Καλησπερα παιδια. Η αληθεια ειναι οτι οντως δεν υπαρχει η αναμενωμενη συμμετοχη στο φορμουμ και δικαιως καποιοι ζητανε δυο λογια τουλαχιστον για την πορεια της ομαδας και γενικοτερα για τους στοχους.
Θα ηθελε απλα να σας ενημερωσω οτι ο χρονος του κοουτς ειναι παρα πολυ περιορισμενος και οι υποχρεωσεις του το τελευταιο διαστημα δεν του δινουν τη δυνατοτηα να αφιερωσει το χρονο ππου θα ηθελε. Γι αυτο λοιπον αυτο το διστημα θα κανω εγω την προσπαθεια να τον αντικαταστησω οσο μπορω στο κομματι της αναλυσης και του σχολιασμου των παιχνιδιων. Σε καμια περιπτωση δεν εχω την εμπειρια του αλλα ''απ' το ολοτελα''

.
Λοιπον γενικα το ροστερ φετος ειναι αρκετα φτωχο σε δευτερευοντα σκιλς και σε περιφερεια σε σχεση με αλλες χρονιες αλλα υπαρχει καλο υλικο σε βασικα σκιλς στους ψηλους. Αυτο μας κραταει ορθιους. Τα παιχνιδια τα οποια χτυπαμε ειναι επιλεκτικα και παμε να κανουμε το καλυτερο που μπορουμε για να περασουμε στην επομενη φαση. Ας ελπισουμε να εινα και η τυχη μαζι μας σε αυτη την προσπαθεια. Νικη ειχαμε χθες και συνεχιζουμε ανεβασμενοι.
Δυο λογια και για το νεο αιμα που ακολουθει καθως εχω αναλαβει την προσπαθεια της προετοιμασιας των 20ρηδων. Θα ξεκινησω απο ενα λιγο ασχημο συμβαν των τελευταιων ημερων καθως 3 παιχτες οι οποιοι προοριζοταν για τη νεα εθνικη σταματησαν να προπονουνται και δεν ειναι διαθεσιμοι για πωληση δυστυχως. Επομενως ψαχνιυμε νεες λυσεις. Να ενημερωσω οτι υπαρχει αρκετα καλο υλικο κυριως στην περιφερεια αλλα και στους ψηλους. Σιγουρα στα βασικα οχι τοσο καλα οσο φετος αλλα υπαρχει μεγαλυτερη ποιοτητα στα δευτερευοντα. Συνεπως μια ομαδα πιο οικονομικη πιο συμπαγης και πιο ολοκληρωμενη. Να δουμε τι θα γινει στην πορεια.
Θα υπαρχει και η αλλαγη της μαντεψιας οποτε πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για ολα.
Αυτα για την ωρα. απο δω και περα θα προσπαθω να εκπροσωπω στο φορουμ το τιμ της Εθνικης. Οτιδηποτε χρειαζεστε και δεν εχει τη δυνατοτητα ο κοουτς να σας βοηθησει μπορειτε να απευθυνθειτε σε μενα.
Καλη συνεχεια σε ολους
Last edited by Meteoritis at 10/22/2013 7:02:39 AM