Laki kraljuuuuuuu mnogo vas je Duculica "prasence" razmazio,navikao na trofeje i vi pomislili da to moze svaki dan...e pa brate NE MOZE,ne moze da se napravi tim pred pocetak sezone i da se za njega kaze da je naj,naj talentovaniji u istoriji Partizana i cim malo ne ide odmah pocinje stara PROSTACKA prica(pretnja sudijama,jebanje majke,oca,i svih mogucih provokacija pocevsi sa Novakom Djokovicem,nemanjem budzeta,Zvezda drzavni projekat i ostalo),Laki to vreme je proslost,a sta donosi buducnost to cemo videti.
Posto ti Laki znas,a od sada i ti Cone da sam iz Cacka reci cu vam da mi je Vlada Jovanovic drug i da su ga posle svega dobrog ucinjenog za Partizan Dule i Danilovic izbacili na ulicu kao psa,i zato Laki molim te nemoj mi pricati nista o Partizanu jer sam veruj mi Iako si njihov navijac mnogo dobro upoznat sa situacijom unutar kluba...
A sto se Radnickog Kg tice mislim da su oslabljeni neigranjem par igraca(evo sad je 5-i min tekme sa Metalcom i ako je pocetak malo se muce),i mislim da nemaju na kupu sta da traze,i slazem se da je Capin IGRACINA.