BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.6 > Sezona no. 12

Sezona no. 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135490.317 in reply to 135490.315
Date: 4/29/2010 4:04:00 AM
Overall Posts Rated:
1818
.... trgaona prika ... nemas se sta mislit ... jebes prvenstvo ... ionako ti niko nista ne moze ...

This Post:
00
135490.318 in reply to 135490.316
Date: 4/29/2010 5:08:03 AM
Overall Posts Rated:
77
Osijek, nekad smo bili dobri

This Post:
00
135490.319 in reply to 135490.318
Date: 4/29/2010 5:18:23 AM
Overall Posts Rated:
1818
Osijek, nekad smo bili dobri

... aha ... vi ste , cini mi se, ove godine bili tek 3. ili 4. u 2. ligi ... uglavnom Belisce je bilo ispred ... sican se ja jos utakmica Osijeka i Alkara iz 90-ih ... eh a tada je i Cibona padala u Sinju, pa Split .....a Zadar i Sibenik, mislim da se tada nisu nikad osladili pobjedom u Sinju ...

... ali ove sezone Alkar je opet spojio solidnu ekipu ... bit ce veselo ...

This Post:
00
135490.320 in reply to 135490.318
Date: 4/29/2010 6:41:58 AM
Overall Posts Rated:
1818
.... ma nije mi jasno kako jedan Osijek ne moze sastavit ekipu za 1. ligu ... to je apsurd .... jer kad pogledas jednu Dardu ( selo od nekih 4000-5000 stanovnika), pa Belisce koje se sada bori u kvalifikacijama, a za osijek nema razumijevanja ... jer budimo realni, nisu to neki silni novci potrebni da se odrzi kosarkaski prvoligas .... nije stvar u tome kakve ce on rezultate imat, vec sam odgoj tih mladaca, koji onda imali vise motiva da uspiju, dok u 2. ligi nisu nikome na oku i jednostavno puno talenata propada ...

...eh, meni je od ekipe Osijeka u sjecanju osta onaj play Voloder ... onako malesan i zdepast ... al pravi timski igrac ...

Last edited by highlanderSINJ at 4/29/2010 6:42:33 AM

This Post:
00
135490.321 in reply to 135490.312
Date: 4/29/2010 7:17:45 AM
Overall Posts Rated:
1818
... NOVOSTI ...

.. evo gledan bas malo po momcadima da vidin sta ko smjera iiiiiiiiiiiiiiiiiii vidin da uvijek tihi bezdan prodaje , a ne kupuje .... i po mom sudu skuplja novce za nesto opako .... onako naoko ja bi reka da ima na racunu oko 3,5 - 4 milje , jer gledajuc prodaju + sta je mozda ušpara tokom ove dvi sezone, tako san nekako dosa do te racunice ... uglavnom 3 m ima sigurno .... mislin da on to nece aktivirat do kraja sezone i da se ozbiljno sprema za sljedecu ... a i ostali novaci u ligi su dosta ambiciozni, prije svega Velicanstveni, carape i banana ...onako oni to u skladu sa mogucnostima, ali ide se naprid ...

... Langova je strasan lik, meni onako bas draga "domaca beštija", da se ne uvridi ... eh kad se ja sitin njegovih pocetaka i one run and gun faze, a gle sad sve u centre i krilne centre ... cattanaccio teski .... posta je gori od Mourinha ... he he .... al mora se rec - doslo muje iz guzice u glavu, da nema kruva od napadacke igre, a bez kvalitetnog obrambenog pokrica .... svitu Tincek vam je pozitivan primjer zaiokreta u razmisljanju i prihvacanju sugestija sa strane .... jest da je proces bio spor, ali ipak nankraju uspjesan ... skor 10-0 govori vise od tisucu rijeci ....poskida je dosad sve iz moje konferencije, tako da onaj oblacic sumnje, koji san spominja prije nekog vrime, vise nema .... Langova je momcad za velike stvari ....

... Fallen Angels ... mi je malo premiran, bilo forumski, bilo trzisno .... kao kad se sprema nevrime, pa ona tisina prije nevere ... tako mo to slici .... ali sumnjam da ima neke vece novce u trezoru ... on mi ovako piza oko 1-1,5 mil ... al ne sumnjan ja u staroga vuka ... ipak su relevantni dosezi i rezultati iza njega u ovih nekoliko sezona ....

... Shepsona san komentira prije neki dan, pa se necu ponavljat ....

... Vucko strasan rutiner, steta, al velika steta sta ga nema po forumu ... slozio je jednu jako dobru ekipu i nekako mi najmanje lezi od svih u ligi ... jedina mana mu je manjak ambicija za visi rang ... mislin da covik ima znanje za vece stvari, sve je na njemu ...

... Nebodera san isto spominja u vise navrata i jednostavno cu i dalje kritizirat njegovu politiku , asve u svrhu da ga vratin tamo di svojin genima zadarskim i pripada, a to je u vrhu .... ja san silno razocaran njegovin rezulatita u zadnje dvi sezone ... totalna rasprodaja ugleda .... ali iskljucivo zato sta san uvjeren da covik ima kapacitete za vrh ... pozna basket, voli ga, samo da okrene plocu i napravi rekonstrukciju momcadi .... ja san siguran da su ga pokolebali ovi negativni rezultati zadnje vrime .... zato cu i dalje radit da probudin onu vatru u njemu ... to je moja misija i necu odustat ... jebote kad se sitin njegovog entuzijazma iz pocetka, a sada ga nikako nema ...

... Sigu san vec u vise navrata doslovno rastavio u analizama ... ali zanima me kako mu napreduje momcad, rastu li skilovi ... sta se trenira i tako ...

Hakleri su jako pali .... neznam razlog .... javi se care pa da vidimo sta ne stima ... nemoj da postanes prica za jednu sezonu ....

... Velicanstveni su ugodno inenađenje za svoju premijernu sezonu .... relativno kvalitetno odrađuje posa i dobro kalkulira oko utakmica ...bit ce nesto od njega, sasvim sigurno ..

This Post:
00
135490.322 in reply to 135490.321
Date: 4/29/2010 7:27:31 AM
Overall Posts Rated:
1818
... OSTALI ...

... Rocking Thunder ... eh brutalan u ligi, savrseno izbalansirana momcad .... pokriven na svakoj poziciji ... sta rec ... u kupu je nezaustavljiv ...tata-mata od zanata ....

... Pogrebnik ... covik - emocija ... ka sta san i sam ... vratoi mu se Forbord, tu je i super kinez Chen, koji doduse jos nije u onom svom brutalnom raspolozenju, ali i ja iman jednog takvog ... sjajni Olmos, po meni njegov najvredniji igrac, bar gledajuc njegovu statistiku i efektivnu vrijednost ... na tome lezi njegova ekipa .... 8-2 u 2. ligi dovoljno govori za sebe ...

... Starosta ..... dobro brodi i ostat ce u ligi sasvim sigurno .... doduse njihova konferencija nije pretjerano jaka, bar gledajuc druge na tom nivou natjecanja ... ali ima tri super igraca i oko njih se sve vrti ....

... Dugave ... malo, ali malo presamouvjeren ... nestrpljivost i silan entuzijazam su ga doveli losiju poziciju u odnosu na ono sta je triba imat ... odlicna momcad, jaka klupa ... sigurno ostaje u drugoj i igrat ce play of ...

This Post:
00
135490.323 in reply to 135490.322
Date: 4/29/2010 7:43:52 AM
Overall Posts Rated:
22482248
fala care na ovoj analizi, jer nikako da se naviknem da nemreš u drugoj igrat laganice pa makar i doma, i ti domači porazi me muče jer sve u gostima sam dobio kaj se moglo dobiti, ali za nešto više moram definitivno poraditi na ekipi , trebam se pojačati još na centarskoj i krilnoj poziciji, uglavnom nutarnje moram pojačati pod obavezno ak mislim napredovati.

a ak i dođem u play off to bu bilo sa 4 pozicije a to je sudar sa lokardom i to je odmah ispadanje, ali daj bože da tak bude

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
135490.324 in reply to 135490.322
Date: 4/29/2010 8:24:13 AM
Overall Posts Rated:
10361036
voloder je sad trener darde
a darda ima nešto para jer čovik koji njih drži je neki aleksandar koji se bavi dionicama. voli košarku, napravili su neku dvoranicu, i svi ti igrači igraju za dardu umisto za osijek

nisan jučer moga na alkara, javija mi je odma prijatelj da su dobili
kad bude šibenik sigurno dolazim pogledat

This Post:
00
135490.325 in reply to 135490.324
Date: 4/29/2010 9:13:06 AM
Overall Posts Rated:
1818
voloder je sad trener darde
a darda ima nešto para jer čovik koji njih drži je neki aleksandar koji se bavi dionicama. voli košarku, napravili su neku dvoranicu, i svi ti igrači igraju za dardu umisto za osijek

nisan jučer moga na alkara, javija mi je odma prijatelj da su dobili
kad bude šibenik sigurno dolazim pogledat

... ma bilo je prejebeno sinoc ... morat ce mo se dogovorit pa otic na piće poslije ... samo kad se meni poklopi da nisan na terenu .... e da bar igraju sridon, a ne utorkon .... sad su uvatili neki glup raspored sub - uto ..... i to subote padaju u gostima ...

This Post:
00
135490.326 in reply to 135490.315
Date: 4/29/2010 1:51:04 PM
Overall Posts Rated:
9494
cestitke nasem dobrocudnom divu na ulasku u 32 momcadi
samo 5 utakmica do pehara
sprči im mater svima nece igrat u punim sastavima jer su im lige jake navija za vas cijela uprava

POGREBNO DRUSTVO

This Post:
00
135490.327 in reply to 135490.306
Date: 4/29/2010 2:05:42 PM
Overall Posts Rated:
9494
Sokolovac UTD II 22
23 I KnightSabers
Starolaško I 17
kature united III 82
Bljesak III 106