Προσωπικά το μπάσκετ που παίζει ο ΠΑΟ το προτιμώ από το άναρχο παιχνίδι του ΟΦΣΠ. Το μπάσκετ της Ζαλγκίρις πριν κάποια χρόνια μου άρεσε.
Από κει και πέρα το σύγχρονο μπάσκετ είναι παιχνίδι των κοντών. Διείσδυση, split out, pick and roll, isolation. Γενικά τα βαριά 5αρια είναι ντεμοντέ.
Όσο για το 3ποντο αν θες να παίξεις μέσα είναι απαραίτητο για να ανοίγει την ρακέτα...
Τσαρτσαρής δεν παίζει με πλάτη;; σοβαροί είμαστε;;;Είναι ο ποιο καταρτισμένος Έλληνας ψηλός από την εποχή που βλέπω μπάσκετ. Βρεστε μου 1 Έλληνα ψηλό να μπορεί να κάνει όσα αυτός. (και όχι δεν είναι ο Μπουρούσης αυτός. Με πλάτη τα τελευταία 2 χρόνια προσπαθεί μερικές φορές να παίξει. ) Τι του λείπει; δύναμη, και σκληράδα, μαζί με το killing instinct. Παρόλα αυτά πολύτιμος εργάτης σε μια μηχανή που ουσιαστικά δεν υπάρχει σταρ. Κλασσική ομάδα του Ζοτς. Κάθε φορά άλλος πρωταγωνιστής. Αν μου αρέσει αυτό; σχετικό. Σίγουρα όμως είναι μια συνταγή που δουλεύει και την σέβομαι.
Το να λέει κάποιος πως δεν ξέρει να παίζει με πλάτη μου δίνει την εντύπωση πως δεν παρακολουθεί το άθλημα. Για να μην παρεξηγηθώ θεωρώ τον Μπουρούση καλύτερο παίκτη. Πιο ψηλός, δυνατός, σκληρός, καλός τα ριμπ. Με πλάτη όμως δύσκολα...καλά τελειώματα κάτω από το καλάθι, αν και όχι ο ποιο τεχνίτης παίκτης, καλό 3πτ από την κορυφή, σουτ από μέση απόσταση-το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;- .
Για να προλάβω αντιδράσεις, τα πράσινα μου γυαλιά τα φοράω στο ποδόσφαιρο, αφού πρόκειται για 1 άθλημα που γενικά δεν συγκινεί, δεν είδα καν τον τελικό του C/L. Με το μπάσκετ όμως είμαι φίλαθλος. Πάνω από όλα το παιχνίδι. 1 ματς θα το δω για το ματς όχι επειδή υποστηρίζω κάποια ομάδα...Αν κερδίσει η ομάδα μου; ακόμα καλύτερα. Σαφώς όμως πάντα θέλω να κερδίζει το μπάσκετ...
Last edited by JohnnyB at 5/31/2010 4:02:07 PM