обіграли вдома на меншому настрої збірну Венесуели (яка перед цим сенсаційно переграла молодіжку Чехії) :
(42902). з однієї сторони різниця + 28 є хорошою, а з іншої, напевно, треба було грати Карусель. не написав в превю, але я вибирав на вчорашню гру між Раннім і Каруселлю. та в звязку з тим, що Карусель від нас була більше очікувана, вибрав Раннє.
по матчу, то ми дуже здорово зіграли в захисті, давши змогу супрнику набрати лише 58 балів. в цьому сезоні менше вони ще не закидували. та і ми пропустили найменше в цьому сезоні (ах, хіба що проти словаків, гг). але відсоток влучних попадань наших гравців дещо засмучує. можливо двіжок в цій грі був так закручений, на тотал менше :) ну і по підбираннях ми зіграли однаково. хоча можливо тому, що у них на ЛФ грав Ц, який підібрав 15 раз. та все-одно дивним є, що лише 4 підбирання у Голоштанко... хм... ну то такоє.
в даному матчі при Ранньому, напевно, краще зіграли Великі. здорово із заміни зіграв Скрипка. по Дроздову і Джулаю, то вибрав їх на РЗ і АЗ, бо вони були в 9-ці + вони найбільше підходили для Раннього по своїх атакувальних параметрах.
далі 2 виїздних матча: проти молодіжок Ірландії та Чехії. ці збірні в 5 матчах здобули по 4 перемоги. чехи і по складу є досить непоганою збірною. ірландці не особливо вражають складом, але той факт, що в них є 4 перемоги + після нас далі вони грають в гостях проти німців, де шансів у них майже не буде, - дає мені задуматись, що вони можуть зіграти проти нас Важливий матч.
як кажуть в ББ, в пятницю буде видніше.
продовжуємо награвати гравцям оптимальну кількість хвилин, тренувати їх. це потрібно для подальших наших перемог!
п.с. на ринку є
(42827540),
(42828208) і
(42044002), але дорого.
є також Kyrylo Shirko
(42827551), якого власник так і не може продати (я ще до матчу ол-стар рекламлю)