Jednak zapomniałeś dodać, że sam specjalnie nie umieściłeś go w żadnej bazie, by skaut Ci się do treningu nie mieszał... Kiedy ja tworzyłem swoją bazę przed sezonem i umieściłem w niej Twojego zawodnika, to fochy strzelałeś, że śmiałem bez zgody wielmożnego pana powołać go...
Po pierwsze nie mógł być w żadnej bazie bo gdy go wyciągnąłem w drafcie, poza potencjałem nie miał niczego, i że z takiego podawacza ręczników zrobiłem reprezentanta to faktycznie li i jedynie moja zasługa, osobiście żadnego Prezesa który dostałby tak słabego gracza w drafcie bym nawet nie pytał o to czy chociaż rozważa trenowanie go, a tym bardziej nie widziałbym go w kadrze. Ale poświęciłem trening reszty drużyny i dałem radę.
Po co go powołałeś nadal nie wiem, sprawdził go Leszek, wszak zaliczył sparing przed Pucharem Pocieszenia, to że będzie grał jeśli w ogóle, to tylko w kadrze U21 też było wiadome, szans na grę w kadrze seniorów nie miał, nie ma i mam nadzieję długo mieć nie będzie (chyba nie jest aż tak źle z trumną) i tyle. I nie wiem o jakiej bazie mówisz, skoro wszystkie młode roczniki łącznie z 21letnimi robił Leszek.
jeśli będę miał potrzebę powołania go do kadry, to zrobię to, bez względu na Twoje uczucia do mnie:)
czyli nadal powołujesz graczy bez rozmowy z właścicielem? a myślałem, że poprzednia kadencja czegoś Cię nauczyła
@cortez: być może, ale tak jak ja mogłem tego nie wklejać, tak oni mogą co mecz kadry nie wypisywać na czacie głupot, że z hatchetem nic innego nie robimy tylko czekamy na nasze porażki i w ogóle marnujemy swoich graczy z Polskim paszportem, poza tym nie cytowałem bb@ tylko coś co jest publiczne i tyle w tym temacie.