ai dreptate ca jucatorii cu care a promovat pot fi rezerve. am omis acest lucru.
totusi, crezi ca are cineva in RO 15 milioane.
seriuos acum, daca o arzi un sezon in rbba cu costuri minime si satisfactie reziduala a fanilor poti castiga 250k/sapt , per total un respectabil 3 milioane tot oi scoate, dar cu certitudine retrogradezi. apoi in sezonul in care ai retrogradat ce faci. personal cred ca maximul pe care il poti face in div II este 150k in conditiile in care vrei sa prinzi PO si nu ai o conferinta competitiva. iar chiar si atunci cat scoti pe un sezon....poate 2 milioane. retrogradezi, mai primesti 1 milion.
deci pe niste calcule megapozitive ai generat 6 milioane in doua sezoane. faci figura de doua ori in conditii ideale si pierzi 4 sezoane de joc pt posibil 12 milioane (best case scenario). iar chiar daca antrenezi, nu vad cum poti sa scoti peste 2 milioane din jucatori de 18 pe care nu dai bani sa ii achizitionezi, fiindca tai din profit).
14 milioane pt un ciclu de 4 sezoane in conditiile in care preturiloe jucatorilor de calitate pot doar sa creasca mi se pare losing proposition. iar tine cont ca scenariul asta presupune ca ai promovat de 2 ori fara sa ai ghinion de accidentari, fara sa ai adversari dificili si fara sa bagi bani in echipa. in conditiile in care fiecare div II are minim 2 echipe cu exp si aspiratii de RBBA, consider ca nu ai cum sa treci de ele jucand la profit maxim.
ipoteza asta nu cred ca exista. sau daca e sa existe, va fi pe fondul unor acumulari de 5-7 sezoane, nu 4. iar orice persoane care salveaza banii la saltea o sa fie surprisni de ce poreturi vor gasi cand merg la piata

pana sa fac economii, cel mai mare transfer al meu fusese de 900k pe un SF defensiv de 34 de ani. acum lumea arunca sume imense pe jucatori asa si asa. 2 milioane nu mai sunt ce au fost de aceea nu cred in echipele "cumparate". cine va antrena are cheia viitorului. totusi sa ne amintim ca Ares si-a crescut jucatorii pe interior. cel mai periculos pare a fi unul ca Boston care are numai romani, juc de NT crescut samd.
deci ai dreptate, azi ai putea sa iti faci echipa cu 15 milioane, dar cred ca amandoi suntem de acord ca echipe din astea la noi nu exista. iar faptul ca rpeturile tot cresc doar va duce la indirecta devalorizare a banilor. deci atentia ramane pe cine are jucatori tineri si antreneaza. cum e cazul tau si altor cativa useri.
astept sa vad ziua in care BD va antrena