BuzzerBeater Forums

Srbija - III.7 > Sezona 22

Sezona 22

Set priority
Show messages by
From: Lale

This Post:
00
230761.320 in reply to 230761.319
Date: 2/8/2013 1:44:01 PM
Overall Posts Rated:
136136
Nisam ja ni rekao da se trazi trofej, ja sam jedan od realnih. Mislim, uvek se nadam najboljem ali sam ti u proslom postu rekao sta mislim ko je kvalitetniji i sta mislim sta je nasa sansa. Milsim da moras pazljivije da citas sta ti pisem. Kao sto moras da pazis sta se govori iz Parizana. Nikada vam nije smetalo to sto Dule dobija tehnicke, cak ste se i radovali tome, nzm u cemu je problem?
Necu da ovo postane navijacki obracun...ali mislim ono...i ja sam iz Sombora pa nemam pojma sta se desavalo sa Radivojem Koracem. Tako isto ti ne mozes da tvrdis to za Vladu, kad cujem od Vlade Jovanovica da ga je KKP iskoristio onda cu da verujem u to. Vlado je mnooooogo vise dobio od Partizana nego sto je dao Partizanu. Mislis da bi dobio sansu u Donjecku da nije radio sa Duletom i dobio sansu u Partizanu. Mislis ti da je Vladi draze da radi za sicu u KKP nego da uzme pare u Donjecku? Ja iskreno ne verujem u tu pricu. I nije ga niko izbacio na ulicu vec na brdo para. A to sto se tice Duleta i "vaseg" prozivanja...mislim da nemate sta da se bunite. Coki se ponasa kao 5 Vujosevica, tako da...bolje nemoj na tu stranu.

Po meni je Radnicki odvratna ekipa, ODVRATNA! To sto oni igraju je katastrofa, ako ide trica pobedice Bullse, a ako ne izgubice od petlica. Ja ne volim takvu igru. Sto se tice Capina, da nema tu trojku ne bi bio ni prosecan igrac. Meni se ne svidja, ali da trenutno kida...to se ne moze osporiti.

This Post:
00
230761.321 in reply to 230761.319
Date: 2/8/2013 1:51:25 PM
Overall Posts Rated:
5757
e pa vidi ovako macadoni sada vec pocinjes lagano da mi ides na zivce ...tako da imam par stavki da ti kazem:
pod 1)nemoj da diras lakija i bilo kog clana 3lige!
pod 2)nemoj da diras Paritzan!
pod 3)nemoj da nam kvaris forum!...nakako ja osecam nervozu iz ovog tvog prethodnog teksta,a i laki je malo nervozan...

zato brate iskreno ti kazem ako oces ok bleji na nasem forumu ali budi makar malo dostojanstven...pogotvo sto si nov..imas bre foruma gde se komentarisu i partizan i zvezda i Srbija i sve stvari srpske svakodnevnice..nemoj to ovde da uplices..

I iz partizana samo nicu igraci...pogledaj malo gde klubove u kojima su sada nekadasnji igraci partizana.partizan je prakticno odskocna daska za veliki broj njegovih igraca.pogotovo stranaca.dok Covic madjionicar stvara pare i dovodi crncuge(nemam nista protiv ali mi ide na zivce kada su oni lideri jednog beogradskog tima) umesto da posveti malo vise paznje nasim mladim igracima.Ni ja ne volim sto je dule vujosevic prodao dupe zbog para i slazem se da su ispali bezobrazni vrhovni iz partizana.i ja bi otero sada vujosevica da vodi njegov cska.i drago mi je sto mu nije uspelo.takodje mi je zao zbog jovanovica jer se covek stvarno trudio i po meni bi bio bolji od vujosevica sa godinama.ali to nije razlog za ovakve price...zaboravi ovo i baci se na neke lepse teme...ovo mu sada dodje kao neko klinacko nadmetanje u fazonu zvezda je bolja od vas-sto kaze laki sve vise lici na neki navijacki obracun ko je bolji-sranja je pun svet i ne vidim razlog da sranjima pridajem neki znacaj

P.S.mozda sam bio malo grub ali sta da radim moram nekako da ti obasnim situaciju...jer mislim da bi ti ovo porucili i ostali clanovi lige...

From: macadoni

To: Lale
This Post:
00
230761.322 in reply to 230761.320
Date: 2/8/2013 1:55:20 PM
Overall Posts Rated:
44
Lale naravno da nemam nameru da se prepucavam sa tobom jer sam i jedan od kakko ti kazes realnih,ali mislim da nisi dobro shvatio sta sam napisao za Vladu.Vlada je MOJ DRUG shvatas,i Vlada je meni rekao sta se njemu desilo,a da li ces ti Laki da mi verujes to je tvoja stvar ne ulazim u to.
P.S.Kad su tako dobri Dule i ljudi oko njega sto su onako nasamarili onog jadnog decka Andjusica,pa do nekle i Miljenovica???

This Post:
00
230761.323 in reply to 230761.322
Date: 2/8/2013 2:21:38 PM
Overall Posts Rated:
136136
@Cone Mislim da je bolje da se bilo sta pise nego da je mrtav forum :)

Ne bih da odg na to da li ti je Vlada drug ili ne, sto bi Ameri rekli - not buying it.
Nisam ni za koga rekao da je dobar ili ne, ali kakav bih ja to covek bio kada bi pricao nesto protiv coveka koji mi je proteklih 10 godina doneo toliko srece? A kad je to Andjusic bio poznat pre partizana? Kad je igrao za reprezentaciju? Da nije dosao, sigurno ne bi izgradio ovo ime koje sada ima. I on je dobio vise nego sto je dao, bar po nekim mojim merilima. Sta se desilo da nema minute kod nas - desio se Andjusicev cale, za Danila kazu da nije nista usrao, da je bio vredan, trenirao i sve super...ali ga je cale sjebao za sve pare. Doduse, nije mi Andjusic drug ili njegov cale, ali prica se u nekim krugovima gde cesto izleti neka informacija za koju se ispostavi da je tacna. A sto se tice Miljenovica, pa jbg...ne moze svako da igra, sta da se radi. A i ne moze on da igra ozbiljnu kosarku dok ne nabaci koju kilu. Kada bih ja pravio ekipu, i meni bi Vesterman bio ispred njega, ali ipak mislim da bih mu dao bar 5-8 min po tekmi cisto da se zadrzi. Bar tako mislim iza tastature, bez ikakve odgovornosti i znanja :D Vesterman ako popravi selekciju suteva i malo namesti ruku...decko ce biti strasan (iako sada ne izgleda tako, slazem se).

This Post:
00
230761.324 in reply to 230761.323
Date: 2/8/2013 2:33:03 PM
Overall Posts Rated:
44
Slazem se za Miljenovica i Vestermana(koji definitivno mora da radi na sutu) :D.

This Post:
00
230761.325 in reply to 230761.324
Date: 2/8/2013 2:37:27 PM
Overall Posts Rated:
136136
Eto, da se i mi nesto slozimo :P

From: Cone 94

This Post:
00
230761.326 in reply to 230761.325
Date: 2/8/2013 3:03:45 PM
Overall Posts Rated:
5757
@Cone Mislim da je bolje da se bilo sta pise nego da je mrtav forum

u vezi ovog posta laki...pocinjem da sumnjam u nase pirjateljstvo....nemoj da me cikas da ja krenem da se zalim pocevsi od sporta,mita,pravosujda...veruj mi da ne zelis da vidis tu moju stranu

ajde ako tako ocete onda se raspravljajte..

This Post:
00
230761.327 in reply to 230761.325
Date: 2/8/2013 4:16:22 PM
Overall Posts Rated:
44
Xaxaxaxaxaxaxaxa u prravu si kralju :-),a sad da zaboravimo sve i da se okrenemo sutrasnjem derbiju izmedju tebe i psiha...jedva cekam :D.

From: mijusko
This Post:
11
230761.328 in reply to 230761.327
Date: 2/9/2013 2:26:32 PM
Overall Posts Rated:
3131
Dakle, da niste zakopali ratne sekire i isprazne price o Zvezdi i Partizanu, ko je koga zajebo i sl- za sledecu sezonu bih odigrao sve na opusteno samo da bih izasao iz lige.......dobro, mozda preterujem, ali ja sam covek iz kosarke iznutra, neki moji Jagodinci su se sinoc na utakmicama kupa u KG (na polufinale ne idem jer bih morao da vodim sina koji pomalo trenira kosarku , ima 15 godina, vrelu krv, ludu glavu i pali se na navijace i navijanje, a ja ne zelim da to pospesujem kod njega jer znam sta su pravi navijaci, a ovi koji idu od utakmice do utakmice, traze tucu, pale baklje u hali, i da ne nabrajam dalje-sigurno nisu....) zacudili koliko ljudi iz saveza, klubova, novina, znam i pun mi je kufer tih prica....Bio sam nesto u klubu- video kako stvari funkcionisu i pomerio se dalje od svega, odnosno-u kosarci sam onoliko koliko meni odgovara. Mnogo toga vidim, dosta toga znam, ali ne zelim da zivim od toga sto sam clan sportske mafije. Svasta mogu da vam kazem i ispricam sto bi vas mozda iznenadilo, ali ne zelim ovakvu vrstu polemike na forumu i necu ucestvovati u tome. Pozdrav!

This Post:
00
230761.329 in reply to 230761.328
Date: 2/9/2013 4:13:50 PM
Overall Posts Rated:
5757
taj rad matori tvoj sam istomisljenik...samo opusteno...sto kaze bane iz grupe MVP :,,zivot je kratak,previse kratak da bi se stalno nervirao"..tako da ima lepsih stvari na koje cemo da se bacimo od naseg glupavog sporta...

P.S.u jbt izgleda da smo svi imali nekakva losa iskustva u sportu...meni je isti rad bio...fazon sine ako oces dalje sa ovog mesta moras tu i tu sumu da uplacujes :\...tako da mi je sada fudbal samo hobi a nekada sam za njega bukvalno ziveo.

This Post:
00
230761.330 in reply to 230761.329
Date: 2/10/2013 5:50:22 PM
Overall Posts Rated:
5757
i evo napokon posle toliko godina da imamo ravnopravan odnos u kosarci,desi se ovo sranje...Jebote koliko u nasoj naciji ima maloumnika to je strasno..ne mogu da verujem...samo zaseru stvari kada one krenu na bolje...

Advertisement