Εσείς μπορεί να παραμένετε “εξαφανισμένοι”… εμείς όμως σας βρήκαμε!
Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του Pre Game Show όργωσαν τη χώρα και εντόπισαν και τους 16 προέδρους του πρωταθλήματος και κατάφεραν να αποσπάσουν δηλώσεις από όλους, κάποιες από τις οποίες μάλιστα αναμένεται να συζητηθούν!
Πάμε, λοιπόν, να απολαύσουμε ένα Pre Game διαφορετικό από τα άλλα…
Pre Game
4η αγωνιστική
Bold Bucks - CRETE
“Μας δουλεύεις βρε φιλαράκι; Δεν βλέπεις ότι η ομάδα πάει τρένο; Θα ασχοληθούμε εμείς με πρόεδρο που λέγεται Ελαφάκι; Εμείς κοιτάμε μόνο την Α1», αυτά δήλωσε με υποτιμητικό τρόπο για τους αντιπάλους του, ο πρόεδρος των Κρητικών. Στον αντίποδα τώρα ο διοικητικός ηγέτης των φιλοξενούμενων προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις! “Έχουμε ζητήσει αυξημένη αστυνομική παρουσία γιατί μόλις πατήσαμε το πόδι στην Κρήτη μας υποδέχτηκαν με κουμπούρια και με καλάζνικοφ. Το κλίμα τρομοκρατίας των γηπεδούχων δεν θα περάσει”, τόνισε με εμφατικό τρόπο το Ελαφάκι!!!
xorafa-4- - Averof Larisas Spurs
Κινήσαμε γη και ουρανό… οργώσαμε όλο τον θεσσαλικό κάμπο, αλλά εν τέλει τον βρήκαμε κρυμμένο μέσα σε ένα λαγούμι! “Σας παρακαλώ αφήστε με στην ησυχία μου. Δεν έχω μούτρα να εμφανιστώ στη Λάρισα… τα έχω κάνει θάλασσα. Αν δεν κερδίσουμε και αύριο, τότε η τύχη μου θα είναι χειρότερη και από αυτήν του Κούγια», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή ο Scarlito. Στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” εντοπίσαμε τον πρόεδρο των φιλοξενούμενων. “Βρε σας έφερα παιχτούρα που θα κάνει τη διαφορά. Ο PG Christopher Da Costa θα κάνει θραύση λέμε στην κατηγορία. Πάμε για τη νίκη και μόνο. Εμείς δεν λυπούμαστε κανέναν», επισήμανε με νόημα ο Καβαλιώτης πρόεδρος.
revence - Giouxtas
“Τέρμα οι χάρες και τα αστεία. Οι ομάδα μου είναι γεννημένη για πρωταθλητισμό. Δεν θα αφήσω κανέναν και τίποτα να την σταματήσει. Εγώ είμαι ένας GM”, δήλωσε φανερά εκνευρισμένος με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του ο Νικόλας, εκτοξεύοντας τα βέλη του προς πάσα κατεύθυνση. Και από την άλλη και ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων ήταν καυστικός στις δηλώσεις του. “Πληρώνω ένα σκασμό λεφτά κάθε εβδομάδα για να έχω παιχταράδες στο ρόστερ μου και αυτοί φέρονται λες και έχουν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Αν δεν κερδίσουν αύριο μην τολμήσουν να γυρίσουν πίσω. Να πάρουν το πρώτο αεροπλάνο και όπου φύγει - φύγει”, τόνισε φανερά απογοητευμένος ο leonardo45.
ParosSixStars - KOLINDRIANS
“Ρε τον πούλο θα πάρετε όλοι. Δεν θα με κάνετε εμένα ρεζίλι στο πανελλήνιο. Θα σας κρεμάσω τα συμβόλαια στον τοίχο”, τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο KILO, μη μπορώντας να χωνέψει πως ακόμα να σταυρώσει νίκη η ομάδα του. Ήδη οι πρώτοι παίχτες βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός ομάδας… ο αυριανός αγώνας είναι δίχως αύριο για τους γηπεδούχους. Ξαπλωμένος σε γνωστή παραλία της Πάρου, ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων με το πούρο στο στόμα είπε πως: “Έχω εμπιστοσύνη στους παιχταράδες μου. Αν μου φέρουν τη νίκη και αύριο, με την επιστροφή τους στο νησί τους περιμένει ένα παχυλό πριμ, μαζί με δίμετρες κουκλάρες”, θέλοντας έτσι να τους τονώσει το ηθικό.
Σε λίγο η συνέχεια…