Liniste aproape totala pe forum. Ne apropiem de all star games si cred ca ar merita inca o analiza subiectiva din partea mea.
Ca de obicei voi incepe cu conferinta rosie.
Jibou locul 1, nici o surpriza acolo, si probabil ca asa va ramane pana la finalul sezonului.
Reghin locul 2. Ma asteptam sa fie ori pe 5 ori in PO, dar nu pe locul 2. Acolo il vedeam pe Brigada Nankatsu sau pe mine. Oricum ultima achizitie anunta intentii serioase de a pastra locul 2. Vedem daca echipa de batranei va produce o surpriza.
Brigada locul 3. Ca de obicei un obisnuit al PO. Totusi fara o extrema decenta ii va fi foarte greu sa mai castige o cupa sau un campionat.
Eu lolcul 4 la diferenta de cosaverage. Se pare ca nu e sezonul meu. Am pierdut cu Zalau la 4 puncte dupa un meci foarte strans in care Zalau a avut avantajul formelor (aia se intampla cand inca mai antrenezi), iar cu Carbo am pierdut in prelungiri. De doua ori ghinion, Carbo a avut cu mine la el acasa, cu Brigada in deplasare si un meci dificil in cupa. a facut ceea ce imi mod normal as fi facut si eu, sa vedem daca -100 pcte in meciul cu brigada nu se va intoarce impotriva lui.
Nankastsu locul 5, o echipa periculoasa, care e capabila de rasturnari de situatie. are aceeasi jucatori ca atunci cand a ajuns dublu finalist, dar si-a mai luat cateva rezerve de atunci, deci il vad urcand.
Smar2 locul 6, avand in vedere ca are o echipa in scadere, cred ca urmatorul sezon e cam ultimul de RBBA daca nu face cateva investi.
Atomics locul 7. E echipa care ingrijoreaza. Sezonul acesta nu e un pericol, dar cand se va hotara sa faca peformanta, cred ca are in jur de 10-15 min in cont daca nu mai mult, si va putea sa-si creeze o echipa de vis, daca nu va fi foarte aproape.
Csu Resita locul 8. Asa cum a spus si el e in trecere. Vad ca tot mai multe echipe abordeaza strategia de promovare doar pentru a retrograda in acelasi sezon. Asta spune destul de multe de competitivitatea ligilor II.
Conferinta albastra
1. Zalau, si se mentine. Crucial va fi meciul TV dintre el si Jibou
2. Ares. O infrangere dubioasa cu Zulus il tine la distanta de locul 1
(86012903). Oricat de ghinionist ma simt sezonul asta, cand ma uit la meciul prezentat anterior dintr-o data ma simt mai bine.
3. Pistons. Un obisnuit al PO, si cam ultimul sezon de varf al lui. Dupa acest sezon vor incepe sa-i scada jucatorii cheie
4. Zulus. Neasteptat, nu as putea spune nemeritat, si-a jucat sansa, si cine stie ce rezultate mai poate obtine.
5. Quasars. Un utilizator obisnuit cu meciurile din RBBA
6. Carbo. Alt utilizator obisnuit cu meciurile din RBBA. Meciul cu Brigada la trimis pe 6 cel putin deocamdata. Totusi sunt convins ca stie ce face, doar a castigat cupa si apoi a jucat 2 finale consecutive de cupa.
7. BC Constanta. Pacat ca aproape e bot. Se mai pierde o castigatoare de RBBA.
8. Cluj. Te rog nu te lasa. Ai facut un record care nu il va atinge nimeni. Cam 30 seozane consecutive in RBBA, plus o gramdata de Cupe, Finale RBBA si Campionate. Iti mai ramane sa castigi un B3, deci motivatie ar trebui sa mai ai.