Pridám svoj názor.
Práca pri U21 nie je jednoduchá. Zvlášť čo sa týka draftového obdobia, ale aj následného tréningu a starostlivosti o hráčov. A ak je na to človek sám, o to viac. Pamätám si za môjho predošlého fungovania na BB, že tréner bol obklopený pomocníkmi, ktorí sa jednak starali o skauting čerstvo draftovaných hráčov, a následne aj o ich tréning, hlavne pre 18 a 19-ročných hráčov. Je do toho síce zapojených viac ľudí, ale zároveň toho jeden človek nemá extrémne veľa.
Sám som chvíľu ten skauting robil, písal tým manažérom a ono to nie je úplne jednoduché, keď vám niekedy z 10tich opýtaných odpovie polovica. A to sa bavíme o časoch, kedy tu boja hojnosť manažérov, čiže viac práce, naplno fungovala III.liga a BOT tímy boli až v štvrtej. Časy, ktoré väčšina z vás zrejme nezažila a dobre si ich pamätajú len niektorí. Bavíme sa o dobe tak 30 sezón dozadu.
Dnes to majú zajino a Ondy náročnejšie, keďže je nás menej. Klobúk dole pred ich prácou. No bolo by dobré tiež nastaviť nejaké smerovanie, jasný plán. Ale k tomu musíme prispieť viacerí.
S tým, že by boli uprednostňovaní nejakí hráči na úkor iných som sa ja osobne pri Ondym nestretol. Ak som niekoho mal kto by mohol byť súčasťou U21, tak som tomu hráčovi venoval patrčiný čas a bol pevnou súčasťou toho tímu.