motivul pentru care a retrogradat tine mai mult de faptul ca in primul an in liga tb sa bagi in stadion decat sa bagi in jucatori si sa supravietuiesti random-ului.
divizia voastra nu a mai pierdut un meci de baraj din sezonul 21 cand l-am batut pe fun team constanta.

la inceput daca nu investesti bonusul de promovare in stadion nu faci fata. la noi multe echipe au optat sa joace la un nivel mia scazut ca sa bage in stadion sau putin antrenament.
eu anul asta am antrenat si am iesit in pierdere in anumite privinte, dar m-am descurcat cu salarii mici si castigand la limita cateva meciuri. dat fiind rezervele economice si ce lot am acum nu cred ca imi lua mult sa-mi mobilizez echipa pt un baraj, dar acum la noi va fi iarasi o retrogradare in lant. south town a dat crunc time-uri recent ca sa nu retrogradeze direct, deci nu ii dau nicio sansa, iar fun team nu stiu cat de pregatit era de acest scenariu deci si pe el il prinde rau relegation.
In schimb,
Jibou si WCC nu aveau niciun motiv sa dea altcv decat TIE in campionat in ultimele etape stiind ca sigur nu prind locul 5 si ca doar tb sa fie rpegatiti de relegation. WCC a mai pierdut entuziasm cu cupa, dar nu cred ca ii pare nimanui rau de performanta. era mia interesant daca in ultima etapa jibou vs steaua stabilea locul 5.
concluzia e ca daca promovezi pt prima oara in RBBA, daca nu ai vreo echipa in conferinta care sa fie in cadere libera, tb sa te bati ca sa ramai in prima divizie, iar asta inseamna in primul rand sa fii competitiv ca salarii. eu nu am investit direct instadion dupa ce am ajuns in RBBA dupa 3 promovari succesive si nu eram deloc pregatit sa fac fata si abia am rezistat. concluzia personala era ca retrogradarea in II nu e un lucru rau, iar la anul cand probabil va reveni in RBBA va avea inca 1 mil ca bouins de promovare si va avea o echipa mai flexibila financiar.
tot raul spre bine si bafta lui steaua in div II.