BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XVII.

Kérdés és csevegő XVII. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
211756.31 in reply to 211756.30
Date: 2/29/2012 6:53:12 PM
Overall Posts Rated:
310310
Én is épp a cenyákat nézegettem, szerintem a 22 évesek a tuti vételek most, nem is kell már edzeni őket, van köztük ilyen is: José Javier Argandoña (18124986). Bár a fizetése magasabb mint amit kerestetek, de szerintem nagyon jó játékos.
Ha PF is megfelel, akkor itt van ez: Joaquín Battle (18425307) neki még a fizuja is rendben van

Közben tovább nézegettem, itt a te embered: Jefferson Croppo (19298783)

Na még egy edit, csak most látom, hogy magyart keresel, olyat nem láttam

Last edited by Chosen at 3/1/2012 12:10:45 AM

Don't feed the troll
This Post:
00
211756.32 in reply to 211756.31
Date: 2/29/2012 7:01:56 PM
Overall Posts Rated:
146146
váoooooooooooo az utolso kettö komolyabban érdekelne:-) csak sajnos pénzem nincsen:-(
de van 2 eladhato játékosom. lehet kiteszem. bár szerintem ezek a fiuk drágábbak lesznek mint amennyiért kirakták öket.

This Post:
00
211756.33 in reply to 211756.31
Date: 3/1/2012 12:08:37 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Ez mind szép, csak ne linkeljünk átigazolási listán lévő játékosokat a fórumba, ugyanis ez tilos. Kivételt csak a válogatott átigazolási topik jelent.

This Post:
00
211756.34 in reply to 211756.33
Date: 3/1/2012 3:52:26 AM
Overall Posts Rated:
310310
Elnézést, pm-ben intézzük legközelebb

Don't feed the troll
From: sanyika
This Post:
11
211756.35 in reply to 211756.34
Date: 3/1/2012 4:50:57 AM
Overall Posts Rated:
55
hali!
Tegnap előfizettem támogatói opcióra.A kérdésem az lenne hogy PL meccseket automatikusan generál majd?

This Post:
00
211756.36 in reply to 211756.35
Date: 3/1/2012 5:07:16 AM
Overall Posts Rated:
190190
Üdv!

Nem, meghívást kell kapnod egy privát ligába, nemzetközi fórumon van is erre kereső topik. Ha összegyűlt a megfelelő mennyiségű játékos, indul a liga.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
From: Cimi

This Post:
00
211756.37 in reply to 211756.35
Date: 3/1/2012 5:08:24 AM
Overall Posts Rated:
146146
ha kicsit elöbb leszel támogato hozzánk jöhettél volna PL-be

From: sanyika

To: Cimi
This Post:
00
211756.38 in reply to 211756.37
Date: 3/1/2012 5:37:25 AM
Overall Posts Rated:
55
Hát majd talán legközelebb,addig is benézek a nemzetközi fórumra.
Köszi mindkettőtöknek a segítséget.

This Post:
11
211756.39 in reply to 211756.37
Date: 3/1/2012 5:37:37 AM
Overall Posts Rated:
190190
"Nem azt írtam, hogy abban vagytok eltévedve, hogy ezt csináljátok, scoutoltok, edzésterveket írtok, kapcsolatot tartotok a tulajokkal, hanem abban, hogy ezt fontosabbnak hiszitek a maradék 950 magyar menedzser klubcsapatánál. Illetve számotokra lehet fontosabb, csak tudomásul kell venni, hogy az emberek 95%-át ez egyszerűen nem érdekli, vagy csak szimplán nincs rá ideje, egy online játékban pedig általában nem az 5% elégedettségére építenek. Egyszerűbben megfogalmazva, gondold el, mennyien maradnának itt, ha a válogatottakat tönkretennék, vagy egyszerűen kivennék a játékból (szerintem 99% maradna). De próbáld csak meg tönkretenni a klubcsapatok játékát, vedd ki a kupát, BBB-t, tedd lényegtelenné a bajnokság állását (azaz vedd ki a versenyt a játékból) és itt maradtok négyesben kaygee-vel, Wolverine-nel, meg Dzsevasszal.
Félre ne értsétek, én tisztellek titeket azért, amit tesztek, csak néha tényleg úgy érzem, mintha ledegradálnátok azokat, akik csak a klubcsapatukkal foglalkoznak, pedig szerintem ti is úgy regisztráltatok, hogy a klubcsapatotokat akartátok minél jobbá tenni és csak később jött meg az érdeklődés a válogatott felé.
Arról meg már nem is szólva, hogy egy külföldi - adott esetben kínai - menedzsert még csak ennyire sem érdekli a magyar válogatott sorsa, illetve pont annyira, mint pl engem egy külföldi válogatotté.
Nem nagyon hiszek benne, hogy a siker jelentősen befolyásolná az érdeklődést, voltak már nagy sikerek, mégsem nőtt jelentősen az érdeklődés.
Azt meg hogy megéri-e a beleölt energia, csak ti tudjátok. Nektek nyilván megéri, különben nem csinálnátok. Másnak valószínűleg nem, különben ők is csinálnák."

Őszinte leszek, ez a hozzászólás nagyon nem tetszett főleg egy olyan menedzsertől, akinek volt köze válogatott irányításához. Ha ténylegesen minket négyünket érdekel a válogatottak sorsa, mostantól nyugodtan hátradőlök, és élvezem a kapitányi széket szezonokon keresztül, mindenféle következmény nélkül, hiszen úgyis tesz rá magasról mindenki, hogy mit érünk el, ráadásul, mivel nem is érdekel mást a dolog, nem is érdeke senkinek, hogy más legyen a kapitány. Gyanítom azért, hogy nem ez a helyzet.

Nem hinném, hogy bárkinek a klubcsapatánál előrébb helyeztük volna bármelyik válogatottat. Tény volt 1-2 sikertelen kísérlet, de ezek száma elenyésző. Emellett 7-8 szezon scoutolást illetve kapitánykodást hajtottunk végre, ezalatt elképesztő mennyiségű menedzserrel próbáltuk megszerettetni a játékot azon keresztül, hogy az esetleges esélyes játékosaiknak edzéstervet adtunk, ezzel segítve egy kezdő menedzser előrelépdelését mondjuk. Minden egyes edzéstervem végén szerepelt a kérdés, hogy ez megfelel e így a menedzsernek. Ha nem felelt volna meg, akkor találunk ki újat, a csapatához igazítva. Szerintem ezt semmiképpen nem lehet degradációnak nevezni, sőt.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
211756.40 in reply to 211756.39
Date: 3/1/2012 6:01:36 AM
Overall Posts Rated:
310310
Na akkor igyekszem érthetőbben fogalmazni: Nem azt mondtam, hogy csak négyőtöket érdekel, többször leírtam már, hogy én ezt a számot kb 50-re teszem. Viszont ti négyen dolgoztok vele annyit, hogy ha - extrém esetben - a klubcsapatok irányítása nem lenne élvezetes és a válogatottak lennének a legélvezhetőbb dolgok, ti négyen maradnátok biztosan hosszútávon. Azt is leírtam már, hogy elismerem, amit tesztek és ez nem azt jelenti, hogy felállást és taktikát agyaltok ki, én is pont arra a részére gondoltam ennek a munkának, hogy foglalkoztok az újakkal, bevezettek sok embert a játékba, élvezhetővé teszitek nekik. Ha csak fejenként 2 embert itt tartotok és szórakozást biztosítotok nekik, már megérte.
Ami viszont a degradálást illeti, talán egy kicsit túl erősen fogalmaztam, de fenntartom a véleményem, ha gondolod, mutatok nektek legalább 50 hsz-t (nem tőled és nem kaygee-től), amiben konkrétan le lettek hülyézve, barmozva emberek, mert nem azt edzik, amit kértek tőlük, nem annyiért rakják ki, amennyit szerintetek ér, stb. A játékosok értékéről szerintem világosan írtam, nem fogom magamat ismételni, az meg hogy valaki nem úgy edzi, hát istenem, van ilyen. Ha a valóságot nézed, ott sem a szövkap dönt arról, hogy a klubcsapatban milyen edzést kapjon, milyen poszton játsszon az adott játékos. Sajnos így megy ez, abból kell gazdálkodni, amink van. Értékelem az erőfeszítést, hogy szeretnétek jó válogatottakat, de kényszeríteni nem lehet senkit, nyilvánosan sértegetni meg felesleges (erre is tudnék példákat hozni, de nem akarom személyes síkra terelni a kérdést).
Sajnálom, hogy nem tetszett a hsz, de azért túlzás engem azok közé sorolni, akiknek volt köze bármilyen válogatott irányításához. Gilával kb a 9. szezon óta rendszeresen beszélgetünk taktikákról, csapatösszeállításokról és amikor szövkap lett, megkért, hogy elemezgessek úgy, ahogy klubcsapatoknál szoktam, külső fórumra pl fel sem néztem abban a két szezonban, nem vettem részt brainstormingokban. Ezenkívül, amikor Dzsevasz le akart mondani, Gila megkérdezte, hogy ideiglenesen elvállalnám-e az SF-scoutolást, ha ő csinálja az SG-ket, erre igent mondtam, majd amikor Dzsevasz visszatért, kb fél szezonon keresztül voltam papíron scout-segéd, ezt a feladatot (saját értékelésem szerint) kb 10%-osan végeztem el.
Még egyszer bocsi, ha megbántottam valakit, nem volt szándékos, az egész abból indult ki, hogy a játékos árakról beszélgettünk, aztán belekeveredtek a válogatottak eltartásai. Ettől függetlenül, ha visszaolvasod a válogatott fórumokat, szerintem te is fogsz találni pár színvonalon aluli hsz-t, amiben konkrétan mások le lettek hülyézve nyilvánosan (még egyszer mondom, nem tőled és nem kaygee-től).

Last edited by LA-Charlie50 at 3/1/2012 6:02:17 AM

Don't feed the troll
This Post:
00
211756.41 in reply to 211756.40
Date: 3/1/2012 7:05:54 AM
Overall Posts Rated:
173173
Ha már itt folytattuk, akkor beteszem ide is, mert szervesen ide tartozik.

(208068.314)

Advertisement