ההצעה הראשונה שלך מוצאת חן בעיני יותר- האם תוכל לפרט?
מה ההבדל בין 6 האופציות שאתה מציע- לפחות בקוים כלליים- כמה פלוס מינוס כל אחת מהאופציות תוריד\תעלה את ההתלהבות ובמקביל איזה רמת יכולת היא תביא איתה (אפשר באחוזים ).
הרעיון הוא שהיום ההבדלים חדים מדיי וקראנץ בגלל זה למשל הפך שימושי למקרים נדירים מאוד.
כל הרעיונות הבאים הם כשבמקביל יש שאיפה לרמת התלהבות 5 בצורה טבעית - בדיוק כמו היום. השינוי הוא בהשפעת הגישה שנבחרה על ההתלהבות לאחר המשחק.
רשום למשחק- קופץ בשתי רמות כמו רגוע היום
רגוע- קופץ ברמה אחת
יריבה נחותה- קופץ בחצי רמה
נורמל - כמו היום
יריבה פייבוריטית- מוריד רמה אחת(מיידית- חוץ מהירידה הטבעית לכיוון 5)
משחק חשוב - מוריד 30% התהבות
משחק עונה/להיות או לחדול - כמו זמן כיסוח של היום חותך לחצי
כמובן שבהתאם למחיר או לתועלת מהם כל אחת מהרמות נותנת יותר או פחות למי שמשתמש בה. כלומר "יריבה פייבוריטית יעזור לי לנצח יותר מנורמל אבל גם פחות ממשחק עונה. אגב כל השמות סתם היו כדי להדגים אני לא חושב שהם מוצלחים במיוחד אבל רק רציתי להעביר את הרעיון הכללי שלי.
אני חושב שמצב כזה יהיה הרבה יותר מציאותי וגם יגדיל את התחרותיות כי קבוצות הרבה פעמים יבחרו באחת הטקטיקות הביניים במקום לוותר לגמרי ויהיו יותר הפתעות מכיוון מאמנים שמשתמשים בזה נכון ויודעים לכוון את הקבוצה לאורך העונה כך שגם תהיה תחרותית בכל משחק וגם תשאר עם רמת התלהבות סבירה. אגב, זה גם יקטין את ההסכמים קצת כי זה פחות הכל או כלום- אנשים יותר ינסו לנצח משחקים במקום לעשות הסכם שיקטין הפרש שהם מפסידים.עם זה אני בטוח שגם בשיטה הזו עדיין יהיו הסכמים...
מה דעתכם?
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...