я "кипешевал". правда тихо. не помню писал ли я даже хоть что-то на эту тему тут. но по мне пустая расстановка - это роспись в своём незнании и бессилии.
пуста розстановка виставляє майже всіх гравців так, як би я хотів щоб вони грали. Пуста розстановка нівелює маленький винос у всіх гравців, рівним награванням хвилин гравців(і то вона завжди шарить хто є лідер і дає йому награвати більше), що відображається в кінці матчу! Але найбільший плюс пустої розстановки - вона може вліпити гравця з одної позиції(якщо він на ній дуже погано грає) - на іншу, що при чіткій ти ніколи не зробиш.
До матчу з Латвією
(19691) я був прихильником "чіткого" складу... після цього матчу, коли латвія чуть нас не обіграла пустою!!! розстановкою, я почав часто її використовувати. Далі були Росіяни, проти яких я заачкував виставити пусту розстановку і вліпив чітку, бо не був ще у пустій настільки впевнений. Но ми зіграли +15
(19702) на більшому настрої, що мене і росіян ой як здивувало! Після цього я сказав - пуста рулить.
А фіни нас обіграли по майже всіх показниках: максимальний ент, домашня паляна, а це додатково з 12-15 очок, які ми й програли )