BuzzerBeater Forums

BB Iran > تیم ملی‌ جوانان

تیم ملی‌ جوانان

Set priority
Show messages by
From: Roozbeh
This Post:
11
180320.305 in reply to 180320.304
Date: 1/24/2015 9:55:19 AM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
من برای فصل 30 برای انتخابات تیم جوانان میکشم کنار و به رضا رای میدم
Reza

از فصل 22 تا 25 هم این مسئولیت رو داشته و خوب جواب گرفته بود و ذحمتی که کشیده بود تاثیر گذار بود

Last edited by Roozbeh at 1/24/2015 9:59:46 AM

This Post:
00
180320.306 in reply to 180320.11
Date: 7/27/2015 6:04:03 PM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
دوست داشتم چند مطلب رو با شما دوستان و مربی حال حاضر زیر 21 سال در میون بزارم

اول اینکه نسبت به توانی که تیم ملی داشت نتایج نسبتا قابل قبولی #7 یا همون مربی تیم زیر 21 سال گرفته اما نه کاملا خوب! و واقعا یک خسته نباشید ویژه بهش میگم

دوم اینکه اصلا آینده نگری برای تیم ملی نشده و مجاب نکردید دوستان رو که بازیکنهای خوب ایرونی رو جذب تیمهاشون کنن و تمرین بدهند!

خوب میدونید از فصل آینده تیم ملی زیر 21 سال بخصوص تو بازیکنها ضعف بزرگی داره و این خیلی بده و هر کسی حتی خود #7 اگر مجدد انتخاب بشه کار خیلی سختی خواهد داشت

تیم از رده 20 اومده به رده 37 جهان اون هم در طول یک فصل!

یکی از دلایل مهم بنظر بنده اینکه تیم از نظر قدرت بازیکنها رو به نزول است بخصوص در طول 2 فصل گذشته

من اگر از نظر شما دوستان و #7 مشکلی نیست میخوام برای مربی شدن شرکت کنم و اگر انتخاب شدم امیدوارم تجربیاتشون رو در طول این دو فصل به من انتقال بدن و حتی از مربیهای قدیمی تیم ملی درخواست میکنم که کمک کنن بلکه در طول حداقل چهار فصل آینده بتونیم شگفتی خلق کنیم

اگرم انتخاب نشدم که یک سری برنامه تو ذهنم هست که به مربی جدید انتقال میدم اگر صلاح دیدن انجامش بدهند که مطمئنم همه دوستان تصدیق میکنید که تاثیر گذار خواهد بود

قبل از هر چیزی من اگر بخوام شرکت کنم از دوستان خواهش میکنم این فرصت رو به من بدهند که چهار فصل یعنی دو دوره من رو انتخاب کنن چون دلایلی برای این تصمیم دارم

با دیدن بازیکنهای تیم زیر 21 سال به سادگی متوجه خواهید شد که اوضاع تیم از نظر بازیکن به هیچ وجه مناسب نیست، بخصوص اینکه بازیکنهای 21 سال از تیم بیرون خواهند رفت، البته کسانی که بازیکنهای خوبی تمرین داده باشند حتی 19 یا 20 ساله به تیم دعوت خواهند شد، ناگفته نماند بنظرم کاملا نباید تیم رو یارگیری کرد برای اینکه ممکنه بین فصل بازیکن خوبی آماده برای عضویت بشه

فصل که در پیش داریم و فصل آینده از همه دوستان خواهش میکنم حداقل هر تیم یک بازیکن 18 ساله ایرونی برای تمرین چه از راه درفت چه از راه خرید به هر قیمتی شده برای تمرین بگیرید بخصوص دوستانی که در دسته دو هستند، ما خودمون دلسوزانه تر نسبت به اکثر تیمهای خارجی بازیکن ایرونی رو تمرین میدیم چون میدونیم فارق از تاثیر روی تیم خودمون به تیم ملی کمک میکنه.

بیایید با کمک هم یک تحولی تو تیم زیر 21 سال شکل بدیم و این مستلزم حداقل سه تا چهار فصل زمان است تا به نتیجه دلخواه برسیم، بازیکنهای 18 سال اگر واقعا خوب تمرین کنه تو 19 یا بدبینانه تو 20 میتونه عضو تیم بشه و تا پایان 21 سال بازی کنه و این یک بازه زمانی 4 فصلی است! خواسته یا ناخواسته در طول این 3 تا 4 فصل هم به تیم خودتون هم به تیم بزرگسالان کمک خواهید کرد

سعی میکنم مستمر کسانی که بازیکنهای با استعدادی دارن را مجاب کنم تمرین منظم بدهند برای رسوندنشون به تیم و کسانی رو هم که بازیکن در تیم دارن مجاب خواهم کرد که به بهترین شکل بازییکنها رو تمرین بدهند و روی فرم نگه دارند

فکر کنم متوجه شده باشید چرا گفتم چهار فصل! دو فصل آینده با مربیگری هر کدام از دوستان بنظرم موفقیت چندانی حاصل نخواهد شد!

برای همین دو فصل تمام فکرم رو بزارم روی دوستانی که بازیکن مستعد برای تمرین دارن 2 فصل پایانی هم دنبال مقام و یک اتفاق خوب به کمک همگی

البته از دوستانی که برای انتخابات شرکت میکنند خواهش میکنم یک برنامه جامع ارائه بدهند تا بدونیم مسیر و هدف تیم برای رسیدن به کجاست و اگر هم هر دوستی بعنوان مربی انتخاب شد میتونه رو کمک من حساب کنه برای رسیدن به یک اتفاق خوب

روزبه

This Post:
11
180320.307 in reply to 180320.306
Date: 7/28/2015 2:17:18 AM
The Persian Gulf
II.1
Overall Posts Rated:
225225
مرسی روزبه جان که این همه به فکر تیمی

اما می خوام ی حقیقتی بگم کسی نمیشه مجبور کرد که تمرین بده

مثلا یکیش خودم که به خیلی ها خیلی پیام دادم اما نه جواب میدادن نه عمل میکردن و کاریشم نمیشه کرد

به نظر من باید مربی تیم جوانان دو دوره پیاپی مربی باشه تا ببینیم چیکار کرده و با حرفت موافقم

در کل این ی چند فصلی هست که داریم در موردش صحبت میکنیم اما نمیشه و تا نخواهیم نمیشود که تو ایران کسی اینطوری فکر نمیکنه

در کل هرکی مربی بشه کاری سختی داره مخصوصا با کاربران ایرانی

خارجیه دیگه معلومه یا میگه تمرین میدم یا نه اما اینجا باید ی فصل بدویی تا جواب پیامت بگیری بگیری

From: Misagh

This Post:
11
180320.308 in reply to 180320.306
Date: 7/28/2015 3:45:06 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
to chi morabie team melli beshi akhe re :))))) age 2 fasl kame va khodet migi niaz be chahr fasl dari , pas fln bishin sare jat bezar hosein dovomin dorasho biad :D

man moondam chejoori be khodet ejaze midi begi natayej bad boode ? :D dadash vaghean bazio balad nisti ya khodeto az amd mizani be oon rah ? :))))

This Post:
11
180320.309 in reply to 180320.306
Date: 7/28/2015 3:45:25 AM
Shahin.Boushehr
II.1
Overall Posts Rated:
152152
روزبه جان ، تو خصوصی که پیام دادی جوابت رو دادم و در مورد این مسائلی که گفتی توضیح دادم .

بچه ها دیگه خودشون در جریانن و میدونن که چی به چیه

This Post:
00
180320.310 in reply to 180320.309
Date: 7/28/2015 1:59:57 PM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
مهدی جان چون رضایت ندارم از این روند گفتم همگی به کمک هم یک تصمیم جدی بگیریم، حرف شما رو هم تصدیق میکنم اما فکر میکنم میشه بیشتر تلاش کرد برای مجاب کردن کسانی که به هر شکلی بازیکنانشون یا در تیم هستند یا آینده های تیم هستند

اگر خود مربی صلاح میبینه هر چند دوره دیگه میخواد باشه من مشکلی ندارم اما میخوام بدونم چی به سر تیم میخواد بیاد و تا کی باید این روند پیش بره؟

#7 عزیز
تمامی پیامهاتون رو خواندم و جواب رو براتون خصوصی فرستادم
باز هم از حسن توجه و تلاشی که داری ممنونم
اگر کمکی از من بر میاد میتونی رو من حساب کنی

This Post:
11
180320.311 in reply to 180320.308
Date: 7/29/2015 7:27:39 AM
Alley.Oops
II.1
Overall Posts Rated:
9090
بهت یاد ندادن گنده تر از دهنت حرف نزنی؟ یا با بزرگترت درست صحبت کنی؟ یا احترامه که احترام برات میاره؟

ببین فعلا نه در حد من هستی نه اندازه من که بخوام با تو صحبت کنم یا جوابت رو بدم، هر موقع تونستی با احترام صحبت کنی و مثل یک مرد با شخصیت رفتار کنی بیا با هم صحبت میکنیم

با این رفتار غیر از اینکه خودت رو زیر سوال ببری نتیجه ای نمیگیری

نشستی پشت کامپیوترت حرف مفت میزنی که چی بشه؟ حرف با ارزش و گرون بزن

تو دنیای مجازی خیلی آسونه ادعا کردن و داد و بیداد کردن و تحقیر کردن افراد که در قاموس بنده نیست اینجور رفتارها و کردارها

قبل از اینکه حرفی بزنی فکر کن بفهم چی میخوای بگی و مخاطب کیه

خدا میدونه از چی ناراحتی که انقدر حرص میخوری وقتی حتی پیامی از من میبینی، در صورتی که به یاد نمیارم به کسی آسیبی زده باشم که بخواد با این لحن گفتار حداقل تلافی کنه!

مضمون صحبتهای دوستان دیگر هم شاید با حرفهای شما به دید خودتون یکی باشه اما لحن گفتار خیلی موثره

اینکه بد باشیم خیلی آسونه
سخته، اما لذت بخشه اگر سعی کنی کمی خوب باشی و خوب رفتار کنی

ما که در کنار هم داریم وقت میگذرونیم اینجا، فکر نمیکنی میتونی با احترام برخورد کنی و خواسته یا ناخواسته با احترام با شما برخورد بشه؟

سربلند و پیروز باشید
روزبه

From: Misagh

This Post:
00
180320.312 in reply to 180320.311
Date: 7/30/2015 3:41:05 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
oon sar bolando pirooz bashid va roozbeye akhar , ye chi dar hadde emzae raeise companie zara bood asan :))))))) nemigoftiam mifahmidam to pm dadi , esmet bood :))))))

nokteye asli iine ke man midoonam , khodetam midooni , hame ham midoonan ke az passe iin kara bar nemiay va vaghtio ke bayad bezari nemizari :D nemoonash teame bashgahie khodete ke bade iin hame modat be hichi nareside :D pas chera miay iinja notgh mikoni ? :))))

dar akharam iino begam ke harf zadane man hich dalili nadare mesle hame bashe , be sabke khodam miharfam :D aslanam vasam mohem nist ki khoshesh biad va ki badesh biad , age bad bashi baham hamin harfao az dide manfi tohin mibini , age joze rofagha bashi haminao ba dide mosbat mikhooni va mibini hich tohini hichvaght tooshoon nis :D :))))

This Post:
00
180320.313 in reply to 180320.1
Date: 6/20/2016 11:08:17 AM
Red Devilsss
Bartar
Overall Posts Rated:
291291
عجب بردی
با بازربیتر
خیلی خوب بود
تبریک میگم حسین

پ . ن :
این تیمای جوانان چقدر داغونن , ریتای تیم دوم من از اینا بیشتره

Last edited by Dangerous boy at 6/20/2016 11:11:38 AM

This Post:
11
180320.314 in reply to 180320.313
Date: 6/21/2016 3:11:01 AM
Shahin.Boushehr
II.1
Overall Posts Rated:
152152
خیلی تعداد تمرین دهنده ها کم شده !!

خداوکیلی فقط مونده بود از ایرلند ببازیم !!!

:D

This Post:
00
180320.315 in reply to 180320.314
Date: 9/12/2016 8:45:04 AM
Blue Army
Bartar
Overall Posts Rated:
7575
سلام خب بعد دو سال برگشتم بازم می‌خوام تمرین بدم تیم لرد من بات شد حیف شد خیلی‌ همیشه کمک بود برای تمرین‌ها دلم براتون تنگ شده بود دوستان

Advertisement