sta si se ti rasprdeo

...kakva bre prva liga...ti vise od 4 nisi dogurao...a i ovde je rec od ligi III-7 tako da :\...
Posto nam je forum malo zaspao ajde da malo saberemo utiske sezone u odnosu na proslu....ja bih rekao da nam je liga malo oslabila..Pogotovo crvena konferencija...prosle sezone je tu bio sampion ultras,albo je bio mnogo neizvesniji rival dok su ostali ostali napredovali.Od novajlija smo izgleda ipak previse ocekivali...u plavoj konferenciji je takodje nivo opao...ne znam iz kog razloga ali timovi su nekako pre bili mnogo opasniji pre svega Old friends ali i ostali su zakazali.jedino se vidi uspon kaktusa koji kao sto sam rekao su do sada najprijatnije iznenadjenje.Alkos je ostao isti,ja sam malcice napredovao i to je to.uglavnom ja smatram da nam je nivo lige opao..eto crveni ispunila vam se zelja stalno ste kukali i eto sada je sve na svom mestu..vise ne licimo na slabiju drugu ligu vec smo sada klasicni treceligasi

Ultrasu dobro ide za sada,uz malo srece ce mozda otici u plej off...dokazao se i svaka mu cast...respect!
Last edited by Cone 94 at 2/7/2013 6:23:30 PM