Obkupiłeś się mutantami na baraże i masz czelność komuś "prawić komplementy"
A co ma mają moje zakupy wspólnego z prawem do napisania komuś komplementu? ;-) Ja tam uważam, że zawsze jest dobra okazja, żeby napisać komuś coś miłego zamiast niemiłego ;-)
Jakoś Tobie nie udało się "ze swojego gorszego składu" nic wycisnąć
Dlatego przecież sobie nie sprawiłem tego komplementu ;-) Skoro mi się nie udało, to chyba mam prawo skomplementować kogoś, komu się udało? ;-)
i zapewne z powodu strachu przed spadkiem
E tam, wielkiego strachu nie było. Przegrałem już w tej grze ponad 100 spotkań o punkty w różnych rozgrywkach więc wielkiej tragedii by nie było, jakbym przegrał jeden więcej. To tylko gra i nie ma co za bardzo się internetowymi wynikami przejmować. Jakbym spadł, to bym podziękował rywalom za grę i kombinował co dalej i tyle. Ale chyba nikt nie gra w tę grę specjalnie po to, żeby przegrywać, tak więc po prostu próbowałem jak umiałem nie przegrać i nie ma w tym żadnej głębszej filozofii, to tylko wirtualna rywalizacja sportowa.
ale Twoje komentarze o powyższym "wyciskaniu czegokolwiek ze słabszego składu" są po prostu żenujące...
To nic, żebyś widział ile było wczoraj na czacie komentarzy na temat mojego ostatniego meczu i "wyciskaniu czegokolwiek ze słabszego składu" ;-)
Mit nieomylnego, robiącego cuda oraz coś z niczego BB Kinga właśnie legł w gruzach...
Ja tam żadnymi mitami się nie przejmuję i do tego samego zachęcam ;-)
Cieszę się, że mój mecz dostarczył tyle emocji, no ale trzeba było poprawić średnią obniżoną przez trochę nudne drugie spotkanie barażowe ;-)