BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > СТ'65

СТ'65

Set priority
Show messages by
From: Kuzma

This Post:
00
324177.31 in reply to 324177.27
Date: 7/22/2024 5:54:37 PM
"АЗОВ" Маріуполь
II.2
Overall Posts Rated:
3737
Second Team:
"АТЕШ" Крим
не можу сказати, що корнілов та вахній кидали погано. 40% та 41%, це краще за дудніка. результативність двоочкових кидків у вахнія взагалі 58% і якби він не ліз на периметр то міг би ще десь 6 очок набрати.

По моєму, то логічно, що гравець, який грає на позиції АЗ, має кидати і кидає з-за периметру. Навіть, якщо і в нього недостатні для цього навички.
Вдачі в наступних матчах!

From: Tiger

This Post:
11
324177.32 in reply to 324177.31
Date: 7/29/2024 5:45:39 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
не можу сказати, що корнілов та вахній кидали погано. 40% та 41%, це краще за дудніка. результативність двоочкових кидків у вахнія взагалі 58% і якби він не ліз на периметр то міг би ще десь 6 очок набрати.

По моєму, то логічно, що гравець, який грає на позиції АЗ, має кидати і кидає з-за периметру. Навіть, якщо і в нього недостатні для цього навички.
Вдачі в наступних матчах!

хотів надати приклад птащука, але він все таки виконав два триочкових )))

This Post:
33
324177.33 in reply to 324177.32
Date: 7/29/2024 9:51:28 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
з цією олімпіадою важко вчасно щось написати. я і гру тільки частково дивився, але в образі на харлан не буду )

скотти. в них два великих 50+. вояковскі захисний, якому цей сезон тренують ..скоріше пас ніж зовнішній захист. макхью вміє атакувати. є ще великий 20к, який грає на ЛФ. так вони грають у три великих, що я давно не бачив. усі інші гравці 15-. останню гру вони програли у гостях на нормалі і чогось мені здається це був не перший нормал цього сезону. грають по-різному, але з урахуванням того, що ми майже завжди граємо 3-2, очікую щось внутрішнє. однак все рівно поставлю 3-2, бо таргетити лише макхью не вважаю розумним, тим більше він у формі 7, а підбори ми програємо у будь-якому випадку
в нас форма 7 в міхайленко та михайліва. і якщо першого є ким замінити (відносно, бо усі інші в цілому значно слабкіші), то другого... думав навіть залишити його у складі навіть за форми 7, але все ж таки викликав борженко. він досить слабкий за основними навичками, в нас є сильніші 20річні, але в нього є вторинні навички, має справно кидати середні-дальні. це здавалось важливішим, бо знов таки, лізти під цих 50+ великих якось бажання немає, а в захисті скотти грають персоналку

виграли +22. трошки було напружено протягом другої чверті, але наприкінці ми наздогнали, а в другій половині гри вже була зовсім інша гра. стали грати краще в захисті, більше кидати триочкових. макхью накидав 28 очок з 50% реалізацією навіть у формі 7... добре що вони була 7. з-за фол траблу корнілова борженко зіграв багато, але кидав у молоко. нажаль. також не пішла гра в птащука. дуднік хорош. поставив у старт суркіса, я вже десь писав що він можливо трохи кращій за бібу у кидках. сьогодні біба відкидав краще, але взагалі запас кидав краще. за виключенням борженка. але це пов'язано з тим, що запас в скоттів набагато слабший, а в останні хвилини там і стаміна, і фол трабли допомагали нашому запасу. в цілому впевнена перемога, де ми прогнозовано програли підбори і блоки, але в усьому іншому на голову переважали суперника

наступна гра проти ірландії, яка всі 6 попереднії ігор грала під щит/прессинг з нормалом. всі 6 програла. але тренер активний, інколи ставить вгадайку )

This Post:
55
324177.34 in reply to 324177.33
Date: 8/5/2024 11:36:28 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
наступна гра проти ірландії, яка всі 6 попереднії ігор грала під щит/прессинг з нормалом. всі 6 програла. але тренер активний, інколи ставить вгадайку )

усе прев'ю до гри я написав тиждень тому )
відсутність форми в михайліва та небажання ставити захисного великого на таку гру, призвела до виклику ще одного 20річного гравця. розмірковував використувати когось з вінгерів як 4го великого, але вирішив не робити це з огляду на щит суперника. довго намагався з'ясувати що краще працює проти пресингу швидка тактика чи повільна, у підсумку поставив з посереднім темпом ))
нажаль нам швидко травмували нашого найкращого бомбардира. його змінник став найкращим сьогодні, хоч і не з найкращим відсотком. наш другий найкращий бомбардир провів не так багато часу на майданчику як міг би з-за фол-траблів, але забив 7/7. також 100% реалізація у вахнія 6/6, а новачок безумний змазав лише один кидок 8/9. суркісу та бібі не вистачило по одному асисту для дабл-даблів (. ми зробили більше перехоплень ніж ірландці з пресингом. меньш гарний захист у другій половині зустрічі не дозволив зробити +100. 79 це найбільша поразка ірландців у сезоні. попереднього туру вони програли 65 литві, але вдома

останнім суперником у регулярній частині турніру буде грузія

Last edited by Tiger at 8/5/2024 3:00:29 PM

This Post:
22
324177.35 in reply to 324177.1
Date: 8/6/2024 4:40:03 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
полистав календар останнього туру

команди, в яких зараз 7-0:
словенія грає з канадою у гостях. може програти, але ми не відіграємо різницю у 165 очок. але навіть якщо виграє скоріш за все пропустить на першу сходинку німеччину, в якої -20 у різниці і яка грає вдома з мальтою
хорватія грає з литвою. в литви гірша різниця ніж в хорватів, але це все рівно +83 від нас...
бельгія грає у гостях з філіпінами, в яких зараз 6-1. в бельгії різниця +39 від нас. це шанс обійти когось з них

6-1:
португалія, греція повинні вигравати. греки грають вдома з марокко. можливо в нас є шанс відіграти 10 очок різниці, але не факт. так само повинні перемагати словакія з болгарією, які грають проти албанії на виїзді та проти тайланду вдома відповідно. вони цілком можуть нас обійти, особливо болгари. канадці навіть якщо виграють, навряд зроблять це з великою різницею. усі інші програють багато

тобто наша позиція десь тут і залишиться, +-2. шансів на +3 і потрапляння у топ-8 я не бачу

This Post:
44
324177.36 in reply to 324177.35
Date: 8/12/2024 12:01:14 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
у грузії склад схожий на наш, але слабкіший. найзарплатніший гравець РЗ, малі в цілому переважають великих. цього сезону грали тільки рнг та прінстон. в них усього 3 перемоги і в мене є сумніви що з 4-4 можна буде потрапити до ПО, тому це скоріш за все їх остання офіційна гра сезону
в захисті 3-2 та вгадайка на акцент - це зрозуміло. а що грати в атаці? михайлів з парфеновим у формі 7, альтман після не загравання на тижні та продажу у формі 5. травма у безумного. для внутрішньої тактики нам знов не вистачає великого гравця )) гравців у формі 9 в нас не так і багато: суркіс з бібою, вахній, та кротенко з пахолюком. кротенка у старт я поки що не поставлю, біба з суркісом своб позицію закриють при будь-який тактиці, тобто залишається вахній за внутрішній акцент, та пахолюк за зовнішній. 1:1 )) грузія всі матчі грала персоналку і не думаю що це зміниться. чесно кажучі потрібно зіграти щось зовнішнє, але хочеться різноманіття. спочатку поставив внутрішню ізоляцію, але потім змінив на щит, за-для кращого рейтингу ближніх кидків та тесту. була думка потсавити і бібу, і суркіса до стартового складу, але не поставив
у грі не найкращим чином відіграли в захисті. 95 очок - трохи забагато. хоча на периметрі відзахищались непогано. особливо проти їх АЗ, який виконав найбільшу кількість спроб. запас відіграв значно гірше за старт. важко сказати чому саме, тому що в атаці відсоток влучань майже той самий (а за виключенням телешуна навіть кращий), в захисті трохи гірше, але не суттєво. але в цілому запас відіграв значно гірше. в цілому +27 - не погано. я говорив на початку сезону що ця гра може бути каверзною

очікуємо результати інших зустрічей та сітки ПО

This Post:
22
324177.37 in reply to 324177.36
Date: 8/13/2024 1:17:07 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
суперник по першому раунду ПО - андорра. в них гравці до 20к, багато 20річних

This Post:
22
324177.39 in reply to 324177.38
Date: 8/19/2024 12:09:41 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
yeah, great game. tbh, i underestimated your players. knew you would try to guess, so changed tactics a couple of times ))) next season you will be a big force
thanks and good luck

This Post:
00
324177.41 in reply to 324177.40
Date: 8/19/2024 1:43:02 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18451845
Second Team:
Utopia Tigers
i just checked, and i personally played LP in the first PO game of CT only once on 9 occasions (today was the second time). in Ukraine, didn't checked other teams, but you know... [5 minutes later] ok, I played LP on one more occasion, so in sum 2 times on 13 occasions
for the last 6 times Ukraine U21 played in this round (regardless of a manager), LP was used only twice. for the whole history, LP is more common, but it's still only 6/25, which is even far from half

so your research was not very accurate, even so, you got fantastic result )))

Advertisement