Smijem da se kladim da ce on imati makar dvije 17 :)Trener 7, jedna pozicija , jos 7 upova, a 22 godine :P
Smijem da se kladim da ce on imati makar dvije 17 :)Trener 7, jedna pozicija , jos 7 upova, a 22 godine :P Ako ti je potencijal 6,od sledece sezone neces nazalost imati puno napretka od njega,zavisi i od ukupnog broja skilova koliko ima,ali mislim da nema sansi da mu dignes dva skila do 17,osim ako nisi spreman da mu citavu sezonu dizes ukupno 2,3 skila,potencijali 6,nazalost brzo udare u plafon:((.koliki su mu sad skilovi koje mislis dizat do 17?
Smijem da se kladim da ce on imati makar dvije 17 :)Trener 7, jedna pozicija , jos 7 upova, a 22 godine :P Ako ti je potencijal 6,od sledece sezone neces nazalost imati puno napretka od njega,zavisi i od ukupnog broja skilova koliko ima,ali mislim da nema sansi da mu dignes dva skila do 17,osim ako nisi spreman da mu citavu sezonu dizes ukupno 2,3 skila,potencijali 6,nazalost brzo udare u plafon:((.koliki su mu sad skilovi koje mislis dizat do 17?Potnecijal 7 :) Sad 15,14,14 ;) Visok 208 cm, 21 godina. Nzm zaista u cemu je problem. Ako ne bude imao sve 16 na kraju sledece sezone ja prestajem igrati! :) Moze tako ?
Jos jednom moram da vas malo zajebem :PMsm ne sumljam u vase znanje, ali ja vam kazem da sam vidjao igrace sa manjim potencijalom a sa toliko platom.Ko ne vjeruje : http://www.buzzerbeater.com/player/2402564/overview.aspxSta kazes Derivoje ? Potencijal 7 ne moze preko 200k, a 6 moze O.O