BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200175.301 in reply to 200175.300
Date: 11/29/2011 4:56:06 PM
Overall Posts Rated:
150150
αν πιστευεις οτι τον εχεις χτυπα το...αλλιως δεν εχει νοημα...

This Post:
00
200175.302 in reply to 200175.301
Date: 11/29/2011 5:17:04 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
πως δεν τον εχω ομαδα της IV ειναι...αλλα ξεφευγουν οι αγωνιστικες καταστασεις και τα λεπτα συμμετοχης....εσυ γιατι δεν τον επαιξες το ματς σημερα.το ειχες και σε πονταρησα...

This Post:
00
200175.303 in reply to 200175.302
Date: 11/29/2011 5:29:11 PM
Overall Posts Rated:
150150
θελω το κυπελο...για να δουμε...τα λεπτα του αντιπαλου εχουν ξεφυγει...αν δεν θελει ο προπονητης της εθνικης να καψει τους παιχτες του δεν θα κατεβασει φουλ ροστερ...

This Post:
00
200175.304 in reply to 200175.303
Date: 11/29/2011 7:50:03 PM
Overall Posts Rated:
44
exw aganaktisei....perysi kai propersi mou traymatistike o Gill 2 fores fetos o Palocci...epitides to kanei PANTA na xtypaei o kaluteros mou paixths????eimai sto para pente na to parathsw eilikrina...den exw pou den exw xrono na paiksw exw kai ayta pou den mporw na ton antikatasthsw ayth thn stigmh.,...eleos..sygxarhthria ston antipalo gia tin dikai niki tou...htane to xeirotero mas mats....pame parakatw

kai autos o karagiozis o Elbufer ton xava tou....Rate gia V kathgoria exei o vlakamas me wage 8k....ftououou

Last edited by mpirmpi_lee at 11/29/2011 8:35:13 PM

This Post:
00
200175.305 in reply to 200175.303
Date: 11/30/2011 3:56:22 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
μπραβο ωραια το επαιξες....σου βγαζω το καπελλο

This Post:
00
200175.306 in reply to 200175.304
Date: 11/30/2011 8:40:56 AM
Overall Posts Rated:
10001000
exw aganaktisei....perysi kai propersi mou traymatistike o Gill 2 fores fetos o Palocci...epitides to kanei PANTA na xtypaei o kaluteros mou paixths????eimai sto para pente na to parathsw eilikrina...den exw pou den exw xrono na paiksw exw kai ayta pou den mporw na ton antikatasthsw ayth thn stigmh.,...eleos..sygxarhthria ston antipalo gia tin dikai niki tou...htane to xeirotero mas mats....pame parakatw

kai autos o karagiozis o Elbufer ton xava tou....Rate gia V kathgoria exei o vlakamas me wage 8k....ftououou

ax ax ax....

ενώ ςγώ φίλε που προπονώ παίκτες ότι κι αν γίνει την βρίσκω με αυτό!

η στασιμότητα είναι που σε χαλάει.λες΄πόσα χρόνια να κάτσω εδώ στην ΙΙΙ?

αλλά αν θέλεις να προοδεύσεις χρειάζεσαι πλάνο προπονήσεων!
εγώ πχ πέρσι ξεκίνησα τη σεζόν με περ.άμυνα στον Σιδηρόπουλο στο αξιοσέβαστος μόνο!τα ίδια και ο κουλοχέρης!
του χρόνου όμως και οι 2 θα είναι στο 14-15!ακόμα και ο κακλαμανάκος θα είναι στο 11-12....
εξάλλου θα τους πληρώνω μόνιμα λιγότερο από όσο αξίζουν στο τέλος της σεζόν που κρίνονται τα πάντα!

μπορείς ακόμα ανάλογα με το τι προπονείς να βγάζεις και λεφτά πολλά!αλλά εγώ δεν πάω για αυτά!

σίγουρα όμως χρειάζεσαι κάποιο βάθος για να μην παθαίνεις ότι έπαθες τώρα!

κοίτα τι έπαθε ο Τζόκερ!έξω για 2 εβδομάδες ο Τσουνκάο!τώρα πως θα παίξει?

κι εγώ είχα τον ντονάντο έξω για 2 εβδομάδες + άλλες 2 πιθανότατα μέχρι να στρώσει η αγωνιστική του κατάσταση!

οπότε αντί να τα παρατήσεις κοίτα να προσαρμοστείς και να διασκεδάζεις περισσότερο.
υπάρχει τρόπος...

This Post:
00
200175.307 in reply to 200175.306
Date: 11/30/2011 9:09:52 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Στέλιος 103 - 111 Καλαμάτα

ο αγώνας της ημέρς τελικά.τρέξε και μαν2μαν ο Τάκης.κίνηση και μαν2μαν εγώ.΄κανονικές διαθέσεις και οι δύο,ηθικό σίγουρα κοντινό και έδρα ο Τάκης.οι επιθέσεις πήγαν καλά και των δύο.ουσιαστικά ο αγώνας κρίθηκε στις βολές και στα λίγα παραδόξως περισσότερα ριμπ. του Τάκη.αλλά κυρίως στις εύστοχες βολές του και στις δικές μου χαμένες.στα 2 λεπτά πριν το τέλος έχω μειώσει στους 4,έχει 2 παίκτες με 6 φάουλ,και ξεκινάω να χάνω τις βολές!μπήκαμε τελευταίο λεπτό και άρχισα τα φάουλ.τις έβαζε όλες.ειδικά ο Γεωργίου!μολονότι έβαλα 3ποντα,δεν μου έφταναν από τη στιγμή που έβαζε τις βολές.μεγάλοι πρωταγωνιστές ο Xubin kai ο δικός μου ο Λετονός στο 3.

εγώ επέλεξα κίνηση γιατί όλα τα άλλα συστήματα απορίχθηκαν είτε λόγω ροής είτε λόγω 5άδας που ήθελα να βάλω λόγω αγωνιστικών καταστάσεων.αν γύριζα το χρόνο πίσω.θα έβαζα τον Ντελανόι στο 2 αντί του Ζαχαράκη και θα νικούσα σίγουρα.

κρίμα για εμένα,σημαντική νίκη για Τάκη και συγχαρητήρια.

εγώ πήρα έναν ψηλό που ήθελα,αλλά μου κόστίζει αρκετά σε μισθό.τώρα θέλω να πουλήσω τα 2 δυαράκια μου,και να πάρω ένα με πάσα.ασφαλώς από συνολικούς μοσθούς να πέω τόσο ώστε να μην μπαίνω μέσα όπως τώρα.και με τα λεφτά που θα μείνουν να πάρω επιτέλους γυμναστή που θέλω τόσο καιρό...

Πάπας 66 - Ρεντ 116

ο Πάπας χαλαρά,ο Θοδωρής κανονικά γιατί το ψιλοφοβήθηκε και τελικά +50!με τον Παλότσι εκτός τον έπαιρνε πολύ άνετα για χαλαρή πιστεύω ακόμα κι αν έπαιζε κανονικά ο Πάπας,που ωστόσο γιατί να το έκανε σε χαμένο θεωρητικά ματς αυτό!

Άρης 102 -90 Ποντιακός

το παιχνίδι είχε σασπένς για 3 δεκάλεπτα αλλά δεν ξέρω γιατί!κανονικά έπρεπε να έχουμε τρελό περίπατο για τον Άρη.όπβς και να έχει΄σημαντική εκτός έδρας νίκη και μάλιστα σε τηλεοπτικό ματς...

βασικά ο Ποντιακός πήρε παραπάνω επιθέσεις από ριμπ + ότι περνούσε την επίθεση του.απλά νομίζω πως έπρεπε ο Άρης να έχει ακόμα καλύτερα ποσοστά που θα τον οδηγούσαν σε πιο εύκολη νίκη.

και πιο πολλές ασίστ επίσης.απέναντι βέβαια στην 2-3 θα ταίριαζε καλύτερα η κίνηση ή το πρινς πιστ'υω,αλλά που να το φανταστεί?

ΑΓΟΡ 66 - 54 Πλαγκ

μεγάλο διπλό.διπλό πρωτιάς!τρελές άμυνες και οι δύο.αλλά χωρίς ροή με κοίτα μέσα απέναντι σε τρελή περ,άμυνα,πως να περάσεις την μπάλα στο ζωγραφιστό?εξού και οι 54 μόνο πόντοι.αντίθετα ο κρητικός της παρέας με την κίνηση μπορούσε να πάει την μπάλα στα δυνατά p.p.100 shoot που είχε στο 2 και 3.αν έπαιζε τρέξε ίσως να νικούσε ακόμα πιο εύκολα.

τελικά αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε περ.σκορ ή εσ.σκορ θα διάλεγα το πρώτο.

Αστέρια 72 - 94 Πάνος

άνετη,εύκολη,δίκαια νίκη και χαλαρή διάθεση.γιατί όμως Πάνο όχι λόου ποστ?σε έπαιρνε άνετα.αλλά χωρίς εσ.άμυνα από τα στέρια δεν είχες κανένα πρόβλημα απολύως τελικά...

τα άλλα ματς δεν αξίζουν κανένα σχόλιο.

εκτός από τον τραυματισμό του Τσουνκάο του Τζόκερ!

για να σε δούμε πως θα το χειριστείς αυτό....έχει πολύ ενδιαφέρον.αλλά την πρωτιά πας να την χάσεις πλέον

This Post:
00
200175.308 in reply to 200175.307
Date: 11/30/2011 10:48:55 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Άρης 102 -90 Ποντιακός

το παιχνίδι είχε σασπένς για 3 δεκάλεπτα αλλά δεν ξέρω γιατί!κανονικά έπρεπε να έχουμε τρελό περίπατο για τον Άρη.όπβς και να έχει΄σημαντική εκτός έδρας νίκη και μάλιστα σε τηλεοπτικό ματς...

βασικά ο Ποντιακός πήρε παραπάνω επιθέσεις από ριμπ + ότι περνούσε την επίθεση του.απλά νομίζω πως έπρεπε ο Άρης να έχει ακόμα καλύτερα ποσοστά που θα τον οδηγούσαν σε πιο εύκολη νίκη.

και πιο πολλές ασίστ επίσης.απέναντι βέβαια στην 2-3 θα ταίριαζε καλύτερα η κίνηση ή το πρινς πιστ'υω,αλλά που να το φανταστεί?

να σου πω γιατι....γιατι ειμαι γκασμας και συνεχιζω να προπονω παικτες...εβαλα σεντερ τον βερνικο που υστερει σε ριμπαουντ και αμυνες...για αυτο:)))οι αναλυσεις σου ειναι πολυ σωστες τις περισσοτερες φορες και ευστοχες...

This Post:
00
200175.309 in reply to 200175.308
Date: 11/30/2011 10:57:04 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Άρης 102 -90 Ποντιακός

να σου πω γιατι....γιατι ειμαι γκασμας και συνεχιζω να προπονω παικτες...εβαλα σεντερ τον βερνικο που υστερει σε ριμπαουντ και αμυνες...για αυτο:)))οι αναλυσεις σου ειναι πολυ σωστες τις περισσοτερες φορες και ευστοχες...

κοίτα ακόμα μαθαίνω τις ομάδες σας και δεν θυμάμαι κάποιες φορές τι επιλογές είχατε μπροστά σας.έτσι αναφέρομαι μόνο στην αναφορά του αγώνα,το οποίο όμως είναι σημαντικό αφού μας βοηθάει να διαβάζουμε και να καταλαβαίνουμε το παιχνίδι καλύτερα....

This Post:
00
200175.310 in reply to 200175.308
Date: 11/30/2011 1:42:21 PM
Overall Posts Rated:
150150
α σου πω γιατι....γιατι ειμαι γκασμας και συνεχιζω να προπονω παικτες...εβαλα σεντερ τον βερνικο που υστερει σε ριμπαουντ και αμυνες...για αυτο:)))οι αναλυσεις σου ειναι πολυ σωστες τις περισσοτερες φορες και ευστοχες...

εγω το θεωρω καλη κινηση..και εκανες την προπονηση σου και πηρες τον αγωνα...τι αλλο ηθελες;;;καλυτερα να κερδισεις με μικροτερη διαφορα και να εχεις καλη προπονηση απο το αντιθετο...

This Post:
00
200175.311 in reply to 200175.310
Date: 11/30/2011 2:20:53 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποσο ακομη θα προπονω με το κυπελλο στην μεση...δεν μου ερχεται και κανενας δυνατος για να αποκλειστω...:))))

Advertisement