θα χρειαστουν μερα νυχτα προπονησεις για να μαθουν οι παικτες ο ενας τον αλλον..τα πλαυ οφ ειναι το αποκορυφομα του πρωταθληματος..εκει θα τα δουμε ολα..παντως ακομα ειναι νωρις..οσες πιθανοτετες συμμετοχης εχω εγω..τοσες εχει και ο λυκος..θελω να πω οτι το τριτο μερος του πρωταθληματος ειναι το σημαντικοτερο..
synora fm <polykastro>
1-Εχουμε την τιμη σημερα να εχουμε μαζι μας τον Thomas Branly αρχηγο ροστερ της ομαδας..
2-ο Thomas Branly ηταν η πρωτη επιλογη του προεδρου μας οταν πρωτοανελαβε την ομαδα..7 σεζονς με 105 επισημα παιχνιδια..πρωτος σε συμμετοχες..ο πιο αγαπημενος και γνωστος της εξεδρας..φιλος με τον προεδρο..ανερχομενος προπονητης της ομαδας..
1-λοιπον τομας σε ολη αυτην την πορεια στην ομαδα τι σου εχει μεινει??
Τ-η ομαδα πριν τον προερδο δεν ειχε γνωρισει ποτε δοξες και ουτε περιμενε πως θα γνωριζε στο μελλον..απο τοτε που ανελαβε ο παζινοκ και εκανε προταση σε εμενα να τον βοηθησω σε αυτην του την προσπαθεια οι ντοποιοι του Πολυκαστρου αλλα και στα γυρω χωρια εχουν γευτει μεγαλες χαρες απο την ομαδα μας..πρωτη χρονια και ειχαμε ανοδο απο την 5η κατηγορια..βεβαια τοτε ειχαμε περισσοτερα παιδια της πολης που λενε
(12540100) (12540105) (12540101) ..η ανοδο απο την 4η ερθε με εξωτερικης δυναμικοτητας ομαδα..στην αποστολη εγω και ο Δαραβανης μονο απο την 11η σεζον..τοτε με τους
(13389483) (5830460) (6851165) ..οι 2 τελευταια και κυριως ο τελευταιος εγινε γνωστος και στα σαλονια της 3ης κατηγοριας..σε περιπτωση συμμετοχης μας στο τελικο ο μοναδικος που εχει βρεθει σε 3 τελικους απο την ομαδα μας θα ειμαι εγω..
1-βεβαια τομας μας ακουν και οπαδοι απο αλλες ομαδες που ειναι και αυτες στο κυνηγι του τελικου και ισως να μην τους αρεσει τα οσα λες..
Τ-καμια ομαδα δεν εχω σκοπο να υποβαθμισω απλα μεσα σε 3 σεζονς ανεβηκαμε απο την 4η..σχεδιο 3ων χρονων ειχαμε και για την 3η κατηγορια..βεβαια τα αποτελεσματα βγαινουν μεσα στο παρκε εννοειται..και η παρεα που εχουμε στην κατηγορια μας δεν θα την εχουμε σε καμια κατηγορια..
2-καποιος συμπαικτης που θα θυμασαι??
Τ-ο Μιουρα με διαφορα ηταν ο καλυτερος συμπαικτης που ειχα..ηγετης στα ολα του..
1-λιγα λογια για την πορεια σας στο κυπελλο φετος??
Τ-φτασαμε ενα ρεκορ που το ειχαμε κανει την 14η σεζον..να και αλλο κοινο με εκεινη την σεζον..τωρα την Πεμπτη θα προσπαθησουμε να μπουμε στους 64 μπροστα στους οπαδους μας και οτι βγει..ετσι και αλλιως στο κυπελλο εχουμε δει να χανουμε και απο εικονικη ομαδα..οποτε δεν το εχουμε και πολυ..αλλα θα κανουμε την προσπαθεια μας..
2-τομας εχει δημιουργηθει μια κοντρα με τους παικτες της Καλαματας..γτ?
Τ-αυτοι εχουν το προβλημα μαζι μας..ο Nikolas Chontos ομως μου εχει πει και απο κοντα πως θα επιθυμουσε να ερθει στην ομαδα μας..δεν εχουμε εμεις προβλημα..καλα οι οπαδοι απλως εχουν βρει μια ομαδα και την κακοχειριζοντε..
2-το θεμα με τα μπομπακια??
Τ-δεν υπαρχει προβλημα..ας κανει οτι θελει που κρινει καλο για την ομαδα τους..αν συναντηθουμε στα πλαυ οφ τοτε θα δουμε τι θα κανουμε..
1-οι υπολοιπες ομαδες της κατηγοριας??
Τ-απο την δικια μας μερια μου αρεσει σαν μανατζερ πολυ ο τακης..σαν ροστερ η ομαδα του παντοκρατορα..ο τζοκερ και οι πλαγιαρι ειναι πολυ ανταγωνιστικες ομαδες..οι ρεντ δεν εχουν καταληξει πουθενα..και ο λυκος ειναι η αρνητικη εκπληξη..
απο την αλλη μερια..ας υποθεσουμε οτι τα μπομπακια εχουν παρει μια διαφορα που πιστευω οτι θα καλυφτει..νασιονς και βολος θα ειναι σιγουρα στα πλαυ οφ..και θα αγωνιστουν οι υπολοιπες για την 4η θεση στα πλαυ οφ..ειδαμε καλα στοιχεια απο στελαια..ο σπαρτακος ειναι μια δυναμη που δεν την αμφισβητεις ευκολα..ρεμαλια και παπας μπορουν να βοηθηθουν και να καταληξουν στις θεσεις που θελουν..
1-ευχαριστουμε τομας..αυτες οι μερες ειναι μερες χαρας για το Πολυκαστρο..την Πεμπτη εχουμε Κιαμο....
Last edited by pazinok at 9/7/2011 9:17:35 AM