Gde si ti video da sam ja nervozan? :) To su samo cinjenice, potrazi zvezdu u agenciji za privredne registre...a usput, kad budes gledao basket (koji niste gledali poslednjih desetak god, ali ste sad zivnuli zbog jednog mafijasa) potrazi iznad vaseg grba 2 zvezdice koje oznacavaju 20+ titula. Mozda ih nadjes na starom dresu, onom u ostavi malog kelemegdana :P
Koliko ja znam nikad nismo igrali i bili registrovani u Laktasima, drugo je kada ti je neko sponzor, a kad si neki drugi klub...tako da ta tvoja izjava je u optpunosti besmislena. A kup i jeste obezvredjen, totalno. Da te uputim u situaciju posto ste se trudili da ne gledate basket ovih god dok smo vas derali :) ...prosle god su postojala 3 takmicenja (kupa, aba i domace prvenstvo) sabiranjem bodova iz ta tri takmicenja, nzm tacno po kom kriterijumu - najbolji je izborio mesto u euroligi. Sta danas imas od kupa? Samo prestiz i nista drugo.
A sad one ozbiljne stvari... inace, ne bih ja ni Radnicki zaboravio. Onaj Capin je u zivotnoj formi (kao moj Spanac :D ). Mislim da Partizan ima dosta manje sansi od Radnickog i pogotovo Zvezde, pre svega zbog kvaliteta ali zbog nekih drugih stvari. Mislim da ce Vukoicic i Muta da se ispucaju pre nego sto trebaju. Zvezdina forma konstatno pada od pre nekih mesec i po dana dok Partizan podize za kraj aba lige i domaceg prvenstva. Vidim da je poceo (Dule) da igra i zonu 1-3-1 i da uvodi neke nove stvari...zato ja nikada ne otpisao ni Partizan.