BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Reprezentacja sezon 11/12

[NT] Reprezentacja sezon 11/12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
125131.321 in reply to 125131.317
Date: 2/15/2010 8:04:08 AM
Overall Posts Rated:
88
Jednak zapomniałeś dodać, że sam specjalnie nie umieściłeś go w żadnej bazie, by skaut Ci się do treningu nie mieszał... Kiedy ja tworzyłem swoją bazę przed sezonem i umieściłem w niej Twojego zawodnika, to fochy strzelałeś, że śmiałem bez zgody wielmożnego pana powołać go...

Po pierwsze nie mógł być w żadnej bazie bo gdy go wyciągnąłem w drafcie, poza potencjałem nie miał niczego, i że z takiego podawacza ręczników zrobiłem reprezentanta to faktycznie li i jedynie moja zasługa, osobiście żadnego Prezesa który dostałby tak słabego gracza w drafcie bym nawet nie pytał o to czy chociaż rozważa trenowanie go, a tym bardziej nie widziałbym go w kadrze. Ale poświęciłem trening reszty drużyny i dałem radę.

Po co go powołałeś nadal nie wiem, sprawdził go Leszek, wszak zaliczył sparing przed Pucharem Pocieszenia, to że będzie grał jeśli w ogóle, to tylko w kadrze U21 też było wiadome, szans na grę w kadrze seniorów nie miał, nie ma i mam nadzieję długo mieć nie będzie (chyba nie jest aż tak źle z trumną) i tyle. I nie wiem o jakiej bazie mówisz, skoro wszystkie młode roczniki łącznie z 21letnimi robił Leszek.

jeśli będę miał potrzebę powołania go do kadry, to zrobię to, bez względu na Twoje uczucia do mnie:)

czyli nadal powołujesz graczy bez rozmowy z właścicielem? a myślałem, że poprzednia kadencja czegoś Cię nauczyła

@cortez: być może, ale tak jak ja mogłem tego nie wklejać, tak oni mogą co mecz kadry nie wypisywać na czacie głupot, że z hatchetem nic innego nie robimy tylko czekamy na nasze porażki i w ogóle marnujemy swoich graczy z Polskim paszportem, poza tym nie cytowałem bb@ tylko coś co jest publiczne i tyle w tym temacie.

From: hatchet

This Post:
00
125131.324 in reply to 125131.323
Date: 2/15/2010 12:14:00 PM
Overall Posts Rated:
99
Uważam, że logowanie się na czata powinno być możliwe tylko i wyłącznie pod swoim nickiem, równoważnym z tym jakim posługuje się w grze. Sytuacja, w której można się posługiwać dowolnym nickiem i w efekcie rozmawia się z kimś, kim może być każdy jest dziwna...i powinno to się zmienić. Myślę, że jak GM to czyta i da się coś z tym zrobić, to powinien jakoś interweniować w tej sprawie. Poza tym kopiowanie i udostępnianie rozmowy na czacie bez zgody osób w rozmowie uczestniczących jest przede wszystkim bardzo nie w porządku...zastanawiam się czy nie powinny być wyciągnięte w stosunku do tej osoby jakieś konsekwencje jeśli taka sytuacja faktycznie miała miejsce. W końcu czat nie jest publiczny i to co się piszę jest dostępne wyłącznie dla osób, które w nim uczestniczą. Nie podoba mi się, że fragmenty mojej rozmowy są/mogą być wykorzystywane do czegokolwiek bez mojej wiedzy, a już szczególnie do manipulacji. W związku z tym nie wiem czy kopiowanie tekstów z czata nie powinno być np. zabronione technicznie.

Może wystarczy uważać co się pisze na PUBLICZNYM chacie.
Jeżeli osoba nie bierze udziału w dyskusji a jest na chacie to może sobie czytać wasze wypociny i nie odwracajcie kota ogonem że wam się krzywda teraz dzieje, bo al wasze głupie teksty z chatu upublicznił.
Sami sobie skręciliście ten bat, głupota nie boli.

From: hatchet

This Post:
00
125131.326 in reply to 125131.325
Date: 2/15/2010 1:15:45 PM
Overall Posts Rated:
99
A mów sobie o mnie co chcesz, mam na to wyjebane, tylko jak piszesz coś w miejscu publicznym to nie dziw się że to do osób zainteresowanych dociera.

Niedługo to chyba z domu będziecie się bali wychodzić bo hatchet z al_saidem was zjedzą.

From: Wang

This Post:
00
125131.327 in reply to 125131.326
Date: 2/15/2010 1:26:46 PM
Overall Posts Rated:
22
..., mam na to wyjebane, ...

Popka nie musisz nam tutaj cytować. trochę kultury... to publiczne forum, a gra jest dla wszystkich przedziałów wiekowych.

From: al_said

This Post:
00
125131.328 in reply to 125131.325
Date: 2/15/2010 1:50:37 PM
Overall Posts Rated:
88
chociażby celowo nie informując go w czas o konsekwencji zagrania TiE z Izraelem

ile jeszcze razy będę o tym czytał? czemu nie macie pretensji do osób które co tydzień pisały mu co zagrać? znam przynajmniej 3 doradców którzy wiedzieli, że jest przekładanka, a ja powtórzę to po raz setny nie przypuszczałem, że można startować w wyborach i nie wiedzieć podstawowych rzeczy, a skoro tak to skąd mogłem wiedzieć, że mam go o tym poinformować? co do reszty pod moim adresem, to wybacz ale już wolę tego nie komentować, bo znowu was czymś urażę także bawcie się dalej powodzenia ja wysiadam

From: R-Allen

This Post:
00
125131.329 in reply to 125131.320
Date: 2/15/2010 1:59:50 PM
Overall Posts Rated:
2020
Chciałem zaznaczyć, że również mam obwodowego zawodnika z potencjałem MVP którego zamierzam trenować do NT. Myślę że jest godny uwagi ;)

From: cortez

This Post:
00
125131.330 in reply to 125131.329
Date: 2/15/2010 2:25:20 PM
Overall Posts Rated:
22
tak, ja sie wypowiadałem tylko o zawodnikach ze swojej bazy:) napewno Twój zawodnik jest bardzo ciekawy:) i w następnym sezonie będzie seryjnym zabójcą w Kadrze u-21 pracującym na zlecenia Leszka:)

From: R-Allen

This Post:
00
125131.331 in reply to 125131.330
Date: 2/15/2010 2:56:11 PM
Overall Posts Rated:
2020
Hehe :) Mam nadzieję że tak będzie i że żadna paskudna kontuzja mu się nie przytrafi ;)

Advertisement