Dakle, da niste zakopali ratne sekire i isprazne price o Zvezdi i Partizanu, ko je koga zajebo i sl- za sledecu sezonu bih odigrao sve na opusteno samo da bih izasao iz lige.......dobro, mozda preterujem, ali ja sam covek iz kosarke iznutra, neki moji Jagodinci su se sinoc na utakmicama kupa u KG (na polufinale ne idem jer bih morao da vodim sina koji pomalo trenira kosarku , ima 15 godina, vrelu krv, ludu glavu i pali se na navijace i navijanje, a ja ne zelim da to pospesujem kod njega jer znam sta su pravi navijaci, a ovi koji idu od utakmice do utakmice, traze tucu, pale baklje u hali, i da ne nabrajam dalje-sigurno nisu....) zacudili koliko ljudi iz saveza, klubova, novina, znam i pun mi je kufer tih prica....Bio sam nesto u klubu- video kako stvari funkcionisu i pomerio se dalje od svega, odnosno-u kosarci sam onoliko koliko meni odgovara. Mnogo toga vidim, dosta toga znam, ali ne zelim da zivim od toga sto sam clan sportske mafije. Svasta mogu da vam kazem i ispricam sto bi vas mozda iznenadilo, ali ne zelim ovakvu vrstu polemike na forumu i necu ucestvovati u tome. Pozdrav!