδεχομενη προκριση του Αρη στο τελικο, ας ξεχασει το Europa League.
Δευτερον: Τις ευκαιριες που τις εχασε η Καβαλα κυριε Ντε Μος?? Σε αλλο γηπεδο βρισκοταν ή αλλο ματς εβλεπε?? Μια σωστη επιθεση δεν εκανε η ομαδα του. 19 τελικες ειχε ο Αρης και εφαγε ενα γκολ απο λαθος του Πριττα στο κεντρο και αντεπιθεση με ωραια καθετη. Απο κει και περα το 3-1 ειναι πολυ μικρο για την εικονα του παιχνιδιου. Θα μπορουσε καλλιστα να ειναι 5-1 το ματσακι.
Τριτον: Στις Live δηλωσεις λεει "ειμαι σιγουρος οτι θα παρουμε ενα πελαντυ κι εμεις στον επαναληπτικο". Αυτο το ειπε ως μπηχτη για το πεναλτυ του Ντιε. Δηλαδη ρε φιλε Καβαλιωτη δεν ηταν το πεναλτυ?? Εσυ Ντε Μος πως το ειδες?? Στο Βελγιο αλλο ποδοσφαιρο παιζετε?? Απλωμενο χερι και κανει και κινηση προς την μπαλα για να την κοψει(ξερουμε αλλωστε ποσο βρωμικος παιχτης ειναι ο Ντιε). Τι αλλο θελεις για να δωσει πεναλτυ. Στο τελος τον ρωτησε ενας δημοσιογραφος "πως μπορειτε να ειστε σιγουρος οτι θα παρετε πεναλτυ" και ο γραφικος κυριος Ντε Μος αρχισε και μιλουσε για το ματς του πρωταθληματος και 2 φασεις που επρεπε κατα την γνωμη του να παρει πεναλτυ η Καβαλα. Ο,τι να 'ναι δηλαδη.
Τεταρτον: Τον ρωταει ενας ψιλιασμενος ρεπορτερ στην Live συνεντευξη(δεν αναφερεται εδω) "κυριε Ντε Μος μετα το παιχνιδι του πρωταθληματος εκφρασατε την σιγουρια σας οτι η Καβαλα θα μπει στα Playoff. Τωρα και μετα την διαφορα των 5 βαθμων επιμενετε στην δηλωση σας"?? Και ο αστειος απαντησε κατι εντελως ασχετο. Απαντησε "θεωρω πολυ σημαντικο το γκολ που πετυχαμε σημερα και μπορει να μας δωσει την προκριση". Και παλι ο,τι να ναι.
Αυτα ειναι και τα σημεια που με εκανε και γελασα ο προπονητης της Καβαλας. Ασε που η μεταφραση δεν ηταν ακριβης απο τον βοηθο του(ή ο,τι αλλο ειναι). Στο οτι θα πετυχουν σιγουρα γρηγορο γκολ ο Ντε Μος ειπε "easy goal". Την ευκολια που την ειδε??
Υ.Γ. Οσο για το στρατιωτικο χαιρετισμο, ο Σισε μια χαρα τον κανει. Ο αλλος κοιτα πως τον εκανε και πες μου αληθεια αν εσυ γελασες ή οχι. ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΑΚΙΑ!!
http://www.youtube.com/watch?v=qZB8