Ilyen játékos múltakkal és tapasztalatokkal, még egy szar edzőnek is nehéz kárt tenni egy csapatban. Talán Kidd nem annyira amatőr, a stábja csak való valamire.

Az viszont biztos, ahogy haladunk az időbe, ők egyre jobb összképet mutatnak, és jobban szoknak össze. Az idő nekik jót tesz, meg Kiddnek is. Nem úgy, mint a testvér gárdánál, ahol az amatőröknél egyre több a kaka a pitében.
Ahogy nézem a Miamit meg az Indianat, lassan már a másik oldal 4.-je ellen se fognak tudni hazai pályán döntőzni.
Amúgy egyetértek azokkal, akik LAC-Ind döntőt várnak. Rivers munkálya már látszik a csapaton. Védekezésbe egyre erősebbek, és csapat összetételbe/atletikusságba nem fogják tudni felvenni a versenyt idén velük mások szerintem. Szerintem a spurs clippers elődöntő 4.-5. poszton fog eldőlni. Popovich zsenialitása már nem annyira kiemelkedő Rivershez képest, hogy az döntsön, mint az elmúlt években volt mások ellen. Ráadásul a LAC nagyon jól igazolt a végére szerintem. Én szeretem a spurst is és az indianat is, de nálam idén már a LAC a favorit! Mindig is mondtam mindenkinek, a legnagyobb igazolás az idei szezonban Rivers volt! Talán még Phil érkezése az amatőrökhöz lehet hasonló kaliberű.