paklau.. es tev ne vienā vietā nenosaucu, nenoliku tavu niku.. vienīgā tava slota ir tur.. kabatā.. un tad tās izmērs ir apšaubāms.. jo citādi, tu būtu normāls dzeks...
tu izteici vēlmi vadīt lielo izlasi.. jo ar mazo jau ir sasniegti rezultāti..Neho pirms prom iešanas izvērtēja sastāvu un deva visiem cerības,ka arī ar šādu sastāvu var kalnus gāzt.. atnāk viens,kurš labi pieprot darbošanos ar finansēm un hopāa.. no taktiskā viedokļa nekas spožs.. izsaku vēlreiz līdzjūtību tiem,kas tevi ievēlēja..
pretinieku stiprāku dara stulbu taktiku lietošana.. man jau te atļāvies pārmest runāšanu ar menedzeriem.. bet tieši ar to es kaut ko sasniedzu.. tev pat formas nesanāk sarunāt..
attiecībā par līgu jau sen visiem zināms kāpēc tā..jau sen paskaidrota un izrunāta lieta..
ziedu laikos netrāpīju.. bet tad,kad tika mērķtiecīgi uz to iets.. un ar veiksmes palīdzību tika kaut kas sasniegts.. nekad sevi neuzskatīšu par kaut kādu baigo veci BB, jo man palīdzēja ļoti daudzi cilvēki.. kuriem paldies.. bet tu nevari atļauties pateikt,ka esi kļūdījies un atvainoties visiem,kas fano par izlasi.. es vnk neesmu tas,kas paturēs muti kā citi.. jo tu esi daudz sasniedzis iekš BBB..
un man galīgi piekāst,ja atkal iesvērs 50k par muldēšanu..
ja ir vēlme.. droši.. tur lejā ir sadaļa "pārkāpumi" vai "Report Cheaters"