e pa vidi ovako macadoni sada vec pocinjes lagano da mi ides na zivce ...tako da imam par stavki da ti kazem:
pod 1)nemoj da diras lakija i bilo kog clana 3lige!
pod 2)nemoj da diras Paritzan!
pod 3)nemoj da nam kvaris forum!...nakako ja osecam nervozu iz ovog tvog prethodnog teksta,a i laki je malo nervozan

...
zato brate iskreno ti kazem ako oces ok bleji na nasem forumu ali budi makar malo dostojanstven...pogotvo sto si nov..imas bre foruma gde se komentarisu i partizan i zvezda i Srbija i sve stvari srpske svakodnevnice..nemoj to ovde da uplices..
I iz partizana samo nicu igraci...pogledaj malo gde klubove u kojima su sada nekadasnji igraci partizana.partizan je prakticno odskocna daska za veliki broj njegovih igraca.pogotovo stranaca.dok Covic madjionicar stvara pare i dovodi crncuge(nemam nista protiv ali mi ide na zivce kada su oni lideri jednog beogradskog tima) umesto da posveti malo vise paznje nasim mladim igracima.Ni ja ne volim sto je dule vujosevic prodao dupe zbog para i slazem se da su ispali bezobrazni vrhovni iz partizana.i ja bi otero sada vujosevica da vodi njegov cska.i drago mi je sto mu nije uspelo.takodje mi je zao zbog jovanovica jer se covek stvarno trudio i po meni bi bio bolji od vujosevica sa godinama.ali to nije razlog za ovakve price...zaboravi ovo i baci se na neke lepse teme...ovo mu sada dodje kao neko klinacko nadmetanje u fazonu zvezda je bolja od vas-sto kaze laki sve vise lici na neki navijacki obracun ko je bolji-sranja je pun svet i ne vidim razlog da sranjima pridajem neki znacaj
P.S.mozda sam bio malo grub ali sta da radim moram nekako da ti obasnim situaciju...jer mislim da bi ti ovo porucili i ostali clanovi lige...