Slozio bih se sa tobom u vecini, ali ima nekih stvari koje si rekao koje jednostavno nisu istinite.
"Ali, posle prekida kad su igraci izasli i krenuli da se zagrevaju on je izazvao incident koji je presudio da se sve prekine."
Reci mi da ne verujes u ovo sto si napisao? Da li ti stvarno verujes u ovo?
http://www.youtube.com/watch?v=KLeU8KO3Cw8
premotaj na 13 sekundi i procitaj sa usana kako Covic naredjuje da se ne nastavlja tekma. I onda Rakocevic samo sleze ramenima i kaze :"Ok, dobro". Posle su samo prebacili pricu da je to rekao Rakoc. Ja nisam bio na terenu, kao ni ti i ne znam da li se moglo nastaviti. Ali kako to Covic zna? Kako jedan covek koji je nebitan za to pitanje prekine tekmu? Ima li negde delegata, sudija, igraca da kazu:"ej ljudi, parket je takav i takav ne zelim da igram po ovome". Ne, nego se nadje covek (nazovimo ga covekom iako to ni blizu nije) da se pita kada se prekida utakmica.
Druga stvar je ta da ne volis Vujosevica i to se pri svakom pominjanju vidi. Cemu ta mrznja i pominjanje njegovih ljudskih kvaliteta kad ne poznajete coveka. Da se razumemo, ne poznajem ga ni ja, ono sto se meni ne svidja kod njega jeste to psovanje, ali osim toga apsolutno nista. Recite mi jos neki razlog pa da svi znamo. Dok za Cokija imam itekako razloga da ga mrzim...prvi je taj sto je orobio drzavni budzet za ko zna koliko miliona dok je bio predsednik koordinacionog centra za KiM i dok je valjao kuce sa onim Albancem sa Kosova. Nema sta pravi patriota.
Vujosevic je bio pod kosem gde su se svi zagrevali i iza kosa je bio Coki, poceo je da prilazi Cokiju i onda je kauboj Coki nesto dobacio, a ostali saradnici su dobacili i malo pljuvacke i flasa. Ti ne bi popizdeo na tako nesto?! Ja iskreno bih.
Sto se tice prekidanja utakmice od strane Covica ja imam svoja uverenja zasto nije hteo da nastavi, jer mora imati neko objasnjenje, zar ne? Moja prognoza je da ce Rakocevic bolje odigrati 2x20min nego 1x40min. Stvarno ne vidim drugi razlog iz ugla tabora Zvezde. Jer prekidanjem je Covic hteo nesto da dobije, nije sigurno hteo da izgubi neku prednost ako je imao u tom trenutku. Mislim da je Partizan ostecen ovim jer je mladji tim i moze lakse da iznese utakmicu pred kraj, i mislim da smo imali dobru sansu za pobedu. Recimo nekih 50-50, sto je za mene dobra sansa kada se uzme igracki kadar u obzir. A sutra novi dan, Rakocevic odmoran i drasticno se smanjuje sansa Partizanu. To je iz mog ugla gledanja, rado bih cuo i prihvatio neke zamerke ili moje lose procene.
Sto se tice same tekme, Vlada je dobar trener i jako dobar covek, ali premalo iskustva. Da je obrnuta situacija i da je Dule na mestu Vlade a Vlada na mestu Duleta...pa ja ciljam jedno 20+ za Zvezdu bez po muke.
P.s.nije ga dzabe Dzaja peglao, samo je izgleda bilo malo...