A kad bi prvoligasi dobijali novac za mjesta u ligi sta mislite koliko bi drugoligasa ili treceligasa uspjelo uci u prvu ligu poslje? I da li bi ikad ti drugoligasi bili konkurentni u prvoj ligi? Da je tako sta mislis da bi sad Party bio kod nas prvi na kraju ili da bi Leonida bio prvi, nego bi Dado, Muljito, Vuk, Bevzil i ostala kompanija ubjedljivo dominirala nad ostatkom lige.
Sad sta je po vama bolje, da istih 5-6 ekipa dominira, da durgih 5-6 ekipa se bori za play off i da svake sezone u prvoj ligi imamo po 3-4 ekipe koje ce se konstantno mjenjati, malo igrati u prvoj malo u drugoj bez tendencije napretka.
Lako je rec daj sad lovu za rezultat kad ga imam, pa da tu i ostanem, a da nije ovakvog sistema kakav je sad ne bi nikad ni imali rezultat, nego bi se gurali za eventulani opstanak i to ako imamo srece.
Kao prvo da sam ja rekao crno ti bi rekao bijelo i tako je to uvijek. Prava duša od čovjeka, milina te imati za sagovornika.
Naravno da sam i o tome razmišljao i nakon svega skontao sam da je to realnost, a u ovoj igri se teži relnosti. Znači dobri menadžeri se i nalaze u prvoj ligi, zato što su najbolji, a ne slučajno tako da se treba malo više pomučiti da bi ih istisnuo iz prve lige, kao što je i u stvarnom životu i svim normalnim žiotnim situacijama.
Mislim da je to normalnije nego što se ovo pretvorilo da smo ove sezone, a sigurno i sledeće, imali da ligaško kolo od 8 utakmica, 3 i više utakmica se završi sa 25:0 zato što je to po Guletu super taktika za ove lošije ekipe da za 4-5 sezona (kao što su mnogi uradili i rade) probali da budu prvi. Glupost da ne može biti veća
ali neka., Gule će mene već demantovati i pokazati kako je on pametniji. Čovjek je nevjerovatan, kad god se ja javim (bilo šta da je u pitanju) on mora da pokaže kako je pametan. Majstore pa pokaži mi to u utakmicama, a ne da te stalno odvaljujem!