καλημερα πανο.
σιγουρα δεν σε χαλασε η απροσμενη νικη μου απεναντι στο θοδωρη.
βασικα ειχα αναγκη την νικη για να συνεχιζω να ελπιζω σε κατι αξιολογο φετος(αποφυγη μπαραζ υποβιβασμου).
ετσι κατεβηκα κανονικα και με ενδιαφερουσα 5αδα.επειδη ομως ο αντιπαλος εχει ποικιλια στις εντολες που δινει συν οτι διαθετει και σουπερ ψηλο και σουπερ περιφεριακο,επελεξα να παιξω μαν2μαν.εξαλλου θεωρωντας οτι ειναι σαφως καλυτερος επαιξα υπομονετικα στην επιθεση ωστε να μην ανοιξει πολυ η ψαλιδα της διαφορας σε περιπτωση ηττας.
ουσιαστικα ηλπιζα ειτε σε τραυματισμο(λογω μικρου και καταπονεμενου λιγακι ροστερ-αν παιζει αυτο δεν ξερω) ειτε σε υποτιμηση απο τον αντιπαλο.
τελικα ο θοδωρης μαλλον πιστευε ακραδαντα οτι θα κατεβω χαλαρα λογω κυπελλου.απο την στιγμη που εγω επαιξα κανονικα,οι πιθανοτητες μου για νικη αυξηθηκαν αυτοματα.ε,αφησε και τον καλο ψηλο εκτος αποστολης και εκει κριθηκε το ματσακι.
ουσιαστικα προκειται για ανελπιστη νικη για εμενα που αποδιδεται ξεκαθαρα στις επιλογες του θοδωρη και οχι σε εμενα.
ωστοσο η νικη αυτη με κραταει σε 3πλη ισοβαθμια και δινει σε εσενα σαφεστατο προβαδισμα για την πρωτια στον ομιλο σας.
παντως ειχες δεν ειχες,ησουν ισως ο μοναδικος που μου εδινε ελπιδες...
καλημερα και τα ξαναλεμε συντομα...
ΥΓ:μετά από δύο ώρες κατάλαβα ότι ο ψηλός του είναι 1,98 και έπαιξε σαν τριαράκι....
Last edited by stelaios at 9/7/2011 7:47:55 AM