BuzzerBeater Forums

BB Iran > دوستی و اتحاد رمز موفقیت

دوستی و اتحاد رمز موفقیت

Set priority
Show messages by
From: MJ

This Post:
00
184621.31 in reply to 184621.28
Date: 5/11/2011 4:47:45 PM
Overall Posts Rated:
5050
بابک جان
لحن تندتو ندیده میگیرم
و قسمت های آخر حرفاتو نشنیده

من اگه جایی اسم از بزرگتر بردم منظورم خودم نبوده
بکله هرجا صحبت کوچیکتر کردم اشاره به خودم داشتم
اینو همیشه و همه جا تو مراوداتم تو تمام زندگیم میشه دید!

متاسفانه تو اینو هیچوقت متوجه نشدی
الانم میبینم که درجواب حرف من به جای اینکه بیای مستقیم صحبت کنی باز برگشتی سر جریمه و عدالت و اینا!

تو مگه پلیسی؟ یا مثلا قاضی؟؟؟
مدیریت این نیست که جریمه کنی و بگی من کارمو درست انجام دادم بقیه هرفکری میخوان بکنن!
اتفاقا مدیریت اصلا و ابدا صحبت 2-2 تا 4تا نیست!
حداقل اون 2-2تا 4تایی که تو میگی

برادر من عزیز دل من قربون شکل ماهت برم
اصلا با سن و سال کاری نداریم

یکی به یکی گفته عقده ای
یکی هم گفته شب بیا فلان!

تو چطوری اینو توجیه میکنی؟

مشکل من اینه عزیزم
من با سهند چی کار دارم آخه؟
مگه غیر از این بوده همیشه با همه با احترام و ادب صحبت کردم؟

از آریا بپرس وقتی به من گفت نپخته چطوری باهاش برخورد کردم
مگه حرف اون تحریک حساب نمیشد؟
خیلی راحت برخورد کردم اونم عذر خواهی کرد من گفتم اشکال نداره پیش میاد

یا از ماکان بپرس به من یه بار ایمیل داده بود چطوری جوابشو دادم

همین الان میثاق و آیدین و علی بیان بگن من چطوری تو نامه هام باهاشون صحبت میکنم

اشاره کردی به تیم ملی
منظورت انتخاب شدن منه
آخه عزیز دلم من که به فشار و خواست خودتون کاندید شدم
فکر میکنی لحن من بعد از اون عوض شده؟

میثاق بیا بگو من قبل از تیم ملی در مورد بابک چی گفتم بهت
و بعد از اون چی گفتم

بابک دلم میخواد شرمنده شی ها
میدونی؟ از بس که کوته بینی حرص آدمو در میاری)
تو نامه های خصوصی ازت انتقاد کردم شروع کردی به های و هوی
(فکر کردی الان دارم پشتت چی میگم!

میثاق کی ازت خواست با بابک صحبت کنی کدورت هارو کنار بذارین؟
کی ساعت ها باهات چونه زد؟
هدف خودش از این کار رو چی عنوان کرد؟

از سورن (صاحب تیم آریانا) که دعوتش کردم به فروم قبلی بعدش هم این فروم بپرسین در مورد بابک چی گفتم

آخه یه کم انصاف راه دوری نمیره.
از مسعود و سامان بپرس نامه هام تغییری کرده؟

از امیر بپرس قبل و بعدش چطوری برخورد کردم

تو که میگی یه عمل بهتر از هزار کلام
انصافا بگو وقتی تیم ملی تنها بود کی کمک کرد
وقتی فروم نیاز داشت کی کمک کرد؟
اونایی که کمک کردن یه کلمه حرف زدن؟

انصافتونو شکر

یه کلام گفتیم به خاطر بی حرمتی دلجویی بشه و قول بدین دیگه بی حرمتی و توهین نشه ببین چه قشقرقی درست کردین!

این متن یکی از پست های من تو فروم انگلیسیه که تازگی ها هم گذاشتم
یه کم خجالت بکشین!

Persians are few here but all are friends, Best friends ;)
although this is a fun to compete also we may show our unity :)

To: Amin
This Post:
00
184621.32 in reply to 184621.29
Date: 5/11/2011 5:01:00 PM
Overall Posts Rated:
5050
با کمال احترام برا تو و بابک

بابک فقط برداشت شخصی خودشو مطرح کرده نه واقعیات رو

"من با بقیه ی بچه ها کاری ندارم ولی به من بر میخوره وقتی میبینم یکی میاد تو جمع عمومی میگه "شب بیا حضورا بهت توضیح بدم
فکر کنم همه معنی این جمله رو میدونن و معنی کلمه ی عقده ای رو هم میدونن

من هم تو فروم گفتم سهند باید صبور میبود و آرامش خودشو حفظ میکر و هم به خودش گفتم

چندبار هم با پوریا سر الفاظ توهین آمیزش صحبت کردیم
برخلاف چیزی که بابک میگه پوریا نه تنها بار اولش نبود بلکه شخصا بارها ازش دیدم توهین آمیز و تحریک آمیز صحبت میکنه حتی با خود من، با این حال همیشه ازش به عنوان دوست یاد کردم و به خاطر راهنمایی هاش در ابتدای بازی هم تشکر کردم.

منتهی این بار لازم دونستم به نوعی اعتراض کنم
این اعتراض من هم پوریا برمیگرده هم سهند منتهی با کمی تفاوت

منش منو همه دیدن و میشناسن
اینکه برداشتتون چیه به خودتون مربوط میشه ولی وجدان و انصاف داشته باشید!

From: Reza

This Post:
00
184621.33 in reply to 184621.30
Date: 5/11/2011 5:05:36 PM
Overall Posts Rated:
2424
taraf miyad be yeki mige shab berim bagh moshkeli nadare ! man migam balad nist ba teame khodesh bazi kone va avizoone digarane moshkel dare ??? :D ensafeto shokr reza :D

sorena ham mishnasam :D khili ghadimiye :D

کلی گفتم.خیلی وقتا یه جاهایی دخالت میکنی که ربطی بهت نداره و یه وقتایی هم حرفایی رو میزنه که معرکه درست میکنه.مگه مرض داری اخه؟!:دی

کلا من هر چی این بحثا رو زیر و رو کردم نفهمیدم دلیل این همه دعوا مرافه سر دو کلام حرفه؟!

یادش بخیر یه زمانی با سعید بلر(این رو هم میشناسی یا نه؟!:دی)توی یه تاپیک میزدیم توی سر و کله همدیگه و کلی داد و بیداد میکردیم.اما توی تاپیک دیگه ای کلی قربون صدقه هم میرفتیم:دی

عجب بند و بساطی راه افتاده اینجا!خدا اخر و عاقبت ما رو بخیر کنه

فکر کنم هر چی این اش رو کمتر هم بزنیم بهتره.اینجوری بوی گندش هم کمتر در میاد.
اومدیم یه وصلتی رو جور کنیم اما انگار بدتر داره یه سری وصلت ها شکسته میشه!من یکی که اگه این بحث ادامه پیدا کنه احتمالا بازر رو میزارم کنار .چه تصوراتی نسبت به کاربرای بزر داشتم چی شد!

From: Misagh

To: Reza
This Post:
00
184621.34 in reply to 184621.33
Date: 5/11/2011 5:31:42 PM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
mosalaman be man rabt dare ;) iin masale na tanha be man balke be tamame user haye iran marbute ! man faghat mundam sarane fetne chera harja kam miyaran esme mano vase radgom koni dast avize mahleke mikonan ??!?!!!?!?!?!? :D

sahand az hame lahaz kamel tarin useriye ke iran ta be hal be khodesh dide ! ham fanni ham akhlagh ! bebin yaroo chi boode ke dade sahand ro ham dar avorde !!! age man be onvane ye kuchektar biyam va shahed basham ye bacheye ke hatta az man ham kuchektare khodesho ostad farz mikone va dadashe nadan tar az khodesham 2 khat dar miyon ghorbun sadaghash mire va kolle mellat ro golabi farz mikonan va be harki harchi mikhan migan rast rast micharkhan va angoshte etteham ro bar migardoonan be samte ashkhasi ke mosalaman ehteram gozashtan beheshun vazifeye har usere iraniye khunam be jush miyad va nemitoonam saket beshinam !!!!

khahesham iin hame ham dg nagin misagh chi karast ! hame varede bahs shodan ! manam yeki az hame !

From: Babak

To: MJ
This Post:
00
184621.35 in reply to 184621.31
Date: 5/11/2011 5:39:13 PM
Overall Posts Rated:
33
نمیخوام بحثو ادامه بدم این ارسالی هم که میکنم ادامه بحث نیست ، رفع سوء تفاهماییه که محمدجواد از ارسالم برداشت کرده:

چند تا نکته میگم:

1. من قصد نداشتم مسئله رو اینجا عنوان بکنم ، تو پ.خ تو انجمن با هم حرف میزدیم جواب ندادی و اینجا ارسال کردی برای همین منم اینجا ارسال کردم...بحث رو هم ادامه نمیدم ولی دوست داشته باشی با هم بحثو ادامه میدیم ، این از این نکته

2. نکته بعدی اینکه کاملا مشخصه وقتی به من میگی از پای کامپیوتر و کتابای درسیت پاشو یکم دور و برت رو ببین و بفهم که دورتر از 1 متریت هم دنیاییه منظورت چیه ، من به شخصه ازش این چیزایی که گفتی استنباط نکردم

3.من نه پلیسم نه قاضی ولی اینجا هم نه میدون جنگه نه دادگاه! اینجا یه انجمن خیلی سادس... مدیریتش هم شاید 2*2 نباشه ولی توی این مسئله ی خاص مسئله 2*2 هستش
میخوام بدونم تو کدوم انجمن بودی که این مسئله پیش اومده و مدیرش یه کار دیگه ای کرده؟
مسئله برای انجمنها خیلی ساده س... هر انجمنی که بری اینطور قضاوت میشه

4. سوال کردی:
"یکی به یکی گفته عقده ای
یکی هم گفته شب بیا فلان!

تو چطوری اینو توجیه میکنی؟"

میدونی چجوری توجیه میکنم؟ مثل اینکه تو خیابون یکی به یکی فحش بده اونم برگرده با مشت طرفو بزنه ، که البته جریمشم میده... توی دعوا انتظار نداشته باش طرفین بیان یه خط کش بگیرن دستشون بگن تو فحش 3 سانتی متری دادی حالا منم 3 سانتی متری بدم... دعواس... پوریا توهین کرده و جریمه هم شده

5.راجع به لحن خودت حرف زدی ، این یه سوء تفاهم بزرگه که نمیدونم از کجای حرفم برداشت کردی...من اصلا ارتباط زیادی باهات نداشتم تو انجمن قبلی که بدونم چجوری بوده لحنت ، الانشم حرفی راجع به عوض شدنت نزدم... دقیق نمیدونم به چی اشاره میکنی

6.من راجع به تیم ملی هیچی نگفتم...من کسی بودم که تشویقت کردم کاندید بشی ، رای هم بهت دادم الانم نظرم تو صفحه تیم ملی بلی هستش... من چیزی راجع به این موضوع نگفتم

7.اما به هر حال مطالبی رو گفتی که به بقیه چی گفتی ، فکر کنم در جواب کل پیامم گفتیشون در هر صورت...من چیکار دارم به بقیه چی گفتی؟ من پیامتو میبینم که به خود من ارسال کردی به پیامی که سراسرش سن و سالت به رخم کشیده شده ، به پیامی که توش متهمم میکنی که فکر میکنم علامه ی دهرم ، اتفاقا کسائی که منو میشناسن میدونن من یه همچین اخلاقی ندارم

8.یه جمله گفتی که خیلی جای بحث داره واقعا: وقتی فروم نیاز داشت کی کمک کرد؟

کمکایی که کردی فراموش نشدنیه ولی انجمن بزرگترین کمکی که نیاز داشت روز دعوا بود وقتی که اعضا قهر میکردن ، خداحافظی محمدجواد فعالترین کاربرش کمر انجمنو شکست ، شاید خودت به عنوان کمک این کارو کرده باشی ولی من نمیدونم کمک به کی؟ من ازت انتظار نداشتم بیای بگی به چه مدیری ، انتظار نداشتم بیای بگی بابک درست عملکرد ، انتظار نداشتم تو دعوا جانبداری نکنی...بلکه انتظار داشتم به عنوان نفری که خودش رو از خانواده ی فروم میبینه سعی در رفع مشکل بکنه نه اعلام کنه دیگه ارسالی نمیکنم

9. اون جمله ای هم که انگلیسی گذاشتی من فارسیشو روز دعوا فریاد زدم و کسی گوش نداد ;)

به هر حال اینا رو گفتم برای رفع سوء تفاهما که فکر نکنی گفتم بعد از انتخابت عوض شدی
اینجا هم دیگه سعی میکنم بحثو ادامه ندم ، اگر خواستی میتونیم خصوصی با هم صحبت کنیم ;)

This Post:
00
184621.36 in reply to 184621.33
Date: 5/11/2011 5:39:44 PM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301

یادش بخیر یه زمانی با سعید بلر(این رو هم میشناسی یا نه؟!:دی)توی یه تاپیک میزدیم توی سر و کله همدیگه و کلی داد و بیداد

man asheghe lahne sohbate beleram :D khodaeish tak bood :D har dafe too anjoman post midad mineshastam mikhundam postash ro :D alan kojast ? azash khabar dari ??? :D

This Post:
11
184621.37 in reply to 184621.33
Date: 5/11/2011 5:55:53 PM
Overall Posts Rated:
5050
من الان دقیقا متوجه صحبت های تو در مورد میثاق نمیشم! دو نقطه دی هایی که گذاشتی یعنی حرفات شوخیه؟

من که فکر میکنم به همه مربوط میشه
اگه حتی تو یه پ.خ. هم مطرح میشد شاید باز بحث به اینجاها میکشید چه برسه که تو فروم اونم تو تاپیک تیم ملی این حرفها زده شده.

اینکه میثاق درباره ی پوریا یا هر کس دیگه ای چه برداشتی داره باز هم به خودش مربوطه. ولی باید منصفانه صحبت کنه و توهین نکنه.

خود میثاق اولین کسی بود که من بهش نه تنها یک بار بلکه چندبار به خاطر توهین آمیز صحبت کردنش اعتراض کردم. و هربار با گشاده رویی پذیرفت و ازم عذرخواهی هم کرد.
به علاوه دیدیم که تغییر در رفتارش شکل گرفت و نگفت حالا که عذرخواهی کردم دوباره هرچی خواستم بگم بعد نهایتا عذرخواهی میکنم.
هرچند گه گداری یه کم تنش میخاره ( :)))) ) ولی نهایتا سعی میکنه کمال ادب رو رعایت کنه و مطمئنم که سایر اشکالاتش هم بهبود خواهند یافت

این مساله رو از میثاق خواهش کردم رعایت کنه و رعایت کرد (نگفت برو بابا من خودم از روز اول بازربیتر بازی میکنم و چند دوره مربی تیم های ملی مختلف بودم و الان تیمم بهترین تیمه ایرانه و خیلی بزرگمو پیشکسوتو اینا تو تازه اومدی سن و سالت هم مهم نیست اصلا کی هستی و مجهولی و غیره!)

عین همین درخواستو تو فروم به صورت عمومی مطرح کردم و میبینی که چطوری داره درباره ام قضاوت میشه!

راستی رضا...!
یه سوال!
من از وقتی که سرمربی جوانان شدم رفتار یا گفتارم باتو تغییر کرده؟
همون موقع که هیچی بلد نبودم راهنماییت نمیکردم وهمین الان که یه کم بلدم؟
نوع مکاتباتم با تو تغییری کرده؟

To: MJ
This Post:
00
184621.38 in reply to 184621.37
Date: 5/11/2011 6:00:05 PM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
:D sharmande mikoni dg :D alan man nesf shodam ! :D nesfam ab shod raft too zamin :D

This Post:
00
184621.39 in reply to 184621.38
Date: 5/11/2011 7:04:35 PM
Red Devilsss
Bartar
Overall Posts Rated:
291291
بیچاره امین , با چه امیدی این تاپیکو زد
عنوان تاپیکو بخونین : دوستی و اتحاد رمز موفقیت
جدیدای بازر چی فکر میکنن راجع به ما وقتی این پستا رو بخونن ؟
بابا , اونایی که باید این موضوع رو حل کنن سهند و پوریا هستن , شماها چرا بدترش میکنین ؟
سهند و پوریای عزیز , بخدا با یه عذرخواهی همه چیز حل میشه

This Post:
00
184621.40 in reply to 184621.35
Date: 5/11/2011 7:35:50 PM
Overall Posts Rated:
5050
بابک جان

حالا که تو فروم مطرح شده بذار همینجا هم ادامه بدیم بچه ها هم شرکت کنن بلکم ختم به خیر بشه دیگه!

میدونی چجوری توجیه میکنم؟ مثل اینکه تو خیابون یکی به یکی فحش بده اونم برگرده با مشت طرفو بزنه ، که البته جریمشم میده... توی دعوا انتظار نداشته باش طرفین بیان یه خط کش بگیرن دستشون بگن تو فحش 3 سانتی متری دادی حالا منم 3 سانتی متری بدم... دعواس... پوریا توهین کرده و جریمه هم شده

اشتباهت همینجاس
خودت مثال جامعه ی واقعی رو کشیدی وسط پس روش هم وایستا
کسی که با مشت طرفو بزنه باید دیه بده و احتمالا زندان هم میره!
پس شدت برخورد مهمه
قرار نیست کسی خط کش دست بگیره معنای واژه ها خودش مشخصه
با این حال گاهی مصلحت بالاتر از این هاست
مثل مورد زیدان که قبلا هم گفتم
باید اوضاع مدیریت بشه نه اینکه فقط جریمه بشه
هرجای دیگه ای هم اینکارو میکردن باز میگفتم اشتباس
تکرار میکنم:
باید اوضاع رو مدیریت کرد!

شرایطی که تو فروم ما حاکم بود خیلی خیلی دوستانه تر از اینی بود که تو بخوای اونجوری برخورد کنی!
این اولین انتقاد من از تو
حالا یا قبول داری یا نداری.

من اصلا ارتباط زیادی باهات نداشتم تو انجمن قبلی که بدونم چجوری بوده لحنت ، الانشم حرفی راجع به عوض شدنت نزدم

قسمت اولش نشون دهنده ی اشکال کارته که به عنوان مدیر انجمن منو نمیشناختی!
قسمت دوم: برداشت من از حرفت اینطور بوده. احتمالا من بد برداشت کردم یا شاید تو خوب منظورتو نرسوندی

من پیامتو میبینم که به خود من ارسال کردی به پیامی که سراسرش سن و سالت به رخم کشیده شده ، به پیامی که توش متهمم میکنی که فکر میکنم علامه ی دهرم

پیام های من انتقاد آمیز و البته همراه با صمیمیت بود در مورد سن و سال باز یا من بد منظورمو رسوندم یا تو بد برداشت کردی
صحبت من کلیات جامعه بوده نه من و تو
وقتی میگم در جامعه ای که پا جلوی بزرگتر دراز کردن بی ادبی حساب میشه منظورم فرهنگ معاشرت جامعه اس که ورای قانونیه که تو فروم تعریف میکنی
در مورد علامه ی دهر هم برداشتم از نوع نگارشت اینطور بوده. و اینو به شدت چند بار از تکرار جملاتت حس کردم که خیلی هم ناراحتم کرد. حالا اگه واقعا این منظورو نداشتی باید بهت بگم که متاسفانه از صحبتات اینطوری برداشت میشه. حتی همین پست هایی هم که اینجا گذاشتی

مخصوصا که همه اش هم میگی کار من درست بوده!
اینو تو دونه دونه پیغام هایی که برام فرستادی گفتی!
کلا جمله ی جالبی نیست. به هرحال حداقل یه درصد ممکنه اشتباه کرده باشی
من هم تو صحبت هام گفتم ممکنه روش من هم اشتباه بوده ولی یک روز صبر کردم. در اوج ناراحتی تصمیم نگرفتم و بع دش سعی کردم اعتراضم به اتفاقات رو بیان کنم.

چرا اعتراض؟
چون 2-3تا پست دادم و به جای اینکه اصل حرف من گرفته شه وبحث خاتمه پیدا کنه پوریا منو هم کشید تو بحث
حتی گفته بود نظر بدید من جنبه دارم!
ولی دیدی که دقیقا بعد از این حرفش با سهند چطوری صحبت کرد!

من قبل از اون نامه چندین پست داشتم که اگه یادت باشه آخر یکیش نوشتم:

بازربیتر که هیچ، گور بابای بسکتبال و کل ورزش(که همه ی زندگیه منه هم کرده) هم کرده، این بحث رو تمومش کنین بذارید دور هم خوش باشیم

ولی هجوم از طرف پوریا و آریا ادامه داشت و تو هم مثل پلیس ها اومدی برگه جریمه کشیدی که واقعا بدترین کار ممکن در اون لحظه بود!
بعد هم تمت مدت سعی داشتی (و داری) که جریمه هات رو توجیه کنی!
ما هم هی میگی بابا ما به جریمه کار نداریم که 2-2-تا 4تا به خدا قبول!

This Post:
00
184621.41 in reply to 184621.40
Date: 5/11/2011 7:36:24 PM
Overall Posts Rated:
5050

آخر سر هم یه نامه نوشتم خطاب به همه:
آخرش خیلی واضح نوشتم که هدفم چیه
و حتی گفتم به امید اینکه هرچه زودتر شاهد پست بعدی من باشیم!

معنی این یعنی چی بابک؟ یعنی قهر؟
واقعا اینقدر ادبیات من ثقیله؟ ماشالا شما(منظورم به همه اس) دارین واسه کنکور میخونیدا!
آقا بیاین تیکه ی آخر نامه ی منو معنی کنید

(بابک میگه چون بعد از خدافظی چندنفر اینو گفتی یعنی خدافظی کیدی)
متن خودمو که با دست خودم و با امضای خودمه قبول نداری!
فقط قسمتی که نوشتم ارسالی نداشته باشمو خوندی! بابک جان قبل و بعد اون عبارت رو دوباره بخون

فکر کنم دیگه آخرین بارم باشه که تکرارش میکنم
لطفا با دقت بخونین

بابک رو به عنوان پسری با شخصیت و دارای کمالات میشناسم و پس از چندین نامه ی رد و بدل شده برخوردش را از روی عدم تجربه ی کافی و ناآگاهی در مورد حرمت ها میدانم. که صد در صد مطمئنم با کسب تجربیات بیشتر در زندگی و کار، به زودی زود بر این ارکان نیز واقف خواهد شد.

نهایتا ضمن پوزش از پرحرفی و ضمن ابراز علاقه به انجمن جدید (که شخص بابک در جریان کمک های من برای شکل گیری آن و پس از شکل گیری در جهت بهبود آن نیز هست) اعتراض خودم به "حرمت شکنی" و سپس "توجیه حرمت شکنی" را اعلام میکنم. و تصمیم گرفتم تا زمانی که مطمئن نشوم از آن "بزرگتر" به درستی دلجویی شده و دیگر کسی به خود اجازه ی حرمت شکنی، توهین و... را نمی دهد در این انجمن ارسالی نداشته باشم.

امیدوارم ارزش "حرمت بزرگتر" رو پیش از این که خودمان "بزرگتر" شویم درک کنیم

با امبد گسترش هر چه بیشتر دایره ی اخلاقی و گسترش هرچه بیشتر بازربیتر ایران و این انجمن در آینده ای نزدیک شاهد دوستی ها و صمیمت های بیشتر نیز باشم. و امیدوارم به زودی ارسال بعدی من را در این انجمن شاهد باشیم.

کامیاب و سربلند باشید

با علاقه و احترام
م.ج

دوست داشتم بعد از این نامه به چندین و چند دلیل که به آیدین گفتم پوریا حداقل به احترام من بیاد یه معذرت خواهی کنه و قائله رو ختم کنه یا حداقل یکی بگه به احترام حرف ام.جی هم که شده با یه معذرت خواهی حداقل ظاهرا قضیه رو فیصله بدین! و حداقل از لحاظ کلامی شاهد توهین دیگه ای نباشیم

ولی بعدش با یه پست خیلی جالب از جانب آریا روبه رو شدیم که بی ارتباط با پست های قبلیش هم نبود و فکر کنم همه خوندنش و بابک هم اذعان داشت عبارت بکار رفته توسط آریا توهین محسوب نمیشه (حالا مخاطبش هرکی میخواست باشه)

این برخورد دوگانه ی بابک نهایتا بیشتر از همه چیز منو تحت تاثیر قرار داد
الان احتمالا مشکل موجود بین بابک و من (که ازش به عنوان سوئتفاهم یاد شده) کاملا مطرح شده و دوستان میتونن از من انتقاد کنن که اشکال کارم چی بوده و اگه پیشنهادی هم دارن دریغ نکنن. شاید بتونم در آینده انسان بهتری باشم

سپاسگزارم

Advertisement