BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > Македонски Синдром!!

Македонски Синдром!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241240.32 in reply to 241240.31
Date: 5/4/2013 11:51:36 AM
Overall Posts Rated:
66
Незнам зашто мене ми ги покажуваш утакмицте јас ја отворив оваа теба поради тоа што се најдов у таква ситуација.

А кога пошав после утакмицата со тебе ми направивте луд дека ти си зборел за тоа дека МЕ-то мести.

Јасно ми е мене што се случува затоа и се бунам

Message deleted
Message deleted
From: SashmaN

This Post:
00
241240.35 in reply to 241240.34
Date: 5/4/2013 4:20:41 PM
Overall Posts Rated:
1313
Да си го одговорам мојот дел во врска со тоа што тврдиш дека мојата утакмица со Тртка била наместена.

1.Како прво- и двајцата имавме тешки противници во купот. КК Trtka (juventus22) ,BC Kavadarci Rulls(Les Andres), а во саботата пред нашата утакмица , Тртка те победи тебе дома, а јас изгубив на гости од Милан со став-(нормал) , после таа утакмица очајно ми требаше ентузијазам и не ми ни текна на памет да играм со првиот тим со Тртка бидејќи и тој имаше тежок противник во купот а и јас, и не случајно од оваа ситуација произлегува ставот и трудењето на двата тима, посебно Тртка што ми гостуваше.

2.Kaко второ-Ако ги игравме и двајцата најсилните состави, и поголемо залагање, едниот ќе победеше што не е битно, а за купот и двајцата со помал ентузијазам, и без најсилниот состав против двајца високорангирани второлигаши, што ќе не доведеше до најверојатно елиминација во купот.

Па да те замолам од каде увиде дека оваа утакмица е намстена?

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Advertisement